Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że nie będzie sporych różnic między pc a xbox360.Ale na PC to zupełnie inna gra.

Musisz zmienić tok myślenia, bo ewidentnie masz z tym problemy ;)

Opublikowano (edytowane)

Widziałem to już, ale jakos nigdy nie odebrałem tego jako parodię. Raczej reklama Google była inspiracją.

[EDIT]

Drogie kolegi widziały to może już?

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Tak, to ruskie klucze. Poczytalem troche o nich i podobno sa problemy z patchowaniem takiego BFa, a nawet z ustawieniem polskiego jezyka w grze, co ma skutkowac banem konta / mozliwoscia gry tylko po rusku i na ruskich serwerach. Wiec podziekuje i pojde grzecznie do sklepu. Zobacze jak gra bedzie sprawowala sie na obecnym pececie, jak bedzie slabo, to prawdopodobnie zaczne skladac cos nowego, bo jak tak ogladam gameplaye z pecetowego multika na 64 osoby, to faktycznie jest to inna, lepsza gra porownujac ja do konsolowych wersji.

Opublikowano

Szukaj kogos kto sprzedaje kod od Intela. Ja tak wyrwalem za 90zl chyba, czyli zawsze dycha w kieszeni ;D Albo czekaj na nastepna promocje na Originie.

Opublikowano

Tak, to ruskie klucze. Poczytalem troche o nich i podobno sa problemy z patchowaniem takiego BFa, a nawet z ustawieniem polskiego jezyka w grze, co ma skutkowac banem konta / mozliwoscia gry tylko po rusku i na ruskich serwerach. Wiec podziekuje i pojde grzecznie do sklepu.

- słyszałem o problemach z patchami

- słyszałem o problemach z głosami etc

... a bany to chyba cos stosunkowo nowego, bo pierwszy raz słyszę.

Jak nie masz mega parcia na tytuł, to ja bym może poczekał do wakacji (czerwiec-lipiec) bo czuję, że będę jakieś promocje z okazji wakacji ;)