Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo człowiek wszystko sam musi robić.

Latam se i zabijam nubów, to zaraz flag nie mamy. Jak biorę czołg żeby odzyskać flagi to zaraz mam helki na głowie. (pipi). No i ta spedalona wiara która biegnie do samolotu choć widzi że ja już odlatuję. Ofkoz musi taki pedał wbiec pod koła, a później smuci 5 minut na czacie że go zabiłem. Nic nie poradzę na to że moja zajebistość sprawia że nie patrzę pod koła jak startuję.

Opublikowano

No najlepsze są typki co na początku rundy napierdzielają środkiem drogi i pretensje mają jak ich przejedziesz . Jakby droga służyła piechocie a pojazdy po bokach heh .

Opublikowano

wyrobiłem tygodniową normę - pograłem wczoraj ze Stoną 10 minut, lagi nie pozwalały na zrobienie absolutnie niczego, wyszedłem, wrócę w okolicach lutego.

swoją drogą coś jest na rzeczy - na serwerze na którym graliśmy była masa niskopoziomowych graczy i kilku z bardzo wysokim numerkiem. Wniosek? Ci co grali od premiery w większości odpuścili a pojawili się nowi, którzy albo kupili grę jak była za półdarmo albo dostali prezent na gwiazdkę.

Opublikowano

No wczorajsze lagi to był śmiech na sali. Ale to raczej wina serwera. Szkoda, bo okoliczności (mapka, ilość osób, brak dachowców) sprzyjały do gry :<

Opublikowano

swoją drogą coś jest na rzeczy - na serwerze na którym graliśmy była masa niskopoziomowych graczy i kilku z bardzo wysokim numerkiem. Wniosek? Ci co grali od premiery w większości odpuścili a pojawili się nowi, którzy albo kupili grę jak była za półdarmo albo dostali prezent na gwiazdkę.

4 real ? To muszę sprawdzić wieczorkiem , ogólnie dla urozmaicenia zastanawiałem się nad Rush/HC ale nie wiem czy warto bo nawet nie wiem gdzie te m-comy stoją heh , i notorycznie wpadam na niewidzialną ścianę .

Opublikowano

No Wam powiem że rundka czy dwie na raszu dają radę, bo człowiek jest na nowej mapie i się czuje jakby dopiero zaczynał grać :) Później w(pipi)ienie bierze górę:D

Opublikowano

Ja gre mam od premiery a lewel 8 ;_;

Opublikowano

Kysz kysz, poszedł spać<przegania>

Się cholera czasami uwalnia z łańcucha i wychodzi z kojca, meksykaniec jeden.

To o czym my tu pisaliśmy?

Aha, o 20 gramy pany. Porobimy sobie jakieś akcje z C4 albo innymi dżihaddżipami.

Opublikowano (edytowane)

Mam postanowienie że przed 10 lutego nie odpalę stacjonarki :P

Edytowane przez ako
Opublikowano

Nie wierzę xD Mortar guide:

Czemu mnie nie dziwi, że gość gra na konsoli? :D