Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

epenisg.jpg

Penisy to generalnie służą do je.bania, więc chyba ok, co nie?

Edytowane przez ako
Opublikowano

Penisy to generalnie służą do je.bania, więc chyba ok, co nie?

Domyślnie - nie da się ukryć. Jednak nie możemy zapominać o popularnych i jakże ważnych: "a ch.uj Ci do tego", "och.ujałeś" czy też "ch.uj Ci w pupę" (choć to ostatnie chyba można podpiąć również pod domyślne znaczenie :)

Opublikowano

Mój 54k, ale niedawno Rinek wycisnął 10k więcej od tego (dokładnie nie pamiętam wartości).

60k w 30 minut (inf only) i 64k w godzinnym meczu (na Kharg) przy czym tego drugiego nawet nie uznaję za osiągnięcie, bo idąc tropem tego co podał szpic to można wejść na 10k tickets i i zrobić nawet 200k... tyle, że po 6h gry

a co do miary skilla to ani kdr, ani spm, ani killstreak ani nawet procent hs'ów - prawdziwy skill to noże, pompki i snajperki z holo :ph34r:

<patrzy w statystyki>... i M27IAR :sorcerer:

wy nuby

Opublikowano

Eheheheheh :D

Noooooooo, noooooooo, please god nooooo" :D

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie powiem, zebym duzo gral po patchu, ale na ponad 10wystrzelonych Stingerow, zeby ku.wa zadnym nie trafic... Jednak wolalem go przed patchem, przynajmniej zasieg byl wiekszy i trafic sie dalo, a teraz typa musisz miec nad glowa zeby go zaczelo namierzac.

E: @stona - No mniej wiecej na tym sie konczy.

Edytowane przez Owiec
Gość szpic
Opublikowano

Z ciekawosci spytam dziala wam mortar ?

Bo po patchu na ps3 nie moge rozkladac mortara bo ciagle jest "czerwony"

Opublikowano

No to się pochwal tym weak spotem.

punkt pomiędzy wieżą a podstawą. Kiedys też tam celowałem i nic to nie dawało a obecnie dwa strzały dają instanta. Dodatkowo teraz trafienie od frontu w chlapacz gąsiennicy też nieruchamia pojazd

z minusów które zauważyłem jest to, że chyba osłabili kartacz - teraz ustrzelenie heli przy jego pomocy jest znacznie trudniejsze

Opublikowano

Ja nie kumam trochę tego vidsa od ako. Telewizor nigdy nie zdejmował czołgu na hita. Patch notesy nie wspominają ani słowem o MOCY missajlsa ani o pancerzu czołgu. CO więcej... APC wydaje sie mocniejsze niż czołg... WTF?

Opublikowano (edytowane)

Ja tam nie wiem, ale na reddicie były głosy że TV niszczy czołg na 1 hit, teraz ten filmik, więc coś jest na rzeczy ;)

edit: na forum battleloga też coś na ten temat:

BF3_TANK.png

:D

Z ciekawosci spytam dziala wam mortar ?

Bo po patchu na ps3 nie moge rozkladac mortara bo ciagle jest "czerwony"

Niechcący peestrójkowcy dostali najlepszy fix na mortara :) Seine na HC musi być piękne.

Edytowane przez ako