Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ludzie soflam docenili od czasu jak zaczął działać Javelin. Wcześniej nawet po zasoflamowaniu miałeś 90% szans, że jeśli pojazd jedzie, to go nie trafisz XD

• Minusik 1
Opublikowano

Chujowe to.

Ogląda się jak cutscenki do jakiejś niskobudżetowej gry, którą dołączają do płatków śniadaniowych.

Tyle srania z renderowaniem, a nie mogli usunąć ikonek czołgu, nicków, flag. Meh.

Z BF3 będzie lepsze ja myślę.

Opublikowano (edytowane)

Mnie też się podoba, fajnie zrealizowane, klimatyczne. Jedynie głosy ruskich trochę psują efekt. Tak czy inaczej, jak na amatorską produkcję, i to z gry która nie oferuje narzędzi do tego celu (choćby zwykłego spectatora) - najwyższa klasa.

@Morde: BF3 oferuje możliwość wyłączenia całego UI, w BC2 tego nie było.

Czekam niecierpliwie na kolejną część. W międzyczasie, jak ktoś jeszcze nie widział, to polecam też pierwszą ich produkcję:

http://www.youtube.com/watch?v=uwkJe0WezDw

Edytowane przez ako
Opublikowano

Stona za napisanie prawdy nt. javelina dostał minusa od użytkownika killjoy. Użytkownikowi killjoy polecam zapoznać się z nagranym przez naszą ekipę filmem dokumentującym to jak bardzo zabugowany był tandem soflam-javelin.

Swoją drogą co powiecie na zebranie się któregoś dnia na TS, wybranie GoO i zrobienie takiej akcji jak ta z tego 9minutowego filmu? Same profity - engi dostają gwiazdki za javelina, snajper punkty asysty do medali a support punkty za amunicję (też do medali). Tyle, że trzeba się spieszyć, bo jak mają usunąć MAV elevator to się skończy rumakowanie.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dobra, ale jako drużyna Alpha, ja atakuje wroga od tyłu xD

to o ktorej? 20?

EDIT:::::

Czy może na 21?

Bo mi bardziej pasuje o 21.

Edytowane przez Kruhol CPE
Opublikowano

Dobra, ale jako drużyna samiec Alpha ALFA, ja atakuje wroga od tyłu xD

Ty nam tutaj żadnej tęczowej rewolucji nie urządzaj, wystarczy że we wrogim teamie grają pedały ;P

Opublikowano (edytowane)

Śmiesznie było :) Akcje typu "naprawiłem" i rakieta latająca w kółko MAV'a - bezcenne :P

Można by porobić kilka meczyków w takiej ekipie, nagrać i zmontować filmik promujący nasz pluton :)

Niech każdy ma FRAPSa i nagrywa różne rzeczy.

PROFIT!!!

Edytowane przez Kruhol CPE
Opublikowano

Ja mam tylko filmiki z dziobaniem czołgów i ten gdzie kolo dziwnie leci, jak wrócę z roboty to wrzucę coś. Tego mava niestety nie mam, bo mnie tam nie było :<

• Minusik 1
Opublikowano

W grze mnie też tak cicho słychać, czy to tylko na frapsie?

Jakość z dupki ale pliki mają po kilkanaście sekund, a ważą po 1GB i troszkę je zedytowałem [tak do kilkunastu MB :D ]

Opublikowano
W grze mnie też tak cicho słychać, czy to tylko na frapsie?
rzekłbym, że bardzo cicho. W porównaniu z Tobą Edek krzyczał.

nie sądziłem, że na TS brzmię jak jakiś zamulony 18latek :mellow: