Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W(pipi)ia mnie strasznie taka muza. Ale w takich filmikach sprawdza się lepiej niż znakomicie ;) Osobno jest nie do słuchania ;p

Akcje niezłe, kilka doubli i trippli - ale montaz wgniata dupę w fotel tak mocno, że jak wstałem to przez 30 minut jeszcze były dwa dołki po jajcach odciśnięte niczym dłoń w alei sław Holiłudu ;p

Opublikowano

Zgadzam się, montaż na prawdę "robi". Właściwie to zrobił cały filmik, bo akcje w sumie normalne - większość to strzelanie po plecach przeciwników którzy nie ogarniają co się dzieje dookoła + trochę szczęścia ;)

• Plusik 1
Opublikowano

Zgadzam się, montaż na prawdę "robi". Właściwie to zrobił cały filmik, bo akcje w sumie normalne - większość to strzelanie po plecach przeciwników którzy nie ogarniają co się dzieje dookoła + trochę szczęścia ;)

Dokladnie, 3/4 tych "epickich" akcji, to nic innego jak anal destruction na rushu, no i jeszcze 1 shot kille snajperka na hc, wielkie halo.

Opublikowano

a mnie się coś zepsuło i gdzie nie wejdę tam mam HUD z normala. przyznam szczerze, że odwykłem od takiego rozwiązania i celownik zamiast mi pomagać to zwyczajnie mnie rozprasza

plus jest taki, że przynajmniej wiem ile pestek mają PP19 i ASVAL

Opublikowano (edytowane)

http://www.youtube.com/watch?v=oih7AxOb5CA&list=UUZqppeRqohKkLyXeSTbWYAQ&index=2&feature=plcp

Nie macie pojęcia ile emocji daje takie latanie, nawet jako gunner. Duo powyższy pilot+Engi gunner który wie jak się szybko przesiadać, naprawiać i ponownie spotować wrogie helki/jety/tanki by pilot wiedział gdzie jest zagrożenie bez konieczności obracania się na boki samemu niszczy. W tych 9 silosach blisko ruskiej bazy można nieźle wymanewrować bojowe helki :P

@Rinek, wciąż? O.o

Regen też? xD

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Edku, takie latanie = zejście od strzału z czołgu. Fajnie się to ogląda, sam tak czasami robię ale ryzyk jest duży [z resztą, sam jęczysz że latam za nisko ;P].

Finch89 - rasz to padaczka.