Opublikowano 13 listopada 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=zesdXj0oLQQ ja pjerdoooole jaka masakra. Istna maszynka do mielenia mięsa wyglada to jak jakis cod...
Opublikowano 13 listopada 201113 l Ogląda się śmiesznie, ale jak samemu grasz na serwie i widzisz, ze jeden koleś Twojej drużyny łapie attack heli tylko po to by podłożyć na nim C4 i wysadzić jeden czołg to (pipi)ica trafia i krew zalewa. Debilizm.
Opublikowano 13 listopada 201113 l Zauwazyliscie, ze budynek na Chark obok Placu budowy jest niezniszczalny, ale mozna wejsc do srodka przez okno i jest on caly pusty? Nie chcialo im sie modelowac czy co? W kazdym razie idealny spot na spawn radyjko. Malo kto tam zaglada i mozna w srodek bitwy wchodzic bez problemu
Opublikowano 14 listopada 201113 l To byl udany wieczor... na nonHC serwerach nigdy tyle prostych killow nie wpada. Fajnie stonka pod lufe wchodziles . Najlepsze bylo jak mialem tylko 4 naboje i Ako ze Stonkiem weszli idealnie na dwa heady w linii prostej . Moze nastepnym razem wejde na TS by posluchac hejtingu . Jedyne co ssalo to 4-8 TK na gre w tej marnej druzynie :confused:. Cholera brala jak wlasny gosc pod nogi granat rzucal albo serie w plecy . @MaZZeo: Swietny film!
Opublikowano 14 listopada 201113 l Już Ci tłumaczyłem, że to nie Quake Byłeś 3 na serwie i chyba czas się pogodzić ze swoim miejscem w szeregu
Opublikowano 14 listopada 201113 l Quake nie quake, brales olow pieknie do buzi i polykales jak dobra sucza . Ja nie mialem wlasnych przydupaskow biegajacych obok mnie (predzej mi po plecach walili), ktorych bym mogl supportowac - wiec wycinalem Was w pien .
Opublikowano 14 listopada 201113 l Ale i Ty kilka razy cały ładunek z USASa przyjąłeś na facjatę, nic w naturze nie ginie ;p
Opublikowano 14 listopada 201113 l Quake nie quake, brales olow pieknie do buzi i polykales jak dobra sucza . Ja nie mialem wlasnych przydupaskow biegajacych obok mnie (predzej mi po plecach walili), ktorych bym mogl supportowac - wiec wycinalem Was w pien . Jesteś jak pewien Lebowski, który twierdzi że w BFie liczą się tylko kille. W pewnych kręgach postać mityczna niczym Kaziu Wichura
Opublikowano 14 listopada 201113 l Stona... MVP3..., wiec z czym ty do ludzi? Jak bylem 3ci na serwie to znaczy, ze robilem swoje (w koncu z samych killi pkt nie wpadaja).
Opublikowano 14 listopada 201113 l No właśnie z czym Ty do ludzi, bo wozisz się jak byś co najmniej zownował pół polski, a byłeś zaledwie trzeci. O przegranych się nie pamięta ;P
Opublikowano 14 listopada 201113 l Mi do szczescia wystarczysz tylko ty . Niedlugo trzeba powtorzyc zabawe, tylko tym razem na jakims serwie, gdzie sie zmiescimy wszyscy w jednym teamie.
Opublikowano 14 listopada 201113 l :* Wbijaj na TSa to nie będzie problemu z graniem na odpowiednim serwie.
Opublikowano 14 listopada 201113 l Wczoraj wyhaczyłem fajny serwer. - !punish / !forgive - 120 minut bana za Mortar / AT spam - Admin pilnujący zabawy ...tylko nam padł w trakcie rozgrywki
Opublikowano 14 listopada 201113 l jak nie umiecie zrobic tak w bf3 to i tak jestescie wszyscy ciency wiec nie macie sie o co klocic
Opublikowano 14 listopada 201113 l 1:14, frame stop, czytać czat, płakac nad wiochą. Edytowane 14 listopada 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 14 listopada 201113 l jak nie umiecie zrobic tak w bf3 to i tak jestescie wszyscy ciency wiec nie macie sie o co klocic Jestem cienki, bo nie umiem zrobić loopa myśliwcem z BF1942 w BF3. Tak. Znam swoje miejsce w szeregu.
Opublikowano 14 listopada 201113 l http://img713.imageshack.us/img713/5472/exowned.jpg po trzydiestu w drużynie
Opublikowano 14 listopada 201113 l @up Heh.... nie wyobrażam sobie niektórych map rozgrywanych w 24 ludziuFF. I nie mówię tego złośliwie.
Opublikowano 14 listopada 201113 l Fajnie że coraz więcej wiary dołącza do plutonu. Mniej fajnie, że się nie integrujecie ;P My nie gryziemy. Fakt, jesteśmy za(pipi)iści i wymiatamy ale nawet jeśli jesteście lamkami to wbijajcie na TSa, przyjemniej się gra kiedy się słucha jak Ako się drzaźni a Kruhol jara super akcjami Serio serio.
Opublikowano 14 listopada 201113 l Ostatnio cos tam pluliscie sie na mnie, ale mnie tam nie bylo... nie ladnie za plecami! ;D
Opublikowano 14 listopada 201113 l Trzeba było wbić do nas ;P Wtedy plulibyśmy prosto w Ciebie, a nie za Twoimi plecami
Opublikowano 14 listopada 201113 l Forum lezalo, a IP nie pamietalem. Pisalem do Ciebie na com'ie, ale nigdy tam nie zagladasz....