Kazuun 221 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) No BaK ma jutro premierę więc pewnie i na PC już wrzucili. [EDIT #1] Stronka o BaK na B/logu się pojawiła. Stona, trza na taga ustawić delfinka, huh ? :> http://battlelog.battlefield.com/bf3/about/game/back-to-karkand/ [EDIT #2] http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654776033281734/ Edytowane 6 grudnia 2011 przez Kazuun Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Nie powiem , nowy wystrój Battleloga całkiem całkiem. Edit ; Flagi przy serwerach ciekawa sprawa , w życiu bym nie pomyślał że Hells Hammers na którym gram od kilku dni to Helwecki twór heh. No i filtr znacznie bardziej zaawansowany , akurat mam snajperkę teraz w kolejce więc będzie można pobawić w zmniejszenie health - słodko . Edytowane 6 grudnia 2011 przez dc1982 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Haha, dobre tagi Delfin dżamp dżamp Są potwierdzenia że przy 25 tiketkach następuje na(pipi)ianie w linki podtrzymujące wieżę na kaspianie i badabum Edytowane 6 grudnia 2011 przez Stona Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Są potwierdzenia że przy 25 tiketkach następuje na(pipi)ianie w linki podtrzymujące wierzę na kaspianie i badabum Wierzę, że to prawda ;p Szkoda że skryptowana akcja, ale lepszy rydz niż nic. Edytowane 6 grudnia 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Trza się ustawić i przetestować czy to może zabić Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Chodzi na pewno stabilniej , na Ultra śmiga mi teraz jak masełko . Okno chatu jest w lewym górnym rogu z wyraźniejszą czcionką . W tabeli wyników jest zakładka ping . Noktowizor do kosza , latarka dalej z bliska wali po oczach Na bank jakieś suwaki poprzestawiali z siłą broni , nikogo nie mogę ubić na dystans aż zacząłem szukać klawisza do zmiany na burts fire heh . Pierwsze wrażenie niespecjalne niestety , ja nie lubię za bardzo takich paczy kiedy muszę rozkminiać jak grać na nowo , wolałbym żeby skupili się tylko na technikaliach ale cóż zrobić .. Edytowane 6 grudnia 2011 przez dc1982 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ja tam biegałem non-stop z irnv więc tak czy srak będę się teraz na nowo uczył celować z x4 I niech kombinują nawet przez rok, byleby później miało to wszystko jakiś sens i balans. Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Nie szybciej się będzie przesiąść z IRNV na HOLO? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Powiem Ci że używałem irnv tylko ze względu na haxy. Ogólnie to wolę używać x4, bo ma lepszą celność na odległość przy pojedynczych strzałach Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ja to bym im wrzucił granat do tego pudełka z "suwakami broni" - przecież w BF3 każda pukawka jest taka sama, nie licząc pojedynczych wyjątków. Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Dlatego używam G3, nawet po tym jak go zyebali Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 A ja m16A3 bo mi się podoba Ale fakt, jak bym miał używać czegoś innego to nie miał bym z tym żadnego problemu. Z(pipi)ali to trochę :< Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1459310-back-karkand-full-maps-leaked.html Czyli mapy nie różnią się praktycznie wielkością czy rozmieszczeniem flag od wersji z BF2. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 CZY W DICE KOGOŚ POKU.RWIŁO TOTALNIE? NA KI CH.UJ ZMIENIAĆ COŚ CO DZIAŁAŁO SPRAWNIE TYLE LAT?! Gdzie Suburbs? Gdzie Gateway? Obie Factory i Warehouse? Mapa SaK 24 jest IDENTYCZNA jak SaK 64? Say whaaaa? Ja nie wiem gdzieś Ty grał, ale ja widzę już kilka poważnych różnic które mnie kłują w oczy. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Mi się wydaje że tam brakuje ostatniej, dużej wersji SaKa. No bo całkowicie odcięli wyspę. edit W sensie że nie wrzucili zdjęcia, nie że jej nie ma w grze. Edytowane 6 grudnia 2011 przez Stona Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Okno chatu jest w lewym górnym rogu z wyraźniejszą czcionką . Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 <p class="usertext-body"> So far I've come across a few changes that I am pretty sure were not in the changelog, post any you find here ^ 'H' key now changes chat between the following options: -Hidden (chat does not come up ever) -Pop-up (old styled pop up when chat is active) -On (always on) Vehicle sensitivity slider is now in options Icons/names now flash when using 'Q' Disable threshold reduced to around 37hp for air vehicles [more info on ground vehicles needed] Tower on Caspian now collapses near the end of rounds Player pings now displayed on the scoreboard (your own is not) No longer spawn at main when spawn selection is unavailable [needs confirmation] New bugs: Players now spawn on top of jet when selecting jet spawn that has been taken. End of round scores show wrong Victory/Defeat message. Animations (ladder/knife) are stuttery/jumpy when the network buffer is modified Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Znów mam czarny ekran ; ( Jakby ktoś znalazł nowe pliki lang do najnowszego patcha niech tu zapoda proszę... Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Super, zmniejszyli ilosc pkt wymaganych do full unlocka w coopie. O 2 miesiace za pozno. Z tego co widzę po server browserze, to na Antarktydzie mają wiele serwerowni. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Z tego co widzę po server browserze, to na Atlantydzie mają wiele serwerowni. fix'd :potter: Teraz się wszystko zgadza Mi się pacz ssaczy Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 - zgadzam się w stu procentach Nie rozumiem wzmacniania pojazdów, w których na CQ64 siedzi ok 20 osób; przez takie zabawy ludzie będą siedzieć w bazie i czekać na spawn maszyny a w nosie będą mieć odbijanie flag. Wczoraj wsiadlem na chwilę do helki na Kharg - polatałem na rushu jakieś 20 sekund (pilot nie był zbyt rozgarnięty) i wyskoczyła mi baretka, bo głupie sprayowanie dało mi jakieś 9 fragów. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Dla takich ludzi jak Ty są serwery inf only. Tam nie ma pojazdów. paCZe paCZe i nie widzę problemu :ph34r: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Gdzie jest hotel na Gulf of Oman? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi