Raptor 226 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 I oczywiscie nie ma frapsa..., a to by byl filmik, ktory chetnie duzo ludzi by obejrzalo Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Nie do końca. Wyszedł by tego albo zwykły zlepek klipów, albo film musiał by trwać tyle co cała runda, by ludzie załapali jego sens. A jak mam spędzić 30 minut oglądając rundę całą to wolę przez te 30 min zagrać samemu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_OFXQVH4SXE Xd Gość czuje misje Nipple lejzers XDDDDDDD Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Nipple Inspector (ciekawe czy są takie t-shirty xD), here to inspect your nipples! A tekst "My nipples are hard as diamonds" mnie powalił ;p Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Nie do końca. Wyszedł by tego albo zwykły zlepek klipów, albo film musiał by trwać tyle co cała runda, by ludzie załapali jego sens. A jak mam spędzić 30 minut oglądając rundę całą to wolę przez te 30 min zagrać samemu. Ofc mozesz z tego zrobic 5min clip. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 I oczywiscie nie ma frapsa..., a to by byl filmik, ktory chetnie duzo ludzi by obejrzalo Gdybym grał z włączonym frapsem, to raczej nie byłbym w stanie latać, w moim przypadku oznaczałoby to spadek do 20 fpsów i kilkusekundowe zwiechy co jakiś czas. Jedyny dowod jaki mam to battlereport. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19964317/1/192971504/ koleś nade mną był gunnerem. Zresztą ni pisałem wcześniejszego posta żeby sie pochwalić, tylko żeby polecic serwery reddita, szkoda tylko, że większość to sc. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) ogólnie Robbaz ma wg mnie prowadzi z lepszych kanałów growych jakie spotkałem. Nie ma tutaj naciąganego humoru jak na polskich, nie ma wymuszonego jak na np. na Rage quit ani nie zabija nudnym komentarzem jak Yogscast (tak, wiem że oni może i są zabawni ale ten flegmatyzm mną poniewiera). I wanna sheck your nipplez and they're yust fine, tank you btw fajnie, że ostatnio graliście; każdy powiedział, że będzie a skończyło się na tym, że grałem sam Edytowane 6 lutego 2012 przez greah Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 To tak jak wcześniej. Tez każdy powiedział, a byłem ja i Stona Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) ogólnie Robbaz ma wg mnie prowadzi z lepszych kanałów growych jakie spotkałem. Nie ma tutaj naciąganego humoru jak na polskich, nie ma wymuszonego jak na np. na Rage quit ani nie zabija nudnym komentarzem jak Yogscast (tak, wiem że oni może i są zabawni ale ten flegmatyzm mną poniewiera). I wanna sheck your nipplez and they're yust fine, tank you btw fajnie, że ostatnio graliście; każdy powiedział, że będzie a skończyło się na tym, że grałem sam Ostatnio mieliśmy grać o 20. Od ok 19 byłem na TSie. 2razy wpadł Kruhol ale nawet się nie przywitał tylko s(pipi)ił. Po 21.30 się zwinąłem. Aaaa, pisanie mesydżów na battlelogu mija się z celem. Nie wiem jak inni ale ja gram na full screen i nawet nie widzę, że ktoś mi coś napisał. A jak już zobaczę, to przy wyłączaniu BF'a albo jak się skończy runda [co na ogół trwa ]. Jest gg, jest STEAM, jest TS a większość info o graniu zawsze ktoś musi mi napisać na battlelogu :F edyta PS. Co do nagrywania. Jak macie ustawionego frapsa? Bo jak ja dam na pełną rozdziałkę w 50FPSach to pliki które mają kilkadziesiąt sekund zajmują prawie 1GB co mocno ogranicza moje zdolności nagrywcze Znowu jak ustawię 1/2 rozdziałki to jest kwasowa jakość. A jak ustawię 30FPSów to do tylu podczas nagrywania zwalnia mi gra, co robi z niej niegrywalny slajdszoł Tak więc spoczko jeśli chodzi o nagrywanie, ale jakichś pojedynczych akcji. Edytowane 6 lutego 2012 przez Stona Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 W BF3 się nie bawiłem nagrywaniem jeszcze, ale zawsze brało się Full-Size, 29 FPS i każda minuta zajmowała około 1 GB, w rozdziałce 1920x1080. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 No ale nie masz tak, że jak nagrywasz to gra Ci zwalnia do ilości FPSów w których nagrywasz? o.O Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Stona, te 50fps jak nagrywasz to na SSD czy talerzowca? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Na talerz, z SSD jest odpalana gra. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Stona, ale na tym HDD nic nie masz, nie? Czysty dysk. Żadnych programów etc... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Mam, ale w trakcie gry nic nie jest włączone tylko FRAPS. Troszkę nie ogarniam co to ma do rzeczy ? XD Gra mi nie zwalnia przez niewydolność komputera tylko przez to, że FRAPS ją ogranicza do tych FPSów w których jest zgrywany filmik. Jak sobie dam 60 to trzyma 60 [ofkoz ma dropy czasami tak jak gra ma dropy czasami]. Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Ja pytałem tak trochę poza tematem, bo jak kiedyś na próbę ustawiłem 60 fps u siebie, to dysk chciał talerz wypluć za obudowę Ale może coś skopałem w ustawieniach, sprawdzę w łikend. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Stonka, no chodzi o to, że niektórzy nagrywają na dysk na którym mają system, Frapsa, grę którą nagrywają a potem zdziwko, ze coś tak licho to przebiega Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Nie no, mam na osobnym dysku "magazyn" na tego typu śmieci Dysk nie pracuje jakoś wyraźnie głośniej. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) Panowie, ja nagrywam w pełnej rozdziałce MSI Afterburnerem i mam spadek maksymalnie 5 klatkowy, przeważnie są to 2-3 klatki. Edytowane 6 lutego 2012 przez MaZZeo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Blah, cały czas się nie rozumiemy. Ja nie mam spadków. Ja mam ograniczenie ilości FPS do takiej, w jakiej nagrywam. W MSI masz opcje konfiguracji pliku do jakiego ma być zgrywany obraz? W sumie nawet nie wiedziałem że to ma opcje nagrywania XD Używam tego tylko do sterowania wichurą na karcie Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Kategoria D idize na wojnę http://youtu.be/lrq38xcnvyI 1 Cytuj
SpacierShark123 1 477 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Takie pytanie . Grałem w betę i jak na metro dawało radę grać na medium/high tak na caspian na low grało się fatalnie.Mój sprzęt :Gtx 260 / 4 gb ram ddr2 / quad q6600 2.3 x 4 . Czy da radę znośnie i całkiem przyjemnie dla oka pograć na takim sprzęcie? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 2,3x4 chodzi Ci o to, że masz go pogonionego do 4GHz czy co? Bo jeśli masz na bazowych zegarach to zapomnij. Podgoń procka to powinno dać radę na med/low na mniejszych serwach. Cytuj
SpacierShark123 1 477 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Podgoń? x4 chodziło o 4 rdzenie jeżeli nie zajarzył ktoś.Szkoda mi na razie pieniędzy na upgrade kompa a pograłbym choć na low w 40 fps. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Podkręć. Trzymanie tego procka na stockowych zegarach to zbrodnia dla tej gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi