MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Takie rozwiązania jak wyżej (mycha+ pół-pad czy jak to tam nazwać xD) jest o niebo lepszym wyjściem, niż pad zwykły. Co do DPI. Gdzieś czytałem, że prosi bardzo często nie przekraczają 1600. Wszystko opiera się o balans pomiędzy precyzją a prędkością. Wszelakie 6300 etc, to przeważnie chłyt martetindody, by zwabić klientów, więc tym też nie należy się zbytnio przejmować. Dlatego właśnie Deathadder 1800dpi ktorego używam jest w uj lepszy od nowszego modeli 3500dpi. Szkoda że tego pierwszego już nie produkują bo bym sobie kupił nową. Tymczasem w końcu odblokowałem kubusia dla inżyniera. Jeszcze też 2 mcomy i będę miał pp19 Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 sharqi cq, siedzę jako gunner, heli wisi nad helipadem przeciwnika, kończę z wynikiem 16:0 i chatem zaspamowanym przez Polaków wyzywających mnie od najgorszych śmiech na sali - Dice nie przewidziało, że jak wspawny helikopterów są w prostej linii i bez przeszkód to ludzie nie będą wisieć nad tym punktem? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Grasz na PL serwach - fail Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) Bo na zagranicznych na czacie nie ujrzysz fucków i faggotów w ogóle Edytowane 14 stycznia 2012 przez MaZZeo Cytuj
Gość ako Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 @ako inż czy mgr? Jaki temat, bo pamiętam że kiedys coś wspominałeś o asfalcie? inż, do majstra jeszcze 1,5 roku męki Temat: "Wzmocnienie odcinka drogi wojewódzkiej nr 965, dla kategori ruchu KR2". Projekcik. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Bo na zagranicznych na czacie nie ujrzysz fucków i faggotów w ogóle Ujrzysz, sam klnę jak mi nie idzie ale raczej do konkretnej osoby, tak jak aktualnie do rinka, który gra a nie wbija na TS'a Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) Bo na zagranicznych na czacie nie ujrzysz fucków i faggotów w ogóle "Fuck", "faggot", "cunt" etc, to słowa powszechnie znane i używane w necie przez "cały świat". Jak widzisz "ku.rwę", "chu.ja" i "spie.rdalaj" to wiesz, że to Polaczki aka wstyd się przyznać. Potem wielkie zdziwienie, że dlaczego nas w necie nie lubią, tak jak ruskich. PS: DŻIZAS (pipi) JA (pipi)Ę DO (pipi)A: JAK MAM WYŁĄCZYĆ TEN (pipi)ANY FILTR SŁOWNICTWA NA TYM ZAWSZONYM FORUM DO (pipi)A??! Edytowane 14 stycznia 2012 przez Kazuun Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) inż, do majstra jeszcze 1,5 roku męki Temat: "Wzmocnienie odcinka drogi wojewódzkiej nr 965, dla kategori ruchu KR2". Projekcik. wiedziałem, że coś o asfalcie a jak półtora roku to się ciesz, moje magisterskie trwały ponad dwa lata Grasz na PL serwach - failnie gram, mam taką awersję do polskich graczy, że nawet filtr mam ustawiony na Europę z wyłączeniem Polski. Zwyczajnie można ich spotkać na każdym innym serwerze a jako, że edukacja w Polsce kuleje to zamiast "fuck" rzucają "(pipi)" albo dostajesz wiązankę "your noob end spawkiller" btw claymore też jakoś zepsuli. Mam taką prostą taktykę, że stawiam niespodziankę na szczycie schodów i przykrywam ją amunicją ale, jak wielokrotnie mogłem się przekonać, mina nie zawsze załapuje i często przeciwnik przebiega centralnie po paczce z amunicją a mina nie wybucha bądź wybucha ale go nie zabija Edytowane 14 stycznia 2012 przez greah Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 nie gram, mam taką awersję do polskich graczy, że nawet filtr mam ustawiony na Europę z wyłączeniem Polski. Zwyczajnie można ich spotkać na każdym innym serwerze a jako, że edukacja w Polsce kuleje to zamiast "fuck" rzucają "(pipi)" albo dostajesz wiązankę "your noob end spawkiller" Myślę, że każdy zna angielskie odpowiedniki polskich wulgaryzmów, zresztą edukacja raczej nie ma na celu nauczania takich rzeczy.Sam nie widzę niczego złego jak polaczek rzuca (pipi)ami, bardziej mnie denerwuja ruscy z tą ich POPIERDOLONĄ KURWA JEGO MAĆ CYRYLICĄ. Grałem ostatnio sc na polskich serwerach i nie widzę drastycznej rożnicy jeśli chodzi o kulturę, co więcej , jest tam taka dyscyplina, że 90% wiary jest w składach, reszta to ci, którzy nie mogą dołączyć, bo jakichś dwóch pajaców zablokowało skład. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Ano właśnie chciałem sobie do Ciebie dołączyć ale dałem se spokój jak zobaczyłem że grasz w wersję dla cipek Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Ano właśnie chciałem sobie do Ciebie dołączyć ale dałem se spokój jak zobaczyłem że grasz w wersję dla cipek Jak mi złoisz dupsko 1vs1, to będziesz miał prawo tak mnie nazywać Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Jak mi złoisz dupsko 1vs1, to będziesz miał prawo tak mnie nazywać Załóżcie grę... chętnie se popaczam...... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Nie mam czasu udowadniać każdemu softkorowcowi że jestem lepszy od niego. Wybacz Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Bo na zagranicznych na czacie nie ujrzysz fucków i faggotów w ogóle PS: DŻIZAS (pipi) JA (pipi)Ę DO (pipi)A: JAK MAM WYŁĄCZYĆ TEN (pipi)ANY FILTR SŁOWNICTWA NA TYM ZAWSZONYM FORUM DO (pipi)A??! Nie wiem, o czym ty (pipi)a (pipi)isz, jaki znowu (pipi)any filtr? Co do polskich (pipi)ow, kurew i temu podobnych to musze przyznac, ze jest to razace dla oka :S. Angielskie jakos mi wisza kompletnie . Z ruskimi nikt nei chec grac po spamuja Ci chat cyrylica ;P @Stonek: Co udowadniac? Przecie Ciebie to sie jedzie, az milo <3 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) Mi to się trochę śmiać chce jak komuś się wydaje że tylko polacy przeklinają grając i mają z tego powodu jakieś problemy ; Bo jak fcuk i inne to ok , trendy i w ogóle ful englisz , ale już siarczyste i dosadne podsumowanie jakiejś akcji w ojczystym dialekcie to afront , wiocha i polactwo heh . Ruska mam nawet wsród znajomych , od 1,5 miecha wysyła mi zaproszenia na co-op heh na chacie posługiwał się mimo wszystko zrozumiałym językiem . A tak w ogóle to są jakieś serwery PL/CQ/HC/64 ? Bo wyszukiwarka (pipi) pokazuje a ostatnio coś powoli pustoszeją te serwery albo tylko mi się tak wydaje , ulubionych +1000 ticket szukałem dobre kilkanaście minut (zapełnionych ofc). Edytowane 14 stycznia 2012 przez dc1982 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) @Raptor Ja teSh kcem W(pipi)ia mnie niemiłosiernie cenzura. Ktoś nie chce oglądac flugów, jego sprawa, ale czemu ja muszę mieć filtr? TO jest dla mnie osobiście bardzo męczące mieć co chwilę (pipi). PIPI TO (pipi) BYŁA (pipi)ANA LANGSTRUMP !! Niech mnie ktoś to wyłączy na boga! Daniel, problem nie w tym, zę przeklinają, tylko język w jakim to robią. Jak napiszesz "(pipi)" to każdy wie z jakiego kraju jesteś. Jak napiszesz "fuck" możesz być z każdego kraju na świecie. To prowadzi do niczego więcej poza racism-flame'em. A TO jest prze(pipi) męczące. Edytowane 14 stycznia 2012 przez Kazuun Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) Proponuje zrobić ustawkę i wbić na jakiś PL serwer , trochę im tam poprzestawiamy klocki i sprawdzimy reakcje - tacy pogromcy mitów hehe . Edit: No dobra teraz sobie przypominam (ach te gibony) przedwczoraj gram i widzę sporo swojsko brzmiących ksyw (El_adamek czy Jarecki to chyba nasze co?) , robię spawn na jegomościu akurat w momencie gdy typ przyjmował serię (mnie oczywiście też szlak trafił) i co widzę na czacie ? DANIEL YOU FUCKING RETARD (pisownia oryginalna z caps lock) , czyli co to był ten "wychowany" rodak ? Bo tak czy inaczej mnie zdziwił/wcurvił/zasmucił heheh. Edytowane 15 stycznia 2012 przez dc1982 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 (edytowane) Nie ma żadnego polskiego serwera 64 cq hc, jest jedynie kilka sc od g4g, w dodatku niektóre są na 50 graczy, reszta to rush sc 32 najczęściej. Męczy mnie już meta m4a1/m16a3, dźwięk i wygląd tych broni. Marzy mi się balance broni jak w bad company, gdzie każda pukawka byłą jedyna w swoim rodzaju. Pytanie: mcom defender ribbon działa tak, jak flag defender, czy muszę je rozbrajać? http://i.imgur.com/cHhG3.png Edytowane 15 stycznia 2012 przez Mordechay Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 "your a girl..... and I don't know grammar" xD @Morde Jeżeli myśle o tym samym co Ty, to musisz zabić kogoś, kto jest w trakcie plantowania M-coma. Czyli masz ułamek chwili na killa. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 To jedyny ribonek którego nie mam :< Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 To jedyny ribonek którego nie mam :< na waszym ulubionym firestormie na hardkorze przykamp sie w tym budynku kolo mcom'a ( zawal go najpierw) siedzac w ruinach widzisz mcom i w ciagu 1 gry nabijesz ten ribbon Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 :* Ten pacz co to ma wyjść ma wyjść w połowie stycznia czy lutego, bo mi pamięć szwankuje :< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi