Opublikowano 19 maja 201212 l Hmmm, czy to nie Ty mówiłeś że na sofcie potrzeba więcej skilla, bo trzeba celować w głowę? Bo z tego filmiku wynika że nie celujesz w głowę tylko po korpusie. Zawsze. Nie żebym się przypierdalał
Opublikowano 19 maja 201212 l Ajm dżas askn PS. "Dwubój" mnie rozwala na tym filmiku XD Eh, polska wersja rox
Opublikowano 19 maja 201212 l Eheeeeeeeeeeeeee Przecież na HC też trzeba celować w głowę ze snajperki...
Opublikowano 19 maja 201212 l Z tego co widziałem na snajperkowych montażach z HC to nie. Staram się walić w głowę, bo do tego już jestem przyzwyczajony po BF2/2142 gdzie było to konieczne do wygrywania solowych pojedynków. Jednak jak mam paru przeciwników na ekranie to nie myślę już o tym xD Edytowane 19 maja 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 20 maja 201212 l Ktoś pytał o wielkość map na PC w porównaniu z kąsolami. Z tego co pograłem wielkością się nie różnią tylko tym że mają więcej flag i dodatkowe pojazdy. Miejsca w których na PC są flagi można się dostać.
Opublikowano 20 maja 201212 l Jedyną mapa z inna wielkoscią na pc jest Karkaland. Reszta jest taka sama co przy 24 graczach jest wesole ;D
Opublikowano 20 maja 201212 l Karkaland XD W ogóle po jakiemu Ty piszesz? Mapy na kĄsole = mapy CQ z PC. Nie CQ large tylko CQ. Proste. Ofkoz to nie musi być złe. Złe jest granie 12vs12 na takich mapach :F
Opublikowano 20 maja 201212 l Jak bym miał szukać 12 ludziuFF na Caspianie dużym to bym chyba (pipi)nął z nudów w połowie joggingu ;p PS: Karkaland FTW! xD Edytowane 20 maja 201212 l przez Kazuun
Opublikowano 20 maja 201212 l Da rade zrobić coś z tym pyłem w metro? Nie idzie grać snajperką nawet tak to podczas celowania zwiesza kompa.
Opublikowano 20 maja 201212 l Jak bym miał szukać 12 ludziuFF na Caspianie dużym to bym chyba (pipi)nął z nudów w połowie joggingu ;p PS: Karkaland FTW! xD Mi się ostatnio wydawało że 32vs32 to trochę mało, bo na Caspianie musiałem szukać wiary. Dziwne to było, aż spojrzałem na listę czy faktycznie serwer jest pełen. @szarku Jakim pyłem? o.O PS. W sumie to da się. NIE GRAĆ NA METRO
Opublikowano 20 maja 201212 l Jakiś syf się unosi w powietrzu pyłek czy inny shit . Problem w tym że spowalnia to strasznie kompa ;d A przy 30 fps ta gra nie jest grywalna Edytowane 20 maja 201212 l przez szarku123
Opublikowano 21 maja 201212 l Grałem miesiąc bez problemowo ale od wczoraj nie mogę uruchomić gry przy dołączaniu wyskakuje mi błąd że program przestał działać.Reinstall i naprawa zrobiona znaczka TM obok ikony nie posiadam.Jak to naprawić?
Opublikowano 21 maja 201212 l http://www.evenbalan...page=dl-bf3.php stąd ściągałem.Błąd wyskakuje mi podczas initializing.Myślałem że to wina kręcenia procka ale wróciłem na poprzednie ustawienia i dalej tak samo. Edytowane 21 maja 201212 l przez szarku123