Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 256,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

I to jeszcze z polskiego serwera O_O

Nie no, ładnie, ładnie.

Metro, cóż dodawać :D

Opublikowano

Hehe, też tak zerkam i sobie myślę : coś mi ten screen nie pasuje :D

Nie no, gratki. Mój rekord to coś lekko ponad 1k ale screena nie mam.

Opublikowano

Dziwne żeby na zagranicznych wiedzieli, co to znaczy "daj ammo" :P

Opublikowano

nowy rekord ustanowiony - 59k w jednej rundzie (gwiazdka supporta, medal za przejmowanie, medal za czołgi i gwiazdka za heli). nic nie było ustawiane, sam się zdziwiłem jak nagle się wszystko posypało

Edytowane przez greah

Opublikowano

Skubany no! Kongratz :D

Ja już nie pamiętam ile miałem nawet, 57k chyba... oj Rinek, nieładnie tak...

ed: a nie, 54 miałem tylko... lipa, ale Challenge... not accepted :P

Edytowane przez ako

Opublikowano

runda długa bo ticketów było 1500 i zanim doszliśmy do E to mecz był wyrównany i było 3-2 albo 2-3. póxniej zaczęło wiać nudą to bawiłem się jihad jeepem... ale to nie to samo co jihad quad :/

ogólnie dobry dzień - jakieś 2h grania dla rozluźnienia i wpadły 4 medale, 3 duże gwiazdki i 2 małe (74k + punkty z dwóch rund)

Opublikowano

Srak hołk. Dawać mi Apacza!

Opublikowano

Będą po prostu mapy takie jak Seine tylko bez pojazdów. Albo coś jak metro z TDM tylko większe. Tak to widzę.

Opublikowano

Chyba jednak nie do końca tak będzie

http://www.battlefie.../close-quarters

Players 2-16, albo to pomyłka albo poyebao ich.

W ogóle to

Featuring new driveable tanks, ATVs, mobile artillery and more, Battlefield 3: Armored Kill also delivers huge battlefields for an all-out vehicle assault, including the biggest map in Battlefield history.

To samo słyszałem przed premierą gry.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ahahahhahahahah, taki close combat maps to ja mam już teraz na TDM.

Opublikowano
including the biggest map in Battlefield history.
i damy wam o połowę mniej pojazdów niż graczy przez co będziecie drałować z buta jeszcze dłużej niż na Caspianie

a to close combat będzie niezłe - nie potrafią zrobić dobrych spawnów na małych mapach na 32 a biorą się za jeszcze mniejsze? Powodzenia w pojedynkach rewolwerowców .

To ja proponuję nowy tryb dla jednego gracza (player vs environment)- bad luck combat w którym będziemy się mierzyć odpowiednio z ościeżnicą, ramą okienną, zeskokiem z samochodu i przeskoczeniem przez meteowy płot. Zasada jest prosta - nie wyskoczy bad luck? Wygrywasz.

Opublikowano

Przy premierze BF3 byłem zmartwiony, że mój słaby komp tego nie pociągnie itd, dlatego sobie odpuściłem zakup tej gry. Ale z tego co tu czytam, to jest to dokładnie takie same dziadostwo pod względem technicznym jak BF:BC2. Znowu obiecują patche, wydają lipne DLC i tworzą słabe mapy. Teraz jakoś jest mi mniej smutno, że w to nie gram ;-)

Opublikowano

Cytaty z newsa, do którego link dał Owiec:

"Players will feel the intensity of the world exploding around them"

A bo teraz moja dupa nie wybucha co 15 metrów ;p

"Battlefield 3:Armored Kill also delivers huge battlefields for an all-out vehicle assault, including the biggest map in Battlefield history."

Na konsolach dla 24 graczuFF ofc ;p

PS:

(ł)owiec(s), (pipi), jak rzucasz inva na Battlelogu to informuj, a nie potem ja muszę śledztwo i research przeprowadzać kto mnie prześladuje i molestuje xD

PS 2:

Rinek się ucieszy ;)

Edytowane przez Kazuun