Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Pewno lepiej jak jakiś qtas z m98B zaaplikuje sobie mobile spawna w górach na Khargu i będzie leżał całą rundę czyż nie? :> Jeżeli JEDEN sniper przez całą rundę potrafi u(pipi)ć cały wrogi team, to przyznać chyba trzeba, że jest on złożony z samych łamag i ofiar losu, czyż nie? :> Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 1. Kasatka = Grampus = Orka 2. SC ze swoim 3d spotingiem to wał jakich mało. Rozumiem i popieram spoting na mapie* 3. Telewizor jest IMHO dużo gorszy niż w BF2. Kogo bolało "klikane" sterowanie to ja nie wiem :< IMHO dobrze że się nim trudno steruje [choć wolałem klikanie z BF2] ale fakt że nie możesz zdetonować rakiety kiedy chcesz jest bez sensu :< 4. Kampery snajpery [i nie tylko] są w(pipi)iające ale lepsze to niż choinka. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Chyba gramy w inną grę jak dzięki spotowaniu widzisz ludzi przez ściany. Przeciez na sc tak wlasnie jest Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Chyba gramy w inną grę jak dzięki spotowaniu widzisz ludzi przez ściany. Przeciez na sc tak wlasnie jest TEORETYCZNIE nie powinno tak być, lecz w praktyce działa to różnie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Chyba gramy w inną grę jak dzięki spotowaniu widzisz ludzi przez ściany. Przeciez na sc tak wlasnie jest Przecież w chwili kiedy wyspotowany przeciwnik schowa się za budynkiem/górką/nawet głupią latarnią to spot znika. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Przecież w chwili kiedy wyspotowany przeciwnik schowa się za budynkiem/górką/nawet głupią latarnią to spot znika. TEORETYCZNIE nie powinno tak być, lecz w praktyce działa to różnie. A dwa, to i tak jest zarąbista pomoc, która nie powinna mieć miejsca. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 nooo niezłe ale troche quake z tego Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Ogólnie to nie łapię tego, ze jak mnie wyskoczy koleś zza rogu i walne mu no scope, nawet ze strachu, (wyskakuje hit indicator) to zabija mnie, a potem mi pokazuje, że zostało mu się dosłownie kilka % HP Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 :empathy2: Ja tam nie biegam ze snajperkami więc nie wiem. Zauważyliście jaką czułość mychy kolo ma ustawione? Bo rozumiem że filmik nie jest przyśpieszony? Czasami tylko zmienia jak celuje na daleki dystans, a tak na(pipi)ia jak na dragach by był. Taki mały robocik XD Jak to jest że wuchta wiary gra w tym ustawieniu dla daltonistów? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Hmm, nawet nie wiedziałem, że BF3 ma colorblind mode, tbh. Dwa, mnie się wydaje trochę przyśpieszone. U mnie wolniej się przeładowuje "bolcówka". A dwa, jakiś filtr ma chyba zapuszczony w edycji wideo bo u mnie ta mapa jest mniej... uhm... "sepijna", że się tak wyrażę. CHyba, ze to ten cały colorblind aż tak zmienia. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 to Wy nie gracie z włączonym colorblind mode? Przecież ten defaultowy kolor jest nie do zniesienia no ale mniejsza. Gramy dzisiaj coś grubszego ok 20.00? Jakaś mapa z latadłami na 32 (chciałbym wreszcie odblokować wszystko w heli, bo nawet nie wiem jak działa ta sławetna TV) albo SQDM. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Jeszcze kolo gra na hardcore to nic dziwnego że tak kosi... nooo niezłe ale troche quake z tego Tak samo jak CoD, dlatego nie gram tego trybu w ogóle. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 to Wy nie gracie z włączonym colorblind mode? Przecież ten defaultowy kolor jest nie do zniesienia no ale mniejsza. Gramy dzisiaj coś grubszego ok 20.00? Jakaś mapa z latadłami na 32 (chciałbym wreszcie odblokować wszystko w heli, bo nawet nie wiem jak działa ta sławetna TV) albo SQDM. Ja dziś odpoczywam po wczorajszym dniu, więc mogę popykać Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Hmm, no się zobaczy. Możliwe, że wpadnę koło 21... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=P3SzhK-KX4M&feature=g-u-u&context=G2ad7775FUAAAAAAAPAA btw ktoś kojarzy może taką stronę, która miała sporo tutoriali w postaci filmików z youtube? Edytowane 4 lutego 2012 przez MaZZeo Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Czasem mnie zadziwia to jak ludzie potrafią oszacować odległość w snajperkach... i to nie raz czy dwa ale kilka/kilkanaście razy pod rząd momentami. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 So many nipples and tits flyin' around O.o Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Mam pytanie odnośnie multika. Jak i kiedy odblokowuję się bronie takie jak np. Famas, Type88 czy PP-19 (itp.)? Obecnie dobijam do 44 lvl, w trybie współpracy ich nie ma, a często zdarza mi się zostać u(pipi)onym przez gościa z niższym level'em a z jednej z tych broni. Z góry dzięki bardzo za pomoc. :> Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 (edytowane) http://battlelog.bat...6238/cem_ea_id/ LOL xD Edytowane 5 lutego 2012 przez Kazuun Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 (edytowane) Mam pytanie odnośnie multika. Jak i kiedy odblokowuję się bronie takie jak np. Famas, Type88 czy PP-19 (itp.)? Obecnie dobijam do 44 lvl, w trybie współpracy ich nie ma, a często zdarza mi się zostać u(pipi)onym przez gościa z niższym level'em a z jednej z tych broni. Z góry dzięki bardzo za pomoc. :> Musisz wykonać assignments. Zajrzyj do battleloga. Edytowane 5 lutego 2012 przez MaZZeo Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Ok jeszcze raz dzięki za pomoc! : ) Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/c1f0ab25-73d6-442a-9ffc-6b8e92a77367/REDDIT-24-7-CONQUEST-600-TICKETS-PBBANS-CHICAGO/ Już nie chcę grać na żadnym innym serwerze CQ. Przed chwilą chyba zagrałem swój mecz życia na Wake'u - przegrywaliśmy roznica prawie 200 ticketsow, potem ja dorwałem vipera, jakiś lowlevel zaczął bawić się w commandera i po prostu pisać na team chatcie co się dzieje na mapie, gdzie sa czolgi, gdzie aa, soflam, kilka razy nawet uratowal mi zad piszac "jet coming at ya" (pewnie jakis Koreanczyk ze zwinnoscia malpy w palcach). Efekt taki, że moj gunner wyrobil 49/0 kd i wygralismy z przewaga 92 ticketow. Świetne community, podczas innych meczow tez jest super, ale to bylo apogeum zajebistosci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi