Stona 569 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 TS kosztuje mnie bodajże 20pln na 3 miechy. Jakoś wytrzymam to obciążenie finansowe ;P Ja kampię czołgiem? No ładnie. A TY KAMPISZ C4! Ja bym z chęcią pograł SQDM albo TDM ,bo tam biegając 4 można kosić wszystko. Na serwach K&F to już w ogóle, bo tam już jak się biega w 2 obok siebie to ma się potężną siłę ognia. Z tym że równie dobrze pograłbym CQ Nawet inf only. Ogólnie gram cokolwiek byle nie OM ;F To że Wy nie gracie , to Wasz problem ale fakt , najmniejsze zgranie jest na CQ. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Ja bym pograł cokolwiek gdybym choć raz zobaczył, że ktoś gra razem. jak widzę, że każdy gra osobno to mi się nie chce do nikogo joinować. More the merrier for me. Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) Rinek lubi tylko małe, ciasne i wąskie I c what u did thar xD Ja bym z chęcią pograł SQDM albo TDM ,bo tam biegając 4 można kosić wszystko. Na serwach K&F to już w ogóle, bo tam już jak się biega w 2 obok siebie to ma się potężną siłę ognia. Z tym że równie dobrze pograłbym CQ Nawet inf only. Ogólnie gram cokolwiek byle nie OM ;F To że Wy nie gracie , to Wasz problem ale fakt , najmniejsze zgranie jest na CQ. SQDM i TDM jak dla mnie dyskwalifikuje możliwość respa tylko na SL. Sztuczne, wymuszone, słabe. Still, SQDM mogę pograć, jak będzie komplet osób do squadu. Wielka lipa pojawia się w momencie jak chętnych do gry jest więcej niż 4. CQ faktycznie mało stawia na teamplay na mapach z pojazdami, ale możemy wbić na serwerek z mapami miejskimi i będzie fajnie. Szczerze powiedziawszy najlepsza zabawa pod tym względem była na Squad Rush. Tyle ze tutaj trzeba mieć równego przeciwnika, bo inaczej nuda okropna. Podsumowując, w starym, dobrym stylu, trzeba się umówić "gramy jutro o 21", zrobić party i jedziemy Edytowane 2 grudnia 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 I c what u did thar xD Co? :> Podsumowując, w starym, dobrym stylu, trzeba się umówić "gramy jutro o 21", zrobić party i jedziemy Jakoś własnie nie widzę takich inicjatyw na forum jak to było w przypadku BC2. Przeważnie każdy narzeka, mówi co mu nie pasi i że mu się grac nie chce a potem jest 5 online. Ja narzekałem zawsze najmniej i jako jedynie nie gram xD Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) sie sehen mich fliegen, sie hassen :ph34r: dzisiejsze popołudnie spędzone w metrze - opanowałem dziada i gdyby nie to, że znerfili jego widoczość (czyt. w budynku NIC nie widać) to by było dwa razy więcej @Kazuun nie musi być mała mapa - pasuje mi każda do TDM a to, że w CQ jest nawalone pojazdów to inna kwestia No i dlaczego nie gramy SQDM? W BC2 graliśmy ciągle na zmianę z CQ a tutaj tylko piłujecie tego CQ Edytowane 3 grudnia 2011 przez greah Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Oo paczyk dla nas się kroi http://bf3blog.com/2011/12/upcoming-battlefield-3-pc-patch-change-list-revealed/ . Z ciekawszych : - Fixed several weapons so they are properly suppressed and hide the player on the minimap when fired. -Tweaked Tactical Light so it is not as blinding over longer ranges. -Tweaked the IRNV scope so it is limited to usage only at close range. -Fixed so AT mines only live for 20 seconds after a player dies to prevent infinite mines. -Reduced the effectiveness of Stealth on Air Vehicles. -Reduced the damage done to Armored Vehicles and Infantry from AA guns. -Increased the damage RPGs and Tank shells do to AA vehicles. -Slightly decreased the accuracy for all weapons on fully automatic, burst fire is now preferable at mid to long range. -Increased the reload time of the Mortar from 3.5sec to 4.8sec and increased the time it takes before a shell hits the ground. -Increased the power of Stingers against Jets. i rodzyn na koniec heh - Moved a tank spawn in US base on Caspian Border so it would not be destroyed by a falling tree (LOL) Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Jeżeli ten changelog jest prawdziwy, to szacun. Nareszcie coś zrobione z sensem. Co prawda kilka rozwiązań nie do końca szczęśliwych (np. Mortar to czysta kosmetyka, miny), kilku nadal nie ma, ale i tak będzie dużo lepiej. I oddajcie G3A3, dzifki! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 JAKIŚ (pipi) ŻART Z TYMI MINAMI? JA(pipi)E Nie ma to jak DICEowe zabieranie się do ruchania wielbłąda. Zamiast OGRANICZYĆ ilość min na gracza do X , to dają im bezużyteczny 20sekundowy żywot po śmierci. NO (pipi), ZBULWERSOWAŁEM SIĘ. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Nie kumam Stona oburzenia minami. Co Ci nie pasi? Claye znikają instant i nie puakam. C4 znika tez momentalnie i tez nie puakam (a chem! ). @Ako Wzięli się za Mortara to marudzisz, że kosmetyka. Przecież to +1/3 cd. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Bo miny nigdy nie znikały. Na tym polegała ich fajność, że nie znikały C4 mogę zrozumieć, giniesz wraz z zapalnikiem więc nie masz jak odpalić. Gejmury mogłyby zostawać, i tak możesz postawić tylko dwa ale powinny działać zarówno na swoich jak i na wroga. W sumie miny też tak powinny działać. Wtedy byłoby kul. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Tęgia jaja- nie ma nic o zmianie położenia okienka czatu, napisali jedynie, że będzie bardziej czytelny, noszjapier.dole. Przecież zapowiadali!!! Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Dają Explosive Carnage z USASem do Community Highlights zamiast się za niego zabrać. To jest jakiś ficzer, że wysokolewelowcy mogą jechać jak przez masło innych na mniejszych odległościach? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) Może to nie jest takie uciążliwe? Ja ani razu nie widziałem jeszcze typka z tym ustrojstwem, a na koncie mam 60h. Dobry gameplay z wszystkich map B2K, wygląda genialnie (nie wiem tylko czemu grają wersję z 3 flagami) http://www.gamestar....d=1589&pk=64158 Edytowane 3 grudnia 2011 przez MaZZeo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) Od 4:50 fapfapfapfapfap hahaha, jest studnia, jest impreza pamiętam że zawsze obowiązkowo tam leciał granat. Edytowane 3 grudnia 2011 przez Stona Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 @Ako Wzięli się za Mortara to marudzisz, że kosmetyka. Przecież to +1/3 cd. No i co z tego, skoro nadal będzie taki siedział w bazie na Seine i napindalał po flagach. Kosmetyka. Powinni ograniczyć ilość amunicji bez możliwości jej uzupełnienia, problem solved. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY&feature=player_embedded Patent z platformą sam wymyśliłem chyba rok temu, poważnie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 @MaZZeo Bo to gameplay z konsol, czyli na 24 graczy... wyobrażasz sobie tam 7 flag? Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) Ja ostatnio trafiłem na rozgrywkę 12 vs 12 na Caspian i jeżeli na konsoli nie ma skalowania map (a chyba nie ma ?) to współczuję , runda była niesamowicie nudna i smutna (choć samemu można było zrobić mayhem jakimś pojazdem , o wieeele mniej rpg w powietrzu) . Ja nie wiem jakoś w BF3 non stop ciągnie mnie do CQ/64 , w Rush zagrałem kilka razy żeby skoczyć sobie z tej górki heh . Edytowane 3 grudnia 2011 przez dc1982 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 To nie jest z konsol. Biorąc pod uwagę, że tam są wycinki które były na wcześniejszych trailerach które OFFICJALNIE były otagowane na pokazie jako wersje konsolowe zakładam, że i to jest. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 (edytowane) Nie jest bo na samym początku widać w interfejsie podczas lotu helką "LMB" (left mouse button). Poza tym ta gra w życiu nie wygląda tak na konsoli. Edytowane 4 grudnia 2011 przez MaZZeo Cytuj
Gość ako Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vtfHKbhiqCE Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Na(pipi)ia ktoś TDM albo SQDM? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi