Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, Ako, jak sprawdzisz helkę to się zdziwisz. Z(pipi)ali celowanie rakietami. Na początku myślałem że w ogóle nie działa perk, później się okazało że celowanie jest trudniejsze i teraz sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć :(

Zaraz wrzucę filmik rinzaj "AIR" hołka :D

Opublikowano

Uuuu, no to lipka troszku :(

Jutro wieczorkiem sprawdzę co tam po paczyku, ale do premiery BtK ograniczam granie, coby z pracą podgonić ;)

Opublikowano

No lipton. Rinek stał sobie w miejscu, to mówię - zaaplikuję mu całą serię. Szast, prast - wszystko poleciało 10metrów nad nim. Strzelanie przez całą mapę też jest trudniejsze. Ogólnie trzeba się przyzwyczaić.

Z tego co jeszcze sprawdzaliśmy, to cała seria z karabiny na helce zabiera 50% energii AA

Cała seria z rakiet zabiera ~80% więc teraz można rozpykać AA na jeden dolot bez rakiety.

Opublikowano (edytowane)

Hmm, czyli wygląda, że da się ogarnąć. Sprawdzaliście może rakietę polsatu? Naprawili, czy dalej przenika przez/odbija się od celu? ;)

Edytowane przez ako
Opublikowano

Nie sprawdzałem jeszcze.

Helka vs jet to teraz pozamiatane. Jak dżet dobrze leci, to zjada ją w 2 sekundy. Pięknie :)

Flary cały czas działają jak ECM = namierzanie znika... choć dziś jedną rundę pojeździłem sobie AA i po wystrzeleniu 1 rakiety kolo puścił flary, poczekałem 2 sekundy [liczyłem ;) ] po czym od razu mi go znowu namierzyło i puściłem mu drugą rakietę. Strendż.

Fajnie się gra ze świadomością że nie jesteś już Marines walczącym z PREDATORAMI ;)

Co jeszcze. Nic mi do głowy nie przychodzi, jutro sam ogarniesz :)

aaa, jeszcze Rinek i jego sajdflip, czy jak to tam się nazywa taki skok z rampy na rampę na desce :D

Opublikowano

takie mapy powinny być w podstawce są o wiele lepsze od nich i "zalatują" mi trochę BFBC2 co jest na plus bo brakowało mi takich map... gra się na nich miodnie, mam nadzieje że zrobią więcej podobnych map. kiedy po raz pierwszy wszedłem na odświeżonego karkanda guld of oman i shargi to nie wiedziałem co gdzie jest xD

(pipi), kĄsolomaniaki XD

I tacy ludzie dostają SaKa tydzień wcześniej ;/

Opublikowano (edytowane)

Mnie rozpierdala jak ludzie MASOWO przekręcają nazwy map. Rozumiem omsknięcie sie palca w "Gulf" na "Guld" - happens. Ale jak ktoś notorycznie pisze "KarkLand" albo "Kirkland" xD

Ogólnie to ktoś coś wie? Serio DICE u(pipi)ało połowę Saku? Gdzie ja teraz będe miał swój koFFany chokepoint jak nie na Trainie ? :confused:

http://battlefieldo.com/wp-content/uploads/2011/05/Strike-at-Karkand-Panorama.jpg

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano (edytowane)

Train był boski jeśli chodzi o minowanie i w ogóle o rajdy do niego. To była taka strategiczna flaga do przejęcia jak udało Ci się przejść bokiem. Ja nie wierzę że wycięli cały fragment.

edit

Odpalam sobie Twojego linka i se myślę, no przecież jest, widać fabrykę.. a za chwilę WAIT :D

XD

Edytowane przez Stona
Opublikowano

Na karkandzie i omanie nie ma innej opcji jak grać z nutą MECów ^_^

Ktoś pisał że poprawili commo rose - niby jak? Ja nic nie zauważyłem.

łatwiej przycelować w komendę, wcześniej trzeba bylo machać myszką like a fuck, żeby cokolwiek trafić

Opublikowano (edytowane)

Teraz jak ktoś chce podwózkę, to na mapie pojawia się taki samochodzik który to symbolizuje :D

edit

kto mi powie jak na stałe włączyć taki widok jak się przełączam na rakietę w Jetcie?

AjDys.jpg

Bo raz na ruski rok takie coś mi się włącza ale nie wiem jak ;/

Edytowane przez Stona
Opublikowano

REMEMBER BF3 USES CLIENT SIDE HIT DETECTION.

The ping is shown as ping time from you to every individual on the server. (not from just you to a single server, like most games)

So your ping is shown as THEIR PING on the server list.... Do you see ? The "server" does not matter. Its client side....................................

everyone else's ping you can see on the list is actually YOUR PING to them.... (or more accurately their ping to you)

You cant have a "single" ping time. Because it would be pointless as it is not the server that deals with hit detection. So you have multiple ping times all different to each different player.

So basically "your ping" is individual to every other person on the server. You have many different pings.... Not just one like most games have. Remember its client side HD in BF3.

You have basically a 0ms ping to everyone on the server because your client is the one that deals with hit detection. That is why it shows nothing..

Brzmi z sensem.