MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Nie bo to są chuia warte tryby. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Ja będę dopiero po 21 , wczoraj znowu "troszkę" za długo posiedziałem i musiałem dziś odsapnąć i spacer sobie zrobić (Ako nas zostawił z @Crashem na serwie pełnym jakiś wymiataczy hehe , zacisnęliśmy zęby co skończyło się jednym z gorszych wyników ever) aż mi się śniła sentencja z polskiej wersji "na pohybel sk@%$" . Cytuj
Gość ako Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 No ja już wczoraj normalnie miałem dość... dzisiaj może będę ~22 Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 mam nową zabawę - wchodzę na Seine HC, na serwer, który ma punish/forgive albo automatycznie kickuje, czekam aż miłośnicy mortarów nabiją odpowiednie statystyki a następnie staję przed nimi i czekam aż mnie zabiją. Trzy takie wybryki i gość znika z serwera a razem z nim jego pieczolowicie wymortarowany wynik. Jedni zabijają mnie mortarem (!punish), inni są bardziej spostrzegawczy i uciekają ale jak ich gonię to w irytacji oprózniaja na mnie cały magazynek (!punish) a jeszcze inni wyzywają ale i tak nie mają wyboru i musza lecieć w wir walki, bo na rogach mapy grasuje murzyn-zasłaniacz Cytuj
Gość ako Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 (edytowane) Ja to chyba sobie spokojnie poczekam na pacza, potem na BtK. W międzyczasie zainstaluję BC2, zobaczę jak się ma stary znajomy w starciu z nowym pokoleniem. BF3 wieczorkami 2-3h i tyle. To chyba znak że DICE poległo w tym roku. Edytowane 4 grudnia 2011 przez ako Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Pacz we wtorek o 8:00 (2gb) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 @Rinek Ale jak dostaniesz kicka z serva to statsy się zapisują. Tylko jak się server wykrzaczy to wtedy nie. Or am I wrong? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775976450221/ Fixed a problem where you could get green flashes on screen You can now reassign cycle weapons - nie wiem czy dobrze rozumiem. Zmiana bindu na rolce (aka jej kierunek) czy, że się da zamienić kolejnośc ekwipunku? Np na Pistolet - Primary - Gadget, etc... Tweaked the IRNV scope so it is limited to usage only at close range. - aka "teraz używasz jedynie do szukania mend na swoich jajkach, bo taki ma zasięg Reduced heat masking effectiveness of Spec Ops Camo - dziwne, ja nie miałem z tym problemu... po co to zmieniać? Balans dla ujowego infra? Reduced the damage done to Armored Vehicles and Infantry from AA guns - normalnie jak w WoW się robią te patche xD Increased the effective accuracy of long bursts for LMGs when using a bipod - da się bardziej? O.o Increased the close range damage of 4.6x30mm and 5.7x28mm bullets - które to? AR'ki? Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Pisaliśmy już o tym wszystkim na poprzedniej stronie, Edziu Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Reduced heat masking effectiveness of Spec Ops Camo - dziwne, ja nie miałem z tym problemu... po co to zmieniać? Balans dla ujowego infra?Byli widoczni w IRNV ale nie w TV jak te w czołgach czy MAV. W MAV widać takiego jako poruszającą się czarną plamę. a ze statystykami zostającymi po kicku to nie wiem ale na logikę to raczej nie zostają, bo jeśli gra nie zapisuje ich w locie to dlaczego miałaby zapisywać przy kicku, który działa tak samo jak zawieszenie serwera - wywala całkowicie z sesji, zero "saving...", zero odliczania. Przyzwyczaiłem się do IRNV do tego stopnia, że teraz nie potrafię używać niczego co ma zoom - biegam ciągle albo z holo albo z red dotem. Swoją drogą fajnie jakby zamiast celownika wprowadzili dodatkowy slot z urządzeniem przypominającym noktowizor - gra by na tym nie straciła a człowiek mialby przynajmniej jakąś broń na kamperów, bo bez tego może być bieda. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 @ako Specjalnie przeleciałem last 2 pages... i ja widziałem tylko wspominane niektóre zmiany, a nie pełną listę. A dwa, podkreśliłem parę które nawet nie były wspomniane :> Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 (edytowane) gra by na tym nie straciła a człowiek mialby przynajmniej jakąś broń na kamperów, bo bez tego może być bieda. Właśnie w tym BFie kamperstwo jest rzadko spotykane przeze mnie, co trochę dziwi, bo w takim BC2 bęcki od kampera były dosyć częste, co od razu obniżało morale do 0. Edytowane 5 grudnia 2011 przez Mordechay Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 No też mi się wydaje że nie ma jakiejś przesadnej kamperiady. Może to zasługa IRNV a może po prostu plansze są za duże żeby opłacało się siedzieć w jednym miejscu? Jutro od 9-12 przerwa na pacza (co cieszy, bo kończę pracę o 16 więc zdążę sobie rozczytać wrażenia przed odpaleniem ) Zobaczymy co wymodzili tym razem. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Mi to raczej wygląda na laga takiego jak miałem w korytarzu na metrze, gdzie strzelałem do ściany Pacz się ściąga? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Dopiero jak skończa maintenance, to będzie można ściągnąć. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) @Stona To bug/glitch - jak zostajesz ressowany czesto w jednym miejscu przez pewien czas to sie robisz niesmiertelny na jakis czas xD A czy się patch ściąga.... nie wiem. I don't care about it tbh. Edytowane 6 grudnia 2011 przez Kazuun Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Tak wiem, Ty teraz grywasz w terrarię. I don't care about it tbh Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 No, byś odstawił te podrzędne gierki wreszczie Edziu i pograł w coś wartego uwagi Już nie wskazuję czy w BF3 czy w Starcrafta Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Grałem w SC2 z tydzień przeszło ostatnio, podczas gdy moi kumpe-nie-gramy-w-BFa-bo-gra-fe-i-be grali... w BFa xD A Terraria... patch wyszedł to postanowiliśmy z kumplem wyczyścić content Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 No ale My nie mamy kryształowej kuli, żeby wyczytać, że grasz akurat w SC2 Komunikacja, panie kierowniku! Cytuj
Kaper 666 17 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ile ten patch zajmuje ? Bo ktoś pisał że 2 giga a mnie się pobiera 4 giga ??? Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 U mnie też dokładnie 3,9 GB zaciąga . Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Widocznie od razu zaciąga się cały SaK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi