dc1982 35 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Jeżeli chodzi o mnie (sierotę która nie grała w BF2 ) to po pograniu z chłopakami zapuszczam sobie teraz tylko HC , sorry ale te trójkąciki nad głowami irytują i ułatwiają zabawę tak samo jak radar , kill-cam czy regeneracja zdrowia . Na HC mam o wiele większą satysfakcje z gry wiedząc że mogę zginąć/zabić w ułamku sekundy heh (jak w życiu) , wiedząc że HP nie odnowi się w chwilę czy uważając na ogień sojuszniczy (wbrew pozorom przez miesiąc grania bodajże raz zdarzyło mi się wpaść na oszołomów rodem z YT , zazwyczaj gracze pokazują klasę i przepraszają się wzajemnie) . Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) MaZZeo, nie wiem na jakiej podstawie uważasz że HC to easymode, skoro relacja czasu, jaki jest potrzebny aby kogoś zabić, a tego, w jakim się ginie, jest dokładnie taka sama w obu trybach? No ale skoro dla Ciebie skill to: - konieczność posiadania celownika na ekranie, żeby kogoś zabić, - konieczność posiadania 3d spotowania, żeby kogoś zobaczyć i odróżnić od swojego, - możliwość biegania jak skończony idiota po mapie, bo przecież ani czołg ani rakieta mnie nie zabiją jednym strzałem, To nie mamy o czym rozmawiać. I od kiedy w FPSach nie chodzi o to, żeby właśnie być pierwszym który zauważy wroga i go zabić? Czy Ty w ogóle czytałeś to co napisałeś? Czy przypadkiem BF nie miał być strzelanką bardziej taktyczną, gdzie run'n'gun powinno być karane zgonem? A czy przypadkiem regerative health to nie pomysł wprowadzony na dużą skalę przez znienawidzonego przez Ciebie CoDa (CoD 2, dokładniej mówiąc)? Czy aby ficzery tego typu nie pojawiły się w ostatnich latach, kiedy konsole zaczęły się panoszyć na rynku, a więc gry zaczęły stawać się coraz bardzien CASUALOWE? I w końcu, czy aby regenerative health i regenerative armor to nie patent dla noobów, którzy nie ogarniają co to apteczka i repair tool, albo nie wiedzą jak tego używać? I mean... are you fucking serious now? Edytowane 19 grudnia 2011 przez ako Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Z innej beczki , nie ma czasem u was wzmożonych problemów z wywalaniem się gry ?? W ostatnich dniach aż wróciłem do poprzednich beta sterów (295.79) co nie wiele pomogło , w weekend miałem hurtowo zawieszkę w trakcie rozgrywki (i z tego co widziałem nie tylko ja , bo serwer po chwili był pusty czyli wszystkich szlak trafił heh ) . Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Mówisz o "Game session on the server was removed"? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Tak, też to mam, kiedyś jak wywaliło raz na dzień, to było dużo. Teraz kilka razy dziennie to niestety norma ;/ Coś się s(pipi)iło Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Heh, ja jakoś problemu z zabijaniem ludzi z czołgu jednym strzałem nie mam (kartacz ftw), tak samo ze strzelaniem z biodra (trudno nie ogarnąć gdzie jest środek ekranu). Aha no i już wiem czemu wam swego czasu tak przeszkadzał splash damage w rakietach, podejrzewam że są jeszcze bardziej nadużywane na HC. Ehh dla mnie skill to umiejętność dobrego opanowania broni, świetnego aima i wpakowania wystarczającej ilości ołowiu, a nie farciarskie puszczenie 3 pestek od gościa który sobie usiądzie w kącie. W multi owszem chodzi o to kto pierwszy zobaczy, ale ten ktoś nie zawsze wygrywa bo jeszcze trzeba przycelować i wpakować odpowiednią ilość pestek. W HC ten drugi aspekt został zmarginalizowany. Nie no ale może tak pjerdole bo zbyt wiele lat grałem w CS, gdzie aim to wszystko a dochodził do tego jeszcze ogromny odrzut, strejfing i brak iron sightów. OK EOT dziefczyny Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) farciarskie puszczenie 3 pestek [...].przycelować [...]. W HC ten drugi aspekt został zmarginalizowany. No to EOT, bo aż mi słabo. Edytowane 19 grudnia 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) Z tego co pamiętam, to w BF2 nie trzeba było wywalać całego magazynka w oponenta. Gdyby tak było, to nie biegałbym z m16 przestawionym na singleshoot. Face this. Aha, skoro EOT, to EOT Każdy gra jak lubi, cieszmy się tym oraz faktem że zdechł Kim Dzong Il Edytowane 19 grudnia 2011 przez Stona Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 trudno nie ogarnąć gdzie jest środek ekranu Ejno nieładnie. Wyzywasz hardkorowców od ludzi nie potrafiących utrzymać celownika 1.5 sekundy dłużej jak to jest w przypadku sc, a sam nie ogarniasz środka ekranu. :| Może masz trochę racji, ale to zależy od upodobań - niektórzy lubią marnować pół magazynku na 1 wroga, inni wolą nie męczyć się jakby polowali na wiewiórkę z 100m. W hc musisz nauczyc się szanować swoje życie i pracować w zespole, jeśli nie jesteś medykiem, bo sam nie zaczniesz sie uzdrawiac. Poza tym na sc spotkac można naprawde wielu idiotów, za którymi możesz biegać przez pół mapy prosząc o ammo bezskutecznie. Nie mówię, że na hc idiotów nie ma, ale jest ich mniej i sa tak sprytnie rozstawieni, ze rzadko ich spotykam. Jeszcze jedna sprawa- w hc 1 oddział możesz skosić solo na 1 magazynku, w sc nie. Jedno muszę przyznać- hc naprawdę rozregulowuje aima. Kiedy grałem w ET, hedszotowanie było strasznie trudne, lecz koniecznie do bycia skillowym graczem. Po przeniesieniu się na CoD 2, gdzie był tryb hc:"Meh, po co mam się męczyć z trafianiem w głowę, skoro 2 pociski więcej w klatę załatwia sprawę łatwiej". Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 trudno nie ogarnąć gdzie jest środek ekranu A z tym wywalaniem z serverów to się zaczęło od B2k niestety. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) Kurfa, wstałem dopiero, sry. <sciana> https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/401037_282144981837618_129386317113486_855820_1027664049_n.jpg Edytowane 19 grudnia 2011 przez Mordechay 1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Każdy gra jak lubi, cieszmy się tym oraz faktem że zdechł Kim Dzong Il Przypominam sobie ostatnią misję w Mercenaries kiedy Kim ostrzegał nas przed synalkiem heh . Wiecie że ten (pipi) był przez pewien czas największym indywidualnym "konsumentem" Hennessy ? Co do tematu to nie mogę rozkminić (skoro już ostatnio wszyscy na coś w BF3 narzekają) zasad "Bad Luck"/"Pech" , raz ginę od przeskoczenia murku , wczoraj jadąc w tanku no nie mogę jakoś ogarnąć zasad występowania tego kwiatka heh. Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 DICE wprowadziło do gry system losowych zawałów serca, ot cała tajemnica 3 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 No coś w ten deseń Ale chłopaki trzymają rękę na pulsie, bo ostatnio zginąłem od KARTONÓW. A wiadomo kto ostatnio zginął w ten sposób! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 ........ (aka, uczcijmy pamięć Hani postem ciszy) Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) [*] Tak z innej beczki, działa Wam statsverse.com ? Edytowane 19 grudnia 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Do BF3? Oni nigdy nie wprowadzili statów do BF3. Cały czas jest komingsun czy inny kimirsen Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Tak z innej beczki, działa Wam statsverse.com ? Wywala mi "Sorry, an unknown error occurred. Please try again later." przy szukaniu. Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Ok, thx. U mnie w ogóle biała karta, nic się nie wyświetla. Pewnie portal umarł śmiercią naturalną Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 CHętnie bym pogral na ciemnym omanie albo deszczowym wake'u Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 REMIS Niby lost ale dostałem ribonka za TDM win Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) Edytowane 20 grudnia 2011 przez Kazuun 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 O (pipi)iszcze, zobaczyłem jak to będzie wyglądało w BF4 fapfapfap Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi