Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na bank będzie następne DLC , ostatnio właśnie się zastanawiałem w jakich klimatach i wprawdzie wolałbym cosik w klimatach WW II ale future war też może być widowiskowe . Tylko błagam bez tych z(pipi)anych assignments , typowo konsolowy pomysł dla fanów "calaczków" i męczenia na siłę trybów i uzbrojenia byle coś tam odblokować , a`la męcz słabiutki w porównaniu do CoD-a co-op ileś tam h żeby g3 odblokować , bezsens.

Edytowane przez dc1982
Opublikowano (edytowane)

O nie, tylko nie WWII czy inny Wietnam...

Ja w następnym DLC chcę Arica Harbor, Atacama Desert, Isla Innocentes i Nelson Bay :D

Ewentualnie jeszcze Heavy Metal, Oasis, Port Valdez :P

Edytowane przez ako
Opublikowano

TItan mode to najlepszy tryb ever, kto nie grał ten niech żałuje.

If 2143 is really on the track then they better not screwing it like BF3.

* I can imagine the titan wont able to move as the FB2 is too powerful.

XD

Opublikowano

O nie, tylko nie WWII czy inny Wietnam...

A pierwszy BF (ten oryginalny) nie zaczynał czasem w klimatach WW II ? Wietnam był , przecieki o 2143 są więc co może być następne w kolejce ?

Opublikowano (edytowane)

No pierwszy BF był w tych klimatach, ale WWII mi się już osobiście tak bardzo przejadła, że nie chcę widzieć kolejnej gry/DLC w tym klimacie.

Tak najbardziej to jestem za tym, żeby zrobili coś zupełnie nowego, a nie odgrzewali stare pomysły (choć co do umiejętności obecnie zatrudnionych map designerów to można mieć obawy).

Marzy mi się mapa we mgle, może jakieś wioski w burzy piaskowej, tereny niezurbanizowane w nocy podczas burzy. Śnieg, mróz. Pomarańczowe zachody słońca. Go DICE!

W sumie ciekawe, jak deweloperzy w obecnych czasach zapomnieli efektów typu mgła - pomyślcie tylko jak szybko rozwiązało by to problem snajperów na danej mapie ;)

Ja wiem że kiedyś mgła to była oznaka ograniczeń sprzętu, ale teraz, kiedy mamy wolumetryczne chmury i dym?

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

OJchg.jpg

QYVN2.jpg

@Stona: gdzieś znalazł takie cudo?

Edytowane przez ako
Opublikowano

btw właśnie luknąłem w staty na battlelogu. Edek, gdzie naku.rwiłeś heda z 815 metrów? Na łejku? :D

Pewnie taaaaa. Miałem tam jedną rundkę z Danielem, gdzie na(pipi)iałem snajperem. Takich "osiemsetek" miałem kilka, bo jak się wrogowie z pewnością zorientowali... nie można leżeć bezkarnie na pasie startowym carriera na Wake Island, gdy Edek kampi :P

Co do DLC do BF3. Nie chcę nowych settingów, jak MaZZeo. Wolę DLC wprowadzające jakiś theme. Np Jungle maps, Snow maps etc... I mówta co chceta, ale za Laguna Presa bym dał każdą kasę - więcej jungle maps. Nareszcie mamy silniki by robić DOBRE jungle maps, więc czemu by nie skorzystać.

Co do Snow based maps. Ktoś grał w MGS4 (Stony nie pytam:P)? Tam była ładna mapka z interaktywną mgłą, która zmieniała swoje natężenie oraz kierunek wiatru w czasie rzeczywistym. Raz miałeś widoczność na 50 metrów, a za parę chwil widziałeś góra na 3 metry. Takie coś było by za(pipi)iste. Tylko trochę mnie martwi jak by IRNV tam działał......

Noo, to ja już wiem gdzie będę grywał: http://battlelog.bat...tk-all-weapons/

FF OFF? Nie dzięki ;)

Opublikowano

Wolę FF off niż pojazdy, TBH ;)

Chodźta na Rasza na karkandzie.

Opublikowano (edytowane)

Hehe dobra fotka , jeżeli kojarzę moment to kiedy Edziu ją robił po drugiej stronie wszystko wybuchało , realia wojennego journalismu oddane w 100% ;)

Edytowane przez dc1982
Opublikowano (edytowane)

To nie pierwsza rzecz gdzie ruska strona jest gorsza, wystarczy podać przykład Havoc kontra Viper ;)

Ludzie z reddita już znaleźli sposoby na poprawę wyglądu giercy :D

http://www.reddit.co...colorsgraphics/

S6OpJ.jpg

gweaf.jpg

3BV7J.jpg

Z tym że nie polecam na chwilę obecną, DICE i PB dopiero mają podjąć decyzję co z tym zrobić.

zh1nt0 said in a tweet that they are discussing FXAA injector internally, but that noone will get kicked/banned yet and they will warn us if they decide not to allow it.

In all probability they will decide to let people use it.

No i na koniec:

2. HUD REMOVAL TWEAK

- Open E:\Documents\Battlefield 3\settings/PROF_SAVE_profile with WordPad

- Edit GstRender.ScreenSafeAreaHeight and GstRender.ScreenSafeAreaWidth to 2.000000

(to remove, just edit the numbers back to 0.910000 or whatever yours were).

Z tym ze tak jak wyżej, "at your own risk". Ja poczekam na oficjalny komunikat ;p

Edytowane przez ako