Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkret filmik @Mazzeo sam często tak gram , wczoraj udało mi się trafić i strącić jeta (lecącego na pełnej szybkości) z wystrzelonego w powietrze RPG , dał bym dużo żeby mieć to udokumentowane ech.

Opublikowano

Czyli jednak ten rpg wcale nie jest taki niecelny, skoro koleś trafia z kilkuset metrów w żurawia.

Rakety maja tragiczna animację i fizykę, gorszą niż granaty w bc2, do tego trzeba dodać jeszcze beznadziejne hitboxy helki (najwidoczniej śmigła są niezniszczalne) i daje nam to wysoki poziom trudności zestrzelenia, dlatego czapy z głów dla tego maderfakera.

Opublikowano (edytowane)

Rakety maja tragiczna animację i fizykę, gorszą niż granaty w bc2 (...)

Przepraszam, że co?

Nie wiem czyście widzieli ale....

Credits goes to Bushisan for finding it.

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam, ale czego nie rozumiesz?

Tego, że rakiety mają gorszą fizykę niż granaty które odbijały się od niewidzialnych ścian i szyb w mniej więcej 30% przypadkach próby wrzucenia ich przez okno co kończyło się teamkillem i suicidem najczęściej.

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Przepraszam, ale czego nie rozumiesz?

Tego, że rakiety mają gorszą fizykę niż granaty które odbijały się od niewidzialnych ścian i szyb w mniej więcej 30% przypadkach próby wrzucenia ich przez okno co kończyło się teamkillem i suicidem najczęściej.

rakieta wysadza sie w kontakcie z oknem....

Opublikowano

M320 również. Granat też. M60 potrzebuje z 10 strzałów by przebić się przez szybę. Moim zdaniem jest to wina szyby samej w sobie, nie "fizyki" rakiety bo ta nie leci w randomowych kierunkach jak na kwasie.

No fizyka szyb jest zwalona. Np w jak sie stanie za samochodem i strzeli w tylna szybe to pocisk magicznie znika i nie przebije przedniej :/

Opublikowano (edytowane)

To nie tylko CQB optics są broken, snajperki są broken. Pozostałe pukawki chyba też, kiedyś dawałem filmik - tyle że przy automacie się to nie rzuca tak w oczy. Stało się po ostatnim paczu.

Edytowane przez ako
Opublikowano

Jeżeli DICE całą grę tworzyło w takim tempie jak teraz pacze, to chyba zaczeli w 2001 roku. To by tłumaczyło wiele spraw ;)

Opublikowano

Ktoś w ostatnich dniach miał problem z dołączaniem na serwery cq? Najczęściej udaje mi się dopiero po min 5 reconnectach, a najdziwniejsze jest to, że na serwery z innymi trybami wchodzę bez problemu. BF3 wygrywa w kategorii najdziwniejszych bugów ever :|

Opublikowano (edytowane)

Mam problem od czasu dodatku B2K po przejściu mapy gdy zaczyna wczytywać następną, gra się zawiesza w sensie bez jakiegoś erroru czy wywala porostu zostaje napis wczytuje, ma ktoś podobnie? Jest jakis sposób by normalnie grac?

Edytowane przez kwachus