Opublikowano 7 lutego 201213 l Ja mam Phenka 955 BE, niby idealny do podkręcania ale FPSów mam wystarczająco, a OC sprawia, że nie działa mi opcja Cool n Quiet którą bardzo sobie cenie.
Opublikowano 8 lutego 201213 l http://www.youtube.com/watch?v=cHjXW9bHpZ4&feature=related Za ujęcie helki podążającej tropem eksplozji Edytowane 8 lutego 201213 l przez Kazuun
Opublikowano 8 lutego 201213 l Z tego co wiem bez chłodzenia dodatkowego lepiej nie zabierać się za podkręcanie.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Z tego co wiem, lepiej nie zabierać się za granie w BF3 na tym procku bez podkręcania
Opublikowano 9 lutego 201213 l ako sie obronił więc pewnie leży zapruty w sztok ale zakładam, ze jutro wróci do świata żywych dlatego pytanie - kto gra jutro w okolicach 21? Jakiś Kharg 32CQ albo coś innego nastawionego na typowy teamwork.
Opublikowano 9 lutego 201213 l Kończę robotę o 22 i mam wolny weekend. Chlać nie idę chyba, taka jedna jedzie do swej osady więc raczej możemy ponapierdalać
Opublikowano 9 lutego 201213 l Stona dyskretnie chciał nam wmówić, że ma dziewczynę jednak forumowa brać głupia nie jest i nikt mu nie uwierzył
Opublikowano 9 lutego 201213 l Stona ma dziefczyne, Stona ma dziefczyne... xD @Greah: właśnie że jutro będę leżał, dzisiaj tylko symbolicznie... ale myślę że dołączę do Was jakoś sobota wieczór - niedziela, dawno nie grałem
Opublikowano 10 lutego 201213 l Witam. Czy bf3 ma dużo większe wymagania od bad company 2? W bc2 gram na max detalach i gra chodzi płynnie. Trochę się boje kupować w ciemno a bete przegapiłem.
Opublikowano 10 lutego 201213 l Witam. Czy bf3 ma dużo większe wymagania od bad company 2? W bc2 gram na max detalach i gra chodzi płynnie. Trochę się boje kupować w ciemno a bete przegapiłem. W takim razie spokojnie na high-medium pograsz. To co mówił MaZZ. Ja też BC2 na maxie, BF3 na Medium-High.
Opublikowano 10 lutego 201213 l Ano. Nie kumam czemu koleś się tak jara czymś co jest poważnym nadużyciem. A filmik wrzuciłem głównie dla pierwszej akcji ;p Wiadomo coś na temat patcha poza "w lutym"? Jakies patch notes'y, albo nad czym mniej więcej pracują? BO o dacie to nawet nie marzę....
Opublikowano 10 lutego 201213 l Norma, przecież jak ja się nie pojawię, to nikt nie gra XD Jutro możemy pona(pipi)iać, bo dziś mi się już nie chce :<
Opublikowano 10 lutego 201213 l Nom można by coś. A jak nie chcecie w BF3 grać, to chociaż BC2 zainstalujcie
Opublikowano 11 lutego 201213 l No nie wiem jak reszta, ja sobie biegam z respiratorem,a Edziu z C4. Jakoś się kręci