Mordechay 680 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Mamo, mamo ojaje.bie http://www.youtube.com/watch?v=weYUioO3LxE 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Ten motyw z jetem jest stary w chui Cytuj
Gość ako Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Skont łoni takje dobre haxy majom. Gramy wieczorkiem, nie? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Sg 553 dla inżyniera to miszcz. Moja ulubiona broń. btw dlaczego na mapie widze wrogie miny i claymory? :o Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Gadaliśmy o tym wczoraj[?] , to po to żeby dzieci z wodogłowiem miały równe szanse z tymi normalnymi. (a tak serio, to pewnie ludzie w DICE nażarli się sfermentowanych jagód i wpadli na tak po(pipi)any pomysł). A co do tej broni, to właśnie zauważyłem że ostatnio stała się bardzo popularna. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 No ja tego nie ogarniam. Co prawda kille z min mi dalej wpadają, ale za to ja już parę razy uniknąłem śmierci bo zauważyłem pomarańczowe kropy na mapie. Co za debilizm. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Teraz to prawie w ogóle kille z min nie wpadają. Czy jest ktoś normalny, niezjarany który rozsądnie wytłumaczy tą zmiane DICE? btw używacie tych broni "wspólnych" jak P90 albo Mp7? IMO są czerstwe dość. Edytowane 11 grudnia 2011 przez MaZZeo Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 USAS jest "wspólny" np a zły nie jest? Cytuj
Gość ako Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) Teraz to prawie w ogóle kille z min nie wpadają. Czy jest ktoś normalny, niezjarany który rozsądnie wytłumaczy tą zmiane DICE? Miny na minimapie to straszna głupota i z tym się kłócił nie będę, chociaż ja i tak na nią uwagi nie zwracam - przyzwyczajenia z HC w BC2. Dziwię się tylko, że jak już czołgiści odblokowali Thermal, to ktokolwiek się jeszcze na te miny potrafi nabrać Chociaż, z drugiej strony dzisiaj grałem i na logu co chwila gość ze squadu dostawał kille za miny, więc chyba niewiele się zmieniło. Przynajmniej na HC. btw używacie tych broni "wspólnych" jak P90 albo Mp7? IMO są czerstwe dość. AS VAL jest przyjemny, ale używałem tylko do wbicia medalu za PDW. Generalnie jakieś takie bez wyrazu, ale większość broni jest bez wyrazu jak się używało G3A3 . Jak mi go jeszcze przywrócą do stanu przed 1 paczem, albo chociaż zbliżonego, to już w ogóle miód. USAS jest "wspólny" np a zły nie jest? Bo masz 12G Frag, bez fragów prawde mówiąc szału nie robi, jak wszystkie shotguny z resztą. No może pompka się broni, bo ma powera, ale i tak jakbym miał wybierać, to biorę AR. Nawet na op metro. Gdzieś uciekł ten miód z BC2 Edytowane 12 grudnia 2011 przez ako Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 [media=''] [/media]Już niedługo będę tego używał Cytuj
Gość ako Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) Z takim pokaleczonym celowaniem, to chyba nie ma innego wyjścia Ale ogólnie to wzięli USASa i podmienili model, nie. Aaaaaanyways: http://battlelog.bat...54489509025465/ /No ale mamy konsolowe, w małej rozdzielczości, nic nie mówiące, kiepskie arty na środku ekranu, otoczone czarną dziurą. Brak słów. Znalazłem też, nareszcie, idealny tutorial! http://www.youtube.com/watch?v=7IJfptU2mGA Edytowane 12 grudnia 2011 przez ako Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Ako dzięki , tutorial przeanalizowany klawiatura "przerobiona" hehe czekam na kolejną część . Panowie 2 days remaining http://www.youtube.com/watch?v=XQougYezrxU Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) Ja się nie dziwię, ze community prawdopodobnie płakało o to żeby miny były widoczne na mapie. Filmik z Jackhammerem, 1:38, podkładanie Claymora na środku tunelu - jeżeli ludzie giną od tak obvious placed min, to ja nie mam pytań..... ja bym im jeszcze pikanie dodał ala cofająca SCANIA. @Stona BaK montage, czas 2:00 - koleś snajpi z tego wieżowca przy suburbs w stronę kolesi na dachu Hotelu chyba, nie? Edytowane 12 grudnia 2011 przez Kazuun Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) Przyjrzyj się na mapie, gościu siedzi na tym budynku który się znajduje obok drugiej flagi, przy tej sławnej dziurze I strzela w stronę mostu... a na którym budynku te typki stoją to ciężko powiedzieć bo mogło się pozmieniać, wydaje się że jest on już za mostem o_O Edytowane 12 grudnia 2011 przez MaZZeo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Stoi na tym budynku na bank. To jest to miejsce które zawsze się prosiło o arty baraż Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Ty, masz rację - koleś na Square siedzi... a kolesie do których nawala chyba stoją na tym sławnym murze na Gateway.... przy moście. Radar tam był chyba to teraz pasuje jego obecnośc na klipie. GJ MaZZeo Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Niektóre mapy to po ciemku by się poznało ;] Bezmózgi są na tym battlefield.ea.uk. Jakiś typek dostał łomot od zgranego tandemu Javelin + Soflam i od razu poleciał na forum z topiciem "DICE NERF IT!!!! OP!!1111" To samo ze snajperami, nie dość że mają latarnie w lunecie, opad i prędkość pocisku, dorzucili im jeszcze gibanie się celownika no ale dla niektórych to za mało i dalej smęcą że fucking camper kill him, NERF!!111 Zamiast cokolwiek pomyśleć, skontrować to oni od razu lecą z płaczem na forum. Community BFowe jest jak licealistka, sami nie wiedza czego chcą. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Ale z tego co się orientuję to akuratnie forum ea.uk to forum które DICE ma w poważaniu, wiedząc ile tam troli i niedorozwojów. Gdzieś był chyba nawet wpis od z1nto czy innego kumjunitymenadżera z taką sugestią Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Panowie, da mi ktoś linkacza do skanów z poradnika Starks'a? Albo jakąś stronkę dobrą? Jestem ciekaw niektórych rozwiązań Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Każde community ma debili. Przed tym się nie ucieknie Cytuj
Gość ako Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Jakiś typek dostał łomot od zgranego tandemu Javelin + Soflam Naprawili w paczu? Bo póki co ciężko mi w to uwierzyć xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi