Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Jak beta średnio działała mi na medium tak teraz medium/high i gra śmiga w rozdzielczości 1080p . Myślałem że nie będzie sporych różnic między pc a xbox360.Ale na PC to zupełnie inna gra.
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Myślałem że nie będzie sporych różnic między pc a xbox360.Ale na PC to zupełnie inna gra. Musisz zmienić tok myślenia, bo ewidentnie masz z tym problemy
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l Nie żebym mówił że gościu nie ma skila, ale na HC ginąłby co chwilę
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l hail to the king bitches. 22 minuty >50k http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28666569/1/192971504/
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l No, jeszcze parędziesiąt takich meczy i może mnie dogonisz w SPM btw dbałość o detale
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Widziałem to już, ale jakos nigdy nie odebrałem tego jako parodię. Raczej reklama Google była inspiracją. [EDIT] Drogie kolegi widziały to może już? Edytowane 15 kwietnia 201212 l przez Kazuun
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Jeszcze raz ja: mial ktos do czynienia z cd-keyami z allegro za 50zl do BF3? Bo slyszalem gdzies, ze EA banuje konta za te kody. Prawda to?
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Nie wiem, ale wiem, ze jak gra jest tak mega tania, to jest to ruska wersja przeważnie.
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Tak, to ruskie klucze. Poczytalem troche o nich i podobno sa problemy z patchowaniem takiego BFa, a nawet z ustawieniem polskiego jezyka w grze, co ma skutkowac banem konta / mozliwoscia gry tylko po rusku i na ruskich serwerach. Wiec podziekuje i pojde grzecznie do sklepu. Zobacze jak gra bedzie sprawowala sie na obecnym pececie, jak bedzie slabo, to prawdopodobnie zaczne skladac cos nowego, bo jak tak ogladam gameplaye z pecetowego multika na 64 osoby, to faktycznie jest to inna, lepsza gra porownujac ja do konsolowych wersji.
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Szukaj kogos kto sprzedaje kod od Intela. Ja tak wyrwalem za 90zl chyba, czyli zawsze dycha w kieszeni ;D Albo czekaj na nastepna promocje na Originie.
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Tak, to ruskie klucze. Poczytalem troche o nich i podobno sa problemy z patchowaniem takiego BFa, a nawet z ustawieniem polskiego jezyka w grze, co ma skutkowac banem konta / mozliwoscia gry tylko po rusku i na ruskich serwerach. Wiec podziekuje i pojde grzecznie do sklepu. - słyszałem o problemach z patchami - słyszałem o problemach z głosami etc ... a bany to chyba cos stosunkowo nowego, bo pierwszy raz słyszę. Jak nie masz mega parcia na tytuł, to ja bym może poczekał do wakacji (czerwiec-lipiec) bo czuję, że będę jakieś promocje z okazji wakacji
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Ja kupiłem ruski/ukraiński klucz do BF:BC2 Vietnam. I powiem tylko tyle, że w Vietnam grać już nie mogę. Działało 1 miesiąc.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Black screen był problemem do momentu znalezienia na nie permanentnego rozwiązania, jakim podmiana plików językowych np na tej stronie http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change Także problem jest już błahy No ale swoje łzy wylałem, to fakt
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Oczywiście gadkę o "jak najszybszym naprawieniu suppression effect" można już włożyć między bajki?
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l xD Idz sobie przypomnij pare stron wstecz - Metro + PKP + Suppression.