Stona 569 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) Rinek, czeknij to http://www.youtube.com/watch?v=eWLWOSgYlG8 edyta. Nie chodzi mi na filmiku, chodzi mi normalnie, w grze. Edytowane 1 lutego 2012 przez Stona Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) Heh.... ja bym się nie poznał gdybym nie pamiętał co wtedy mówiłem - serio xD Trochę jak down mówię ;p Edytowane 1 lutego 2012 przez Kazuun Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 ahahahhahaha TE OCZY XDDDDDDDDDD Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 lolololololololol oczy faktycznie NISZCZĄ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Eeeeeee, my life in BF will never be the same... Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Tak trochę z innej beczki... ludzie na reddicie wrzucają filmiki jak to pięknie DICE pokazało życie uchodzące z zabijanego człowieka, emocje i w ogóle... moje pytanie brzmi, czy tylko ja jestem tak wyprany z uczuć, że gdyby nie te filmy, to bym nie zwrócił uwagi? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Ja jestem totalnie przeciwnikiem typu "soulless" a tez nie zwracam uwagi. Po prostu w trakcie animacji patrze się albo na tło szukając jakiegoś "movementu" wroga albo na mini mapę ;p Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Niezła beka z tym glitchem, te ze Skyrima chowają się @ ako, trzeba przyznać że wszelkie animacje zgonów i też zabierania dog tagów DICE zrobiło fenomenalnie. I na dodatek nie przypominam sobie żeby coś się zabugowało jeśli chodzi o nóż, a mam ponad 100 dog tagów. Świetnie to zrobili że w zależności z którego kąta zaatakujesz to odpowiednia animacja się odpali. Wczoraj i dziś pograłem dłużej Rusha głównie po to by polatać trochę A10 i Frogfootem. Czemu DICE nie wrzuciło ich też do conquesta Powinny być na CQ64 myśliwiec + bombowiec jak w BF2, a nie dwa myśliwcie Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 wyprany z uczuć? Mam się użalać nad pajacem, który skosił mnie 5 razy pod rząd siedząc w jednym miejscu? Nie-e, wolę reagować Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 @MaZZ Nie będę się tutaj wypowiadał na temat prawdziwych odpowiedników i ich przeznaczenia, bo moja wiedza w tym obszarze, jest zerowa..... ale w grze nie ma bombowca, tak jak to opisujesz. Nawet nie ma bomb normalnych. Jedyna różnica w uzbrojeniu to to, że Frogfroot i A10 mają znacznie mocniejsze działka, które siekają opancerzone pojazdy znacznie mocniej niż standardowe cannony. Chyba, że coś mnie ominęło. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Ja wiem o tym, tak napisałem żeby można było odróżnić je. Mimo wszystko jet który kosi czołg jedną krótką serią z działka jest skuteczny prawie jak bombowiec Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 A10/Su25 mają chyba więcej rakiet niekierowanych. Ogólnie są to samoloty do walki z czołgami/pojazdami/celami naziemnymi właśnie w takim klołs kombat jakim jest battlefield. Powinny być szerzej dostępne, bo są baaaaaaaardzo klimatyczne. Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 @ ako, trzeba przyznać że wszelkie animacje zgonów i też zabierania dog tagów DICE zrobiło fenomenalnie. I na dodatek nie przypominam sobie żeby coś się zabugowało jeśli chodzi o nóż, a mam ponad 100 dog tagów. Świetnie to zrobili że w zależności z którego kąta zaatakujesz to odpowiednia animacja się odpali. No tutaj zgoda że zrobione to jest fajnie, bardziej chodzi mi o to, że ludzie szukają tutaj jakiegoś odwzorowania uczuć, a ja jak czytam takie wypowiedzi to się drapię po głowie, bo nie bardzo łapię o co im chodzi Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Gra dziś ktoś coś w okolicach godziny dwudziestej? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Będzie http://www.computerandvideogames.com/334310/battlefield-3-dlc-announcement-next-week/ NY i SF pewnie byłyby od miejskiej walki z desantem morskim, Miami będzie z plażą w stylu Oman, a Jersey z przemyslowymi klimatami, obstawiam zimę. Ja chcę LAS PEUEN DŻEF. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Ja też, i mapa z tym lasem ma być BEZ ciężkich pojazdów. To by była MOC. Inaczej po prostu będzie się wjeżdżało do lasu czołgiem i robiło sianokosy Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Przytule chętnie każdą mapę która nie będzie w stylu Metra czy Seine. BRING IT ON! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Ja chcę LAS PEUEN DŻEF. Sorry ale jestem za głupi, albo zbyt zmulony by zrozumieć skrót... ktoś mnie naprowadzi, bo widzę ekscytację u Mordy i Stony i ni pompki nie wiem why xD Dwa: Stona, nawet nie licz na takie coś. DICE stwierdziło, że taki preset pewnie ssie i go nie dodali. Trza robić to samemu. Tylko, że wtedy musisz opisać swój server jako "Custom" więc 99% graczy w BFie nawet by nie wiedziało, że można takie coś znaleźć co skutkuje drastycznym zmniejszeniem liczby potencjalnych graczy na Twoim servie - aka no one will bother making it. Trzy: I tak jak się przed premierą spuszczałem na myśl o urban mapach, tak teraz na nich nie gram, bo ilośc explosivsów jakie lecą pod moje nogi odbiera mi cały fun z gry. Najlepiej się bawię na dużych mapach, tak zwanych Air maps. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) No w sensie wyobraź sobie takie coś jak forest z kaspiana tylko w (pipi) większy. Dla mnie to ma klimat. Ofkoz nie płaski teren i nie same drzewa ale jakaś taka miejscówka. No pamiętam jak szukałem, znalazłem JEDEN taki serwer. Z(pipi)ane jest to, że dla DICE hardcore to default preset i jakakolwiek zmiana [vide wyłączenie pojazdów] = NIE HC. GŁUPOTA Edytowane 2 lutego 2012 przez Stona Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 @Stona A jak by tak zalesić Caspiana całego? W uj drzew koło gas station, anteny, checkpointu etc...? Też by było fajnie Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Co wy (pipi)cie, jak ja na Caspianie na fladzie C nie ogarniam nic, mało co widać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi