Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie moze panowie czy jest jakis laptop na rynku w granicach 2000 tys zeta, ktory odpalil by Bf3 na srednich wymaganiach? Jakie polecacie? Dzieki za jakiekolwiek info.

Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż kupiłem na allegro klucz do battlefielda 3 w wersji rosyjskiej. Mam zamiar wgrać spolszczenie, lecz potrzebuję do tego dwóch plików (BF3_Russian_To_Polish oraz BF3_Russian_To_English). Pierwszy udało mi się znaleźć i go ściagam (50kb/s, ale cóż lepsze to niż nic), jednak drugiego pliku nie mogę nigdzie znaleźć. Próbowałem ściągnąć stąd: http://turbobit.net/download/free/0j1anp3rvmoz# , jednak po ściągnięciu około 5mb występuje błąd i pobieranie jest przerywane. Gdybyście byli tacy mili i mogli pomóc to byłbym wdzięczny ;)

Opublikowano

Może to bardzo nieprecyzyjne pytania ale czy wersja PC BF3 cierpi na takie same bugi co jej siostra na PS3? Chodzi mi przede wszystkim o lagi, input lag etc.

Poza tym jest dużo cheatujących frajerów?

Dzięki

Opublikowano

Zależy co nazywać cheatingiem. Jak widzisz kolesia co po 15 minutach meczu ma 250/0 to prawie że na pewno coś jest nie tak, ale masa ludzi (widzę po znajomych) wyjeżdża z "cheater!" jak tylko ktoś ich zabije kilka razy, więc widać to jest common rant :P

Ja na 250h or so widziałem jeden przypadek obvious cheatingu.

Opublikowano

Wytłumaczycie mi coś?

Próbuje zagrać w multi. Włączam B3. Pojawia się battlelog. Klikam mp. Łączę się z dowolnym serwerem, pojawia się game manager, po chwili wyłącza i nic. Nie wiecie o co chodzi, może coś źle robię?

Opublikowano

Chciałem wam podziękować za pomoc ze spolszczeniem gry. Mam tylko jeszcze jedno pytanko. Gra ktoś w ruską wersję battlefield 3 i ma wykupione battlefield premium ? Wszystko dobrze działa, nie ma żadnych problemów? Jak wychodzi jakiś patch długo trzeba czekać na update do spolszczenia?

Opublikowano

Jak jest z FPSami w tym dlc? Spadaja przy mocniejszych akcjach, czy raczej utrzymuja sie na poziomie podobnym do wczesniejszych map?

Średni FPS na tych mapach mam nawet wyższy niż na tych z podstawki. Na niektórych screenach wyżej w prawym górnym rogu możesz zobaczyć licznik (z tym że to było przy nagrywaniu więc w rzeczywistości miałbym więcej).

Opublikowano
Jak jest u was z FPSami na Close Quarters? Tyle samo co na innych mapach czy może mniej?
Więcej, ale jak zaczyna lecieć tynk, to oczywiście spowalnia.

Ta sama strona...