Opublikowano 17 kwietnia 201212 l W sumie juz mi lotto ten suppression, uciążliwy jest tylko przy zbyt wielu graczach na miejskich mapach, a na tych gram rzadko.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Inni graja I nie chodzi o samo metro, jak trafisz na Supporta, to nawet jak bedzie walil na oslep, dostaniesz takiego blura, ze nie bedziesz wiedzial gdzie masz ekran monitora.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l A co z nim nie tak? Fest mnie wkuI2wia że snajpa przy tym efekcie jest niegrywalna.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Owcu, no ale grywam przeca w tę grę. Jakoś nie zauważam problemów z sapresem. IMHO fajna opcja że jak ktoś na(pipi)ia Ci w murek za którym stoisz, to nie masz celności czaka norisa.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Moze na hardcorze tego nie ma widocznego, az tak bo umierasz 10x szybciej. Idz zobacz jak to na normalu wyglada, kiedy Ci kulka przeleci kolo glowy, a ty sie musisz chowac na 10s zeby cokolwiek znowu widziec. Edytowane 17 kwietnia 201212 l przez Owiec
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Stonek, nie grasz reconem, co Ty tam wiesz ;P Jak Ci kulka z M98B wyskoczy z lufy pod kątem 30 stopni, trafiając w ścianę obok zamiast w miejsce gdzie jest celownik, to raczej nie jest fajnie - innymi słowy, wystarczy że byle kto wystrzeli pierwszy kulkę (nawet nie musi trafić) i jako recon jesteś martwy. Skillowa gra to jest. Pffffffffffffff buhahahahahahah
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Żeby na zawsze rozstrzygnąć kwestię "kto jest ciotką" i nie dawać stonie więcej wody na jego napinowy młyn, proponuję mecz HC lovers vs SC wankers. 3 TDMy na HC na regułach, które ustali sam stona teh olmajti. Podaj tylko dzien godzinę i serwer. Partycypuje ktokolwiek?
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Stona ty masz kdr na poziomie 1.20 siedząc głównie w pojazdach więc kogo nazywasz ciotką :<
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Stona ty masz kdr na poziomie 1.20 siedząc głównie w pojazdach więc kogo nazywasz ciotką :< Bo gra na HC? Ja przez przypadek wlazłem na server Normal raz. Nie spojrzałem na nazwę servera po prostu: - Oman - plaża - flaga gdzie są blisko siebie 3 budynki (nie pamiętam literki) - północny budynek z tych trzech ...siedziałem tam chyba przez dobre kilkanaście minut. Kolesie po 6 killach (6 killi żeby się skapnąć gdzie jestem mimo posiadania kill cama i 3D spottingu - WTF?!) wiedzieli, że siedzę na piętrze; leciały granaty i RPG. A i tak zdążyłem tam wbić score w okolicach 25/5 czy coś takiego. Siedząc sam i broniąc jednej flagi przed hordami wrogów. Masę razy miałem L.A. Noire na twarzy po wybuchach etc ale jak wiadomo HP się odnawia, no one gives a fuck about medic kits etc... one-fucking-man army! Ja jestem naprawdę przeciętnym graczem i coś takiego na HC by mi się NIGDY nie zdarzyło, bo to jest niemożliwe.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Stona ty masz kdr na poziomie 1.20 siedząc głównie w pojazdach więc kogo nazywasz ciotką :< Ludzi grających na normalu. Byś pograł ze mną, byś wiedział że preferuję styl gry na rambo medykiem, tzn wolę kogoś podnieść i sam zginać i niż się kitrać po krzakach i jarać się że za(pipi)ałem 3 kolesi pod rząd. To samo z pojazdami. Latam i jeżdżę tak żeby mi to sprawiało radość, a nie żeby nie umierać. To jest GRA i mam NIESKOŃCZENIE wiele żyć więc z tego korzystam. Dla mnie BF to zdobywanie flag, a nie 'zabiję 30 kolesi na rundę ginąć 5 razy żeby być boskim'. Popatrz sobie za co dostaję punkty, popatrz sobie jaki mam % celności, dodaj sobie do tego fakt że NIE GRYWAM snajperem i wtedy oceń mój skill. Fajnie że wyznajesz zasadę Lebovskiego z BC2 że w tej grze liczy się K/D ale nie o to w BFie chodzi. PS. Żeby nie było, cieszę się jak mam ratio na poziomie 60/22 czy cuś, bo przy moim stylu gry to mimo wszystko jakieś osiągnięcie ale wychodzę z założenia że do momentu aż mi nie spadnie poniżej 1.0 to jestem bardziej przydatny dla drużyny niż ktoś, kto ma 2,2 ale (pipi) robi poza zabijaniem. <napina się jak Rambo podczas wiązania opaski>
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Stona ja oprócz na(pipi)iania hedów robie sporo innych rzeczy Temu mam prawie 600spm tzn wolę kogoś podnieść i sam zginać Edytowane 18 kwietnia 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Ojtam ojtam, nie zawsze można zabić ;P Twoim fav jest m98, więc o czym my mówimy w ogóle?
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Tak, ale nie gram reconem najwięcej. Jak gram medykiem albo engiem to żongluje broniami sobie, a jak snajperem to prawie wyłącznie m98, dlatego jesy u mnie top 1.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Nie ma się czego wstydzić, Ako też lubi latać po krzokach Wg. tych statów jednak baaaaaaaardzo lubisz latać po kempingach Edytowane 18 kwietnia 201212 l przez Stona
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Dementuje. Tylko z M98B jestem skory kempingować z bipodem. Reszta snajperek to już agresywny recon, często z acogiem.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l A ja ostatnio lubie polozyc sie z przycisnietym spustem i patrzec jak kile wpadaja .
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l M60 było imba w BC2? Nie wiem, może... nigdy nie dbałem o to jaka broń jest obecnie imba przy wyborze pukawki. Wybieram to czym mi się fajnie gra. A M60 brzmi bosko podczas strzałów
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Szczególnie z tłumikiem ;P Ano też nigdy nie ogarniałem tego wybierania broni pod pacz. Wybieram to, czym mi się dobrze gra. Non-stop biegałem z m16 ale po paczu stała się dla mnie nie grywalna niestety [a lofciam ten karabin od czasów BF2 :< ] Edgar, kupiłeś sobie już te słuchawki? Bo kroi mi się wolny weekend :*
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Jakoś jeszcze nie xD Pewnie na początku next tyga będą. Bo się zdecydowałem już na pewien model, ale nigdzie go w sklepie nie widziałem ostatnio i pewnie skończę via net zamawiając...