Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na SC jest większa beka jak się robi double jihad - jedziesz z ziomkiem, on zostaje w jeepie jako kierowca, ty wyskakujesz, jebut, jeep jest cały, plantujesz, wsiadasz i tak w kołko. Raz mi sie udało 4 czołgi + tunguske rozwalić na 1 życiu.

Opublikowano

Bo człowiek wszystko sam musi robić.

Latam se i zabijam nubów, to zaraz flag nie mamy. Jak biorę czołg żeby odzyskać flagi to zaraz mam helki na głowie. (pipi). No i ta spedalona wiara która biegnie do samolotu choć widzi że ja już odlatuję. Ofkoz musi taki pedał wbiec pod koła, a później smuci 5 minut na czacie że go zabiłem. Nic nie poradzę na to że moja zajebistość sprawia że nie patrzę pod koła jak startuję.

No jakbym miał w to grać sam to bym sie zabił :__(

Opublikowano (edytowane)

można powiedzieć, że przeprosiłem się z Battlefieldem... tyle, że tylko na Kharg i tylko na jednym serwerze gdzie nie ma 64osobowego clusterfucka. Grając w 32 osoby ta gra nabiera zupełnie innej wartości - łatwiej zdobyć MVP, można przeżyć w czołgu dłużej niż minutę a combo canister+thermal+autoloader rozwala wszystko.

No i niekiedy odchodzą ciekawe akcje - strzelam się AA vs AA, gość zaczyna płonąć, ucieka, podjeżdżam do tunguski, naprawiam ją, niszczę swojego LAVa. profit - teraz moja strona ma dwa AA

jedyne czego nie pojmuję to to jak działa teraz javelin - za każdym razem jak obrywam to tracę kontrolę nad pojazdem ale jak wyskoczę aby naprawić to albo mam 3/4 energii albo brakuje mi 3/4 energii

Edytowane przez greah
Opublikowano

Fajny ten montage , trochę już mi się nudzą te wszystkie filmiki z RPG czy C4 , ten wyżej przypomina mi te pierwsze oficjalne zwiastuny , piękna sprawa . Ten pacz przyniesie w końcu możliwość nagrywania/edytowania filmików?

Opublikowano

To ujęcie jak helka leci nad droga z powodzeniem mogło by być jakimś oficjalnym ujęciem trailerowym gdyby to obserwował np koleś w jeepie uciekający przed helką ;p

A ostatni telewizyjny missajl przechodzący w "logo" BFa też nieźle zrobione ;)