Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Stona

Trzeba go było nabić wtedy jak nabijaliśmy fragi z buggy aby odblokować Pancora. Że niby oszustwo? Pfff... gdyby rush był dobrym trybem to bym nabił normalnie ale jako, że dostaję wysypki na samą myśl o graniu w taką abominację to zostało tylko takie rozwiązanie.

Opublikowano (edytowane)

To ja czegoś nie rozumiem, albo ten screen zły wrzuciłeś?

EDIT: Ktoś dał się nabrać na to, że DICE będzie długo supportowało BF3, i w ogóle lata grania?

Well... http://twitter.com/#!/Demize99/status/158883411866558465

Moving on from BF3' date=' leaving the gameplay in the very capable hands of [s']@[/s]gustavhalling and @stormonster. I will still read and pass on OFC!

Edytowane przez ako
Opublikowano

Koleś dla którego problemem nie jest że moździerz to pojazd zostawia sprawy gejmpleju 2 innym kolesiom. Coś przegapiłem?

Chyba tylko to, że Kertz to jedna z najbardziej znanych osób z DICE. I nagle o, "ok BF3 załatwione, czas brać się za coś innego". Dla Ciebie to dobry znak? ;)

Opublikowano (edytowane)

On jest producentem, right?

No to oczywiście, że przechodzi do nowego projektu skoro BF3 skończony. Przecież to norma. Dla niego w dużej mierze projekt jest skończony. Teraz wszystko pozostaje w rękach tych co faktycznie pracowali nad grą, jej technkaliami.... a nie byli twarzą.

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Popatrz na to z tej strony, że jak taka "szycha" przechodzi do nowego projektu (ME2?), to z nim pewnie większość zespołu. Po prostu EA/DICE przerzuca ludzi na nową grę, kasa musi płynąć itepe. W efekcie może skończyć się tak, że nad BF3 będzie pracowała jakaś malutka wydzielona grupka ludzi, których nikt nigdy nie widział. A gdzie patche? Gdzie zapowiadane przed premierą duże ilości porządnych DLC? Ani widu, ani słychu. Oby ten pacz w połowie lutego nie był ostatnim.

Podpisano: czarnowidz ako :P

Opublikowano

Jeśli ten lutowy pacz naprawi kwestie które mnie w(pipi)iają, to proszę bardzo, może być ostatni :D [ofkoz jeśli niczego nie s(pipi)ą].

DLC wyjdzie pewnie jeszcze nie jedno, choćby dlatego że na Back to Karkand wcale kokosów nie zrobili, skoro wuchta wiary dostała to za free.

Opublikowano

W takim razie radzę olać grę już teraz :]

Troszku jakby już to zrobiłem, więc spóźniłeś się z poradą :D

Opublikowano

Ako, no ale nie sądzisz chyba, że w chwili jak gra zostaje ukończona, wydana etc, to pracuje nad patchami do niej większość zespołu?

Przeważnie to jest tak, ze wydajemy dziś grę, ludzie jutro kupują ją w sklepach rano etc.... mamy 2 tygodnie przerwy... i wracamy do robienia conceptów, scriptów, do next gry. A nie że pracujemy nad gra jeszcze rok czy ileś.

Opublikowano

Ako, no ale nie sądzisz chyba, że w chwili jak gra zostaje ukończona, wydana etc, to pracuje nad patchami do niej większość zespołu?

Przeważnie to jest tak, ze wydajemy dziś grę, ludzie jutro kupują ją w sklepach rano etc.... mamy 2 tygodnie przerwy... i wracamy do robienia conceptów, scriptów, do next gry. A nie że pracujemy nad gra jeszcze rok czy ileś.

Nie, ale nie sądziłem także, że tytuł który zapowiadali że będzie tak wielki i tak bardzo wspierany, po kilku miesiącach od premiery oficjalnie straci największe szychy w DICE. Może trochę inaczej rozumiemy wsparcie dla gry ;)

Opublikowano

Ale takie wyniki nie jest ciężko osiągnąć. Wystarczy uzbierać komplet badgy bez jednej ribbonki, potem odpalić rundę i natrzaskać po jednej ribbonce np za shotgunna, C4, pistolet, assault rifle etc... i wychodzi, zę mamy masę medali i pkt lecą.

Nie mówię, że tak było robione, ale te wyniki da się "zboostować" więc na mnie nie robi to najmniejszego wrażenia ;)

Opublikowano

Dlatego tak się z tego cieszę, bo byłem zaskoczony wbiciem tych medali. Nie chodzi mi tu by specjalnie zboostować statsy, ale dla samej radości otrzymania tego od tak. Dobrze mi się latało. Ludzie padali jak kaczki od mojego działka ;>

Opublikowano

Nie, ale nie sądziłem także, że tytuł który zapowiadali że będzie tak wielki i tak bardzo wspierany, po kilku miesiącach od premiery oficjalnie straci największe szychy w DICE. Może trochę inaczej rozumiemy wsparcie dla gry ;)

No właśnie , mi się też wydaje że to trochę żałosne tak ostentacyjnie opuszczać projekt który zapowiadało się że będzie alfą i omegą strzelanek heh . A tu widać że hajs zgarnięty i można już robić PR przed następnym sezonem , jak zobaczę pierwszy trailer MoH-a 2 i gadki jaki on to nie będzie to się chyba porzygam echh .