Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Tej, te przekłamania obrazu to u Ciebie norma?

Masz mychę z możliwością zmiany czułości? Bo ja na mojej G5 muszę po pierwszym włączeniu BF'a zmienić na maksa w czułość i wrócić do normalnej, bo inaczej też mam jakoś dziwnie to [ale nie tak jak Ty].

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 256,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Ty chyba lagów na oczy nie widziałeś XD

Tak wyglądają prawdziwe lagi

k5yi1.jpg

Opublikowano

Jakie przekłamania obrazu? Tak, mogę zmieniać dpi, ale to w tym wypadku nie działa. W zasadzie to problem już się sam naprawił >_>

Opublikowano

Pierwsze sekundy Twojego filmiku. Widać masakryczne artefakty. WTF? o.O

Opublikowano

Nie ma to jak dostać disconnecta 10 ticketów do końca wygrywając, wejść na battleloga i dowiedzieć się że przyznano mi za ten mecz przegraną :F

Wziąłem do RPK powiększony magazynek, z 45 naboi zrobiło się dwieście, ale wizualnie magazynek ten sam xD Ahh ta dbałość o szczegoły.

btw nie wiedziałem że można tu wejść

w145cl.jpg

w19x7n.jpg

mindfuck, dużo widać z tego miejsca.

Opublikowano

Ta mapa ma zabugowane deathzony, jak standardowo się biegnie na D z respa USańczyków, to można ładnie sobie skrócić drogę przebiegając na legalu.

Opublikowano

Dobra jedzie do mnie Battlefield na pc :) dodawac mnie do origina to pokaże jak kĄsolwiec gra na kĄputerze. (czyli kiepsko)

Opublikowano

pierwszy post tematu :) przerzuciłem sie z x360, nikt z znajomych w to juz nie gra ;/

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Doznasz ladnego szoku, jak zobaczysz jak ogromne sa mapy i ile sie dzieje na ekranie. :)

BTW. Moze zagramy kiedys razem?

Opublikowano

przerzuciłem sie z x360, nikt z znajomych w to juz nie gra ;/

Niestety..... obawiam się, że nie jest to jedynie problem konsol.....

Opublikowano

ja chetnie, tylko muszą mi gierkie wysłać, a do odbioru będzie w piątek ;/ wkurzało mnie ograniczenie ilości osób i jednak granie na padzie online mi nie wychodzi, szczególnie racoonem ;/

Opublikowano

http://pl.wikipedia....rt_%28muzyka%29

zawsze moge grać "saportem" XD

a najzabawniejsze będzie jak mi nie ruszy na lapku b3

:ph34r:

Opublikowano

Z plutonu raczej tez z nikim nie pograsz xD, tylko chyba ja jeszcze w to gram regularnie.

Opublikowano
Z plutonu raczej tez z nikim nie pograsz xD, tylko chyba ja jeszcze w to gram regularnie.
po ostatnim patchu nawet nie chcę patrzeć na battlefielda
Opublikowano

Ja czekam az na Stimie bedzie promocja na BC2 i wracam tam. Ziomeczki juz sie przerzucili.

Opublikowano

Ja czekam az na Stimie bedzie promocja na BC2 i wracam tam. Ziomeczki juz sie przerzucili.

"wracam tam" sugeruje, że grę masz - po co kupować ponownie?

Opublikowano

To co Rinek, robimy Quest to Masters w starkrafta 2v2? :D