Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie. Ciekawe czy teraz każdy ma to odblokowane czy jak?

Niech się je.bie na ryj cwel który wymyślił ten wymóg SQDM do assignments...

Ja bym powiedział inaczej. Niech się (pipi)ie ten, który roz(pipi)ał SQDM. Bo sam tryb jest za(pipi)isty, tylko to jak on teraz wygląda [drużyny] to kpina.

Opublikowano

Niech się je.bie na ryj cwel który wymyślił ten wymóg SQDM do assignments...

Ja mam 5 ribbonek za wygranie 5 rund w SQDM.... i jest to niewiele mniej od tego co grałem. W sumie zrobiliśmy to w jeden wieczór kiedyś z chłopakami jeżeli się nie mylę.

Opublikowano

Ta, to było wtedy jak reszta teamów dała sobie spokój i zaczęła wychodzić XD

Gramy dziś wieczorem, bo myślę czy nie wyjść 2h wcześniej :D :D :D

Opublikowano (edytowane)

Sufit na SP na 600m... DICE się niczego nie uczy. Niczego. Dobrze że mapy już mieli gotowe tylko podciągneli grafę, bo pewnie też by zyebali ;)

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

Na Sharqi Peninsula nie ma samolotów? Jakbym nie latał to bym nie mówił że mało :D

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

Hmm... może. Takie z dwoma doopnymi wiezowcami i żurawiami. W kazdym razie, jest za nisko i śmierdzi kałem xD

Edytowane przez ako
Opublikowano

Oman - jasna plaża, piasek jak na Bahamah. Sharqui - brud jak na Ślunsku :P

Ty chyba nie widzisz brudu jaki macie w Łodzi :)

Spawny ponownie ssą pałę. JAPIERDOLE CZY TAK CIĘŻKO JEST ZROBIC PORZĄDNIE?

Ogarnia ktoś sterowanie f35?Da się manewrować jakoś wydechem?

Opublikowano

Nie, po prostu jak zwalniasz to dysze ustawiają się pod coraz większym kontem, przy max zwolnieniu [chyba 65] masz je pionowo.

Opublikowano

Oman - jasna plaża, piasek jak na Bahamah. Sharqui - brud jak na Ślunsku :P

Hmm... jak dla mnie, tu i tu (pipi)zka szaro-buro-zgniłozielona, jak na każdej mapie xD

Spawny ponownie ssą pałę. JAPIERDOLE CZY TAK CIĘŻKO JEST ZROBIC PORZĄDNIE?

Dla DICE pewnie ciężko. Ja juz nie licze na poprawę. Gra ma zyebaną mechanikę i nowe mapy tego nie poprawią. Sad but true.

F35 - nie da się, ale nawet jakby się dało, to nie sądzę żeby ta latająca kupka złomu była do czegokolwiek bardziej przydatna. Flanker zjada go zanim wystartuje.

Opublikowano (edytowane)

Piękny filmik. Właśnie to jest w BF najlepsze że tego typu widoki, akcje, sytuacje zdarzają się praktycznie co mecz. Wczoraj na Omanie latałem sobie F35 i kosiłem helki, jedna wisiała dość nisko nad flagą F (ta pomiędzy żurawiami a wysokim hotelem) zdjąłem ją z dwoma typami w środku poczym pier.dolnęła w jeden z dość zniszczonych budynków tak, że ten się zawalił z typem w środku i dostałem kolejnego killa, nie wiem jak to mi naliczyło ale widok był epicki aż micha mi się ucieszyła.

Pamiętam też jak parę dni temu jeszcze przed B2k na Caspianie przy fladzie B przypadkowo luknąłem w niebo i ujrzałem jak samolot wbija się w helika (coś mu nie wyszło) i cały złom spadał na mnie, jakbym trochę nie odbiegł to sytuacja nadawałaby się na fail of the week :D

F35 - nie da się, ale nawet jakby się dało, to nie sądzę żeby ta latająca kupka złomu była do czegokolwiek bardziej przydatna. Flanker zjada go zanim wystartuje.

Jednak nadaję się do czegoś

Aczkolwiek zgadzam się, dla mnie Jet to przede wszystkim dogfighty, a potem ewentualne koszenie pojazdów naziemnych. Dlatego nie podoba mi się sterowność F35. Z resztą co tym można podziałać w starciach z helkami i pojazdami, skoro od razu na ogonie masz co najmniej jednego SU-35, gdyż dla nich jesteś łatwym targetem. Nie wiem czy w rzeczywistości ten samolot robi za półśrodek pomiędzy prawdziwym samolotem a helikotperem.

Zachowuje się on identycznie jak latadło tudzież wiertalot z BF 2142

Ja bym powiedział inaczej. Niech się (pipi)ie ten, który roz(pipi)ał SQDM. Bo sam tryb jest za(pipi)isty, tylko to jak on teraz wygląda [drużyny] to kpina.

Nie, Ten tryb to chała, grałem w niego w BC2 na konsoli bo był całkiem sympatyczny na takim Arica Harbor. Tutaj to syf, spawny za plecami, chaos i 0 teamplaya bo ludzie nawet nie są w składach oczywiście. Szczególnie na mapach z B2K, pełno budynków i kampa z każdej strony.

Jednak znalazłem jakiś ogarnięty team i bezboleśnie na Metro + Bazarze (tylko te się nadają) szybko wbiłem te 5 zwycięstw. No i mam L85 odblokowane :D Jutro wypróbuje ale ponoć jest imba i fajnie wygląda :>

I tak moja przygoda z SQDM się skończyła. Nigdy więcej, a TDMa czy Squad Rusha nawet nie tykam.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano (edytowane)

Piękny filmik , na Ultra , dużym ekranie i z dobrym nagłośnieniem na słuchawkach ta gra to naprawdę wyjątkowe widowisko . Właściwa rozgrywka często schodzi na drugi plan kiedy człowiek biega pośród tego przepychu heh , kampić w takich warunkach po blokach nie idzie , raczej ginąć w samym środku zadymy :D .

Edytowane przez dc1982
Opublikowano

Mnie się właśnie podobają takie smaczki np. w dźwięku, gdy jesteś blisko jakiegoś sporego wybuchu to potem masz przytłumione głosy by po kilku sekundach stopniowo wszystko wróciło do normy.

Albo w grafice, świetnie symuluje ten silnik akomodacje oka. Podejdźcie bliżej do jakiegoś źródła ognia i zwróćcie uwagę jak wszystko wokół tego ognia się ściemnia, efekt identyczny jakbyś siedział przy ognisku.

Opublikowano

Tak trochę z innej beczki, czy tylko mnie marzy się serwer HC z wymuszonym "UI.drawenable false"? Ależ to by było piękne. Jedynie HUDy w pojazdach powinny zostawać, ale cała reszta, łącznie z hit markerami, won.

A teraz, kto ma odpowiedni sprzęt żeby uciągnąć frapsa w 120fps? :D