Kazuun 221 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Nie jest ideałem, ale do niewypału to mu zdecydowanie daleko raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Strasznie zroznicowane zdania an temat tej gry sa ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Bo jedni to fani serii, a drudzy szukają powodów by się przyczepić dla samego faktu przyczepiania, a potem wszystko wyolbrzymiają i wychodzi że gra to "fail dekady" i inne brednie. Sprawa jest prosta. Chcesz FPSa multi z "realnym światem"? Kupujesz albo CoDa anbo BFa - w zależności od tego co Ci pasuje bardziej. Lepszych alternatyw obecnie niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Chcesz FPSa multi z "realnym światem"? Kupujesz albo CoDa anbo BFa - w zależności od tego co Ci pasuje bardziej. Lepszych alternatyw obecnie niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Tak Waka? Chciałeś coś dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Ja bym odlozyl kase i kupil GW2. I tak najwieksza frajda w BF3 to metro z pkp na 64p i 15nade limit . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Bo GW2 jest fantastycznym, realistycznym FPSem _-_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Pytanie bylo o DLC/Premium dodatki do BF3... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2012 (edytowane) Warto zainwestowac w BF3, dla mnie to najlepszy fps w jaki grałem do tej pory. Ale jeśli nie masz zamiaru stracić na tej grze więcej niż 100h z życia, to odpuść sobie DLC/Premium. Jak wydawać 250 pln, to tylko na produkt, który będzie dostarczał rozrywki na 500h< jak w moim przypadku. W GW2 też zainwestuję edit: na twoim miejscu, kupilbym teraz BF3 + Armored Kill niezależnie od tego jak dlugo będziesz grał, ten DLC zapowiada się po prostu na must have. Edytowane 12 sierpnia 2012 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2012 Mam Bane'a w avku i przez to chyba nie mam przyjaciol w BFie Zaproscie mnie, imie mojego wojownika to chyba mtzwrn Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 teraz bedzie dobry czas na zakup BF3. Jak wyjdzie wersja kompletna. Z unlockami i premium. w cenie normalnego wydania to wyjdzie pewnie kolo 130-140zl gdy same premium kosztuje 179 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 no ja zaplacilem jakos 170zl za premke i podstawke, PL ofkoz Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Kupilem dzisiaj Battlefielda 3 na plytach co by nie targac 20 giga z sieci. I po instalacji wyskoczylo mi 5 giga update co oni tam dodali?? 5 giga to plyta do Darksiders II jest :> Masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Bo sie pewnie cq i btk zaladowal od razu ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 yhym, dodatki się ściągają nawet jak ich nie kupujesz. Kupno daje tylko unlocka na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2012 Dobra rzecz, wreszcie gra wygląda tak, jak powinna. Szczególnie polecam obczaić metro i Wake. http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/yih42/lossless_custom_fix_for_blue_tint_and_color/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2012 Można to bez strachu instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2012 bede cie monitorowal we friendach by zobaczyc czy bana nie wylapales ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2012 Jest tu jakiś pilot na sali? Bo mnie to już ostro wkur.wia. Staram się, robię co mogę a i tak przegrywam 80-90% pojedynków w powietrzu samolotami szturmowymi (dostępne w rushu). Znacie jakieś instruktaże na jutubie albo jakieś tipy? Bo sam zaczałem szukać ale nic poza oczywistościami i bzdurami pokroju "nie leć prosto" nie znalazłem :F Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2012 Kupowal ktos takie cos ? http://allegro.pl/battlefield-3-pc-physical-warfare-pack-uzbrojenie-i2579612643.html Oplaca sie to ? Glownie chodzi mi o ta amunicje penetrujaca, ona jest do kazdej broni ? Posiadam to majac premium ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2012 To jest ammo to tej jednej strzelby - DAO 12. A dwa, z tego co pamiętam to to wszystko da się odblokować normalnie w grze (poza tym tłumikiem, którego i tak nikt nie używa ). To jest jedynie wcześniejszy dostęp do tych itemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2012 (edytowane) Jest tu jakiś pilot na sali? Bo mnie to już ostro wkur.wia. Staram się, robię co mogę a i tak przegrywam 80-90% pojedynków w powietrzu samolotami szturmowymi (dostępne w rushu). Znacie jakieś instruktaże na jutubie albo jakieś tipy? Bo sam zaczałem szukać ale nic poza oczywistościami i bzdurami pokroju "nie leć prosto" nie znalazłem :F pr0 tips - najlepsza prędkość do skręcania samolotem to 280-290 km/h(nie wiem czy do szturmowych tyle samo) albo ustaw się pod kątem 90 st do ziemi i pikuj w dół (bokiem), drugi wariant łatwiejszy do opanowania - ustaw sobie pitch up i pitch down, na klawiaturze, ja mam np na spacji oraz alcie i nie musze machac myszka jak debil - nie lataj ciągle nad targetami, leć do góry, nawrót, spamuj Q, obierz cel i na(pipi)iasz, (pipi)sz z dala od mapy, żeby żadne stingey nie dosięgły i powtarzasz manewr, najlepszy kat ataku to 60 st - chcesz s(pipi)ic przed samolotem- leć w stronę słońca i teraz moze sie bawic z wrogiem, nawet pr0 nie mają szans, chyba, zę mają wyłączone slońce : o - olej rocket pody, krotka seria z dzialka wystarczy zeby polknac czolg, - nie strzelaj do wrogiego samolotu dopoki nie bedziesz mogl splunac 3 sekundową serią, inaczej spieprzy - najlepsza pozycja do strzelania do samolotu, to wyczekac az bedzie skrecal i pokaze plecy, wtedy napierdalasz, napierdalasz - nie używaj ecm-a, ostatnio zawodzi, szczegolnie w tpv Moglbym dac ci linki do video, ale duzo tego (pipi) jest, wszystkie najwazniejsze tipy są rozproszone i nie chce mi sie szukac. Jak nie wiesz o co chodzi,w ktorymś tipie, to pytaj, jestem ekspertem :sorcerer: Edytowane 28 sierpnia 2012 przez Mordechay 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 Co tam 30 fragowe streaki Mongola, filmiki Lockleara ogląda się lepiej niż niejeden film akcji. No. 1 batylfildowych montaży. Ktoś w ogóle jeszcze zamierza grać w BFa jak wyjdzie AK, czy wszyscy już szczają i czekają na BF4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi