Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firstly, Thanks to Crash and Demise etc for listening to our bitching, this patch has totally been worth the wait!

• Moved AA on Kharg (US on Carrier, Russian at Air strip) (Thanks whoever did this!!)
  • Faster vehicle spawn (I mainly noticed air)
  • Shorter game start countdown
  • Much better responsiveness (Even better with AA turned off)
  • You can fly through all poles from testing with jets and little bird so far. (EDIT - Only the top breaks, halfway down its still solid, which works out ok)
  • Can spawn into AA guns (People actually use them now)
  • **Improved sound EDIT: Can hear footsteps, reloading as well as voiceovers ( ahh fuck theres a grenade etc), much more clearly, I could hear footsteps and reloading from next room.
  • I think console sound cutout is fixed (EDIT: Reports that it isnt)
  • Uninstalls B2K and forces you to re download (PS3 thing I think)
  • Custom Servers (AU Pricing, 34.99 for 30 days, 9X.XX for 90 days, also has 1 day option and some others)
  • Match Making option in multi player, seems to be for esport/organised scrims on custom servers.
  • Reset some of my kit customisations
  • Many Many small UI tweaks, minimap has more focus on team function icons (heal, repair, flags)
    • Icons for vehicles on spawn screen
    • Easier to see what spawn point is selected on map when selecting spawn
    • No blind colour mode, but all the icons seem to be much easier to see (seem to be tweaked towards blind mode type icons)

[*]Jets guided missiles are actually useful and can take out a tank and nearby infantry (runners from tank) in 2-3 hits tops)

[*]*Stinger takes about 2-3 seconds to lock onto and fire, missiles seem to move slightly faster, 1 hit disable and if more then 1 engineer in area heli is generally fucked, I forsee a lot of heli's flying with ECM or Maintenance in future, range is greatly reduced but enough to keep helis off a flag and nearby area. EDIT: Lock on is UBER Fast, like seriously must be less then 2 seconds, there is however a minimum range which you can't lock on at all, might be about 15 -20 metres.

[*]Can quit between rounds

[*]Havoc is noticeably easier to fly but I still don't think its on par with Cobra, should be able to stand its own though.

[*]Other squad leader objectives are marked on flags, I could see this as SL, it shows a star next to objective X1 or X2 if 2 SL have marked it, this is awesome!

[*]Laser marker or maybe guided missile range seems to have been increased, could hit empty APC at C from Aircraft carrier on Canals using little bird.

Opublikowano (edytowane)

http://bf3blog.com/2...-playstation-3/

"Shortcut items

Another new “feature” called Shortcut Items is being rolled out with the new patch. It gives players the ability to purchase all unlocks for each class or vehicle, instead of having to play through to unlock everything. There are 3 shortcut bundles: Kit Shortcut Bundle which unlocks everything for all classes. Vehicle Shortcut Bundle which unlocks everything for all vehicles, and Ultimate Bundle,which unlocks everything."

not+sure+if+serious.jpg

+

Are_You_Fucking_Kidding_Me_HD_by_CrusierPL.png

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Ja generalnie jestem zdania, że unlocki w grach fpp to pomyłka. Dobry patent jest w CS, gdzie kupujesz sobie bronie i dostajesz kasę za plantowanie i zabijanie. Ale to taka moja dygresja do gry w którą nigdy nie zagram ;-)

Opublikowano

Było w BC2, jest w BF3. Jeśli zrobili to drugi raz to wniosek jest prosty - już raz się sprzedało. Dla polskiego gracza taka kwota może być nie do przełnięcia ale jeśli w Stanach za grę płacą, w przeliczeniu, 50pln to znajdzie się wiele osób, które dadzą 40pln za unlocki.

wg mnie lepszym rozwiązaniem by było wprowadzenie DLC na podwójną ilość doświadczenia. Płacisz kilka dolarów i masz 24h boost na xp

Opublikowano

Ja generalnie jestem zdania, że unlocki w grach fpp to pomyłka. Dobry patent jest w CS, gdzie kupujesz sobie bronie i dostajesz kasę za plantowanie i zabijanie. Ale to taka moja dygresja do gry w którą nigdy nie zagram ;-)

Unlock to progres + prezent to pewien czas. Ludzie lubią odczuwać progres w swoich grach, MMO to najlepszy przykład chyba. A unlock to nagroda i prezent w jednym za czas jaki poświęciłeś grze. Ja uwielbiam unlocki w grach. Bez względu co to jest: dog tag, camo, mod do broni, achievement czy jakakolwiek inna pierdółka. Jeżeli ktoś to lubi to spędzi przy grze większą ilość czasu, a więc tym samym jest spora szansa, że zdecyduje się na zakup DLC do owej gry.

Się wszystko kalkuluje ;)

Gra w której od dnia startu mam wszystko niczym mnie nie "zaskoczy", więc domyślnie z miejsca jest już znacznie mniej interesującą pozycją dla mnie.

Opublikowano

Takie coś jest w grach F2P i chyba jeszcze nie widziałem czegoś takiego w pełnoprawnej grze.

Gears of War mialo wiele weekendow ze zwiekszonym ekspem z tego co pamietam.

Opublikowano

Ceny tego szitu są takie, jakbyś płacił drugi raz za połowę gry.

Tzn ile chcą? Bo nie mogę znaleźć... ślepym chyba :confused:

Bylo wczoraj na reddicie, jedna z ofert była za 39.99 USD

Opublikowano

Gears of War mialo wiele weekendow ze zwiekszonym ekspem z tego co pamietam.

A płaciłeś za nie? Bo o to tu chodzi ;)

zaplacilem za gre wiec wszystko co jest z nia zwiazane powinienem dostac za darmo!

Gość szpic
Opublikowano

139 zl za calosc.

lub 89 za cala piechote

lub 69 za pojazdy

lub 28 za 1 klase piechoty

lub 36 za 1 klase pojazdów

Opublikowano

Pierwsze słyszę... gdzie i kiedy i jak to wyglądało?

No cóż... to chyba zostanie mi CS:GO ;)