Gość szpic Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 na konsolach na kanalach sa 2x ptaszki vs 1 ten ruski Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Here comes the boom.... xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Na kąsolach, widziałem filmik jak gość na kanałach robił 76/0 małym ptakiem. Albo w BF3 na kąsolkach można włączyć boty, albo... no. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Łejezu, przecież kĄsole są fajne i przecież łatwo się celuje padem i łatwiej wszystko i w ogóle O CZYM MY MÓWIMY? XD Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Mała ciekawostka z reala http://www.tvn24.pl/-1,1730264,0,1,oto-najskuteczniejszy-snajper-w-historii-usa,wiadomosc.html - one-shot killa z 1920 m :o Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Łejezu, przecież kĄsole są fajne i przecież łatwo się celuje padem i łatwiej wszystko i w ogóle O CZYM MY MÓWIMY? XD jak na damawandzie robie bez problemu 33/0 bedac tankiem i nie majac enga to ktos jest ogarniety w heli i ma enga to zrobi tyle bez problemu Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Bycie SEAL to to, kim się stajesz" Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Łejezu, przecież kĄsole są fajne i przecież łatwo się celuje padem i łatwiej wszystko i w ogóle O CZYM MY MÓWIMY? XD jak na damawandzie robie bez problemu 33/0 bedac tankiem i nie majac enga to ktos jest ogarniety w heli i ma enga to zrobi tyle bez problemu Nie chodziło mi o to, gdzie kto bez problemu robi jakie KDratio, bo są mapki gdzie jak dorwiesz pojazd i się kitrasz, to możesz na(pipi)iać całą rundę. Z tym że ni (pipi)a to nikomu nie pomaga. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 W ogóle to od kiedy na canals jest little bird? Zawsze byl venom i viper na cq. Trochę za mało tego chopperka na mapach, latanie nim to czysta przyjemność. Jest w raszu. Co wy gadacie. Jest normalnie w conquest. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Łejezu, przecież kĄsole są fajne i przecież łatwo się celuje padem i łatwiej wszystko i w ogóle O CZYM MY MÓWIMY? XD jak na damawandzie robie bez problemu 33/0 bedac tankiem i nie majac enga to ktos jest ogarniety w heli i ma enga to zrobi tyle bez problemu Nie chodziło mi o to, gdzie kto bez problemu robi jakie KDratio, bo są mapki gdzie jak dorwiesz pojazd i się kitrasz, to możesz na(pipi)iać całą rundę. Z tym że ni (pipi)a to nikomu nie pomaga. chyba ze nabije kille szybciej niz jego druzynie spadaja tickety za brak flag Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 "Trzy razy uhonorowano go Srebrną Gwiazdą, pięć razy Brązową Gwiazdą" - czyli że co, pierw zrobił po 20 killsów z różnych snajperek, potestował.... potem wybrał tę ulubioną i zrobił jeszcze 300 killsów, tiak? xD Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 W ogóle to od kiedy na canals jest little bird? Zawsze byl venom i viper na cq. Trochę za mało tego chopperka na mapach, latanie nim to czysta przyjemność. Jest w raszu. Co wy gadacie. Jest normalnie w conquest. Przed chwilą sprawdzałem HC LCQ, był tylko viper i venom. Tutaj potwierdzenie, że się nie mylę. http://bf3blog.com/battlefield-3-noshahr-canals/ Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 No ale to LCQ, a tutaj masz wersję z 3 flagami. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14891824/1/350869892/ 38 760 pkt Rekordu nie pobiłem ( ~45 000) Ale dziś grało mi się epicko. Zwłaszcza jak ściągnąłem viper'a strzałem z czołgu. Ma się skilla :> Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Gratz. Ale musisz się bardziej postarać Uploaded with ImageShack.us Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Co za problem tyle nabić na serverach z 1k ticketów Chcę postrzelać trochę z PP-19 ale nie chcę mi się wchodzić na Rush Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 http://uk.games.ign.com/articles/121/1215436p1.html We wanted to create the biggest and best Battlefield ever. The most immersive and physical first person shooter ever. And we wanted to build the true successor to Battlefield 2 while explore new ground and pushing technology forward. I think we pretty much nailed it. We absolutely love feedback, and I am very happy that we have such creative and constructive players out there. The feedback overall has been overwhelmingly positive. What's something that you would change if you had been given an extra few months of development time?You can always do a bit more polish with extra time, of course. I wouldn't have changed any significant features with more time, though. :E Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 No kwestia gustu. Większość wypowiedzi jakie się czytuje są pozytywne. Moje również. nie mam z BFem więcej problemów niż z każdą inną grą. Ja też bym nic nie zmienił wielkiego. Dopracować system spawnów, trochę różnorodności wprowadzić w broniach i ja osobiście jestem happy. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 No i powinni trochę dopracować optymalizację na kartach ATI. Na Karkandzie i innych mapach z dodatku na początku jest spoko, ale później jak już wszystkie budynki są porozwalane BF ostro traci na FPSach, przynajmniej u mnie. Są sytuacje, że po prostu nie da się grać. Dodam tylko, że na początku mogłem spokojnie grać na high bez większych problemów. Karta Radeon hd 6700 1gb Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Większość wypowiedzi jakie się czytuje są pozytywne. Gdzie? Bo w tej samej wypowiedzi odsyła nas na forum Battleloga, gdzie wiadomo co się dzieje. Reddit? Podobnie. EA UK? GetSatisfaction? Bo chyba nie mówisz o recenzjach w sieci i prasie? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Nie, mówię o forach które sobie czytuję. Fora związane z grami etc. Recenzji nie czytałem od lat. Nie potrzebuję. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Pomóż ktoś w CO OP dwie misje pocisnąć. Wszystko odblokuje se. Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 No to pochwal się jakimś, bo ja czytuję PCLab i większość osób narzeka, tutaj "u nas" w sumie też (się wie!) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi