Opublikowano 30 marca 201213 l Penisy to generalnie służą do je.bania, więc chyba ok, co nie? Edytowane 30 marca 201213 l przez ako
Opublikowano 30 marca 201213 l Penisy to generalnie służą do je.bania, więc chyba ok, co nie? Domyślnie - nie da się ukryć. Jednak nie możemy zapominać o popularnych i jakże ważnych: "a ch.uj Ci do tego", "och.ujałeś" czy też "ch.uj Ci w pupę" (choć to ostatnie chyba można podpiąć również pod domyślne znaczenie
Opublikowano 30 marca 201213 l Jaki jest rekord? http://battlelog.bat...69/1/192971504/ Mój 54k, ale niedawno Rinek wycisnął 10k więcej od tego (dokładnie nie pamiętam wartości). 60k w 30 minut (inf only) i 64k w godzinnym meczu (na Kharg) przy czym tego drugiego nawet nie uznaję za osiągnięcie, bo idąc tropem tego co podał szpic to można wejść na 10k tickets i i zrobić nawet 200k... tyle, że po 6h gry a co do miary skilla to ani kdr, ani spm, ani killstreak ani nawet procent hs'ów - prawdziwy skill to noże, pompki i snajperki z holo :ph34r: <patrzy w statystyki>... i M27IAR wy nuby
Opublikowano 30 marca 201213 l Czy tylko mnie bardziej zdziwiło co robiło tam tyle luda na środku pustyni? [captainobvious] to była ustawka [/captainobvious]
Opublikowano 30 marca 201213 l Nie powiem, zebym duzo gral po patchu, ale na ponad 10wystrzelonych Stingerow, zeby ku.wa zadnym nie trafic... Jednak wolalem go przed patchem, przynajmniej zasieg byl wiekszy i trafic sie dalo, a teraz typa musisz miec nad glowa zeby go zaczelo namierzac. E: @stona - No mniej wiecej na tym sie konczy. Edytowane 30 marca 201213 l przez Owiec
Opublikowano 30 marca 201213 l Jak go będziesz miał nad głową, to go nie namierzysz, bo będzie za blisko :potter:
Opublikowano 30 marca 201213 l http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27000607/1/269942059/ znalazłem "sweet spot" w czołgu - dwa strzały od frontu i przeciwnik leży a ja mam ciągle więcej niż połowę energii
Opublikowano 30 marca 201213 l Ja nie kumam. Ja po patrzu tez strzeliłem ze Stingera z 10 razy. Miałem 3 kille i ze 3 disable. Reszta minęła bo poszły flary.
Opublikowano 30 marca 201213 l Poprzednie 2 były z BC2, część druga przez wielu jest uważana ża najlepszy BC2 Montage evar. Klik: http://www.youtube.com/watch?v=tK8YYt3c6dU Polecam 4:00, mózg rozyebany http://www.youtube.com/watch?v=R_fgcnHgrAQ Edytowane 30 marca 201213 l przez ako
Opublikowano 30 marca 201213 l No i wszystko jasne Szukałem pamięcią po BF3 filmikach - stad confuse Obejrzałem i już pamiętam, ze oglądałem, bo kojarze akcje Pierwszy filmik, ten choppach w 4:11 i potem nerwy ze stali w 4:25 !!
Opublikowano 31 marca 201213 l Z ciekawosci spytam dziala wam mortar ? Bo po patchu na ps3 nie moge rozkladac mortara bo ciagle jest "czerwony"
Opublikowano 31 marca 201213 l Ale to nie dział pi es triiiiiiiiiiiii - tu jest pi siiiiiiiiiiiiiiiiiiii. I tak, działa.
Opublikowano 31 marca 201213 l No to się pochwal tym weak spotem.punkt pomiędzy wieżą a podstawą. Kiedys też tam celowałem i nic to nie dawało a obecnie dwa strzały dają instanta. Dodatkowo teraz trafienie od frontu w chlapacz gąsiennicy też nieruchamia pojazd z minusów które zauważyłem jest to, że chyba osłabili kartacz - teraz ustrzelenie heli przy jego pomocy jest znacznie trudniejsze
Opublikowano 31 marca 201213 l Ja nie kumam trochę tego vidsa od ako. Telewizor nigdy nie zdejmował czołgu na hita. Patch notesy nie wspominają ani słowem o MOCY missajlsa ani o pancerzu czołgu. CO więcej... APC wydaje sie mocniejsze niż czołg... WTF?
Opublikowano 31 marca 201213 l Ja pier.dole co oni zrobili z tymi jetami. Flary wypuszczone, ja juz ciesze miche na łatwego killa, 2 rakiety poszły i ch.uj, rozwalają się tuż za nim xD i tak przez cały mecz. KARWASZ TWARZ BARABASZ
Opublikowano 31 marca 201213 l Ja tam nie wiem, ale na reddicie były głosy że TV niszczy czołg na 1 hit, teraz ten filmik, więc coś jest na rzeczy edit: na forum battleloga też coś na ten temat: Z ciekawosci spytam dziala wam mortar ? Bo po patchu na ps3 nie moge rozkladac mortara bo ciagle jest "czerwony" Niechcący peestrójkowcy dostali najlepszy fix na mortara Seine na HC musi być piękne. Edytowane 31 marca 201213 l przez ako