Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

A jednak się kręci słońce dookoła ziemi - zaświadczą o tym księża palcami swemi

Hitler powtarzał też, że nie chce wojny wcale - czemu ciągle do mnie mówisz per 'Ty pedale'?!

lalalalala :)

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 256,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

EDIT: Znajomi zrobili mi niezapowiedzianą imprezę, więc raczej nie dołącze do Was moje dzióbaski. Jak już to mocno wstawiony. Ale zobaczymy jeszcze. Przepraszam Was :*

Opublikowano

Grałem w BC2 to był spokój i opanowanie, ale nie ma to jak się powqrwiać na grę w towarzystwie e-kolegów, mimo wszystko :D

Opublikowano

...wczoraj zamiast włączać nagrywanie filmików, klikałem na robienie screenów........................................................................................................

:wallbash:

Opublikowano

...a jestem za mało smart'ny by zwrócić uwagę, że żółte cyferki migały na biało, miast pozostawać permanentnie czerwone xD

Opublikowano

Bez zabezpieczeń!

TNqk9.png

Gramy coś dziś? Tzn gracie ze mną, bo ja gram :F

Opublikowano

Spróbuj N1pple_Inspector xD Oby Ci tylko konta nie zablokowali, bo to EA takie polityczno poprawne zaffsze ;)

Opublikowano

Już nie wymyślajcie tylko chodźcie grać.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=AURfl9NFyyc&feature=g-vrec&context=G2d3781cRVAAAAAAAABg

It kinda makes You wanna break into song.... yep.

I love the Battlefield, I love its spawn points

I love being shot in the back, I love being raped

I love the Battlefield... and all its crazyness

Boom de ya da, boom de ya da

xD

[EDIT]

Bonusik mały:

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Gość który biega po metrze z pistoletem gra z BOTami, nie? No bo no.... no... no bo człowieki myślą na ogół. Albo udają że myślą. Albo nie wiem. PACZOM? No (pipi)a. Mógł ich z noży pozabijać. Mógł wyciągnąc EOD bota i ich przejechać. Mógł zrobić cokolwiek bo to BOTy. Albo ludzie którzy grają w BFa bez używania monitora :D

edyta.

No beskituuuuuuuuuuuuuuu wiara na raszu jest mega :D Musimy zacząć grywać rasze na SC XD

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Proponuję obejrzeć wam wszystkie 6 epizodów. Niektóre akcje..... yhh... ludzie po 20 killsów robią, a wiara stoi i ich nie widzi...

Opublikowano

Nie chcę mi się.

Chodźcie grać :*

Opublikowano

tzi4G.png

:D

bonus:

Edytowane przez ako

Opublikowano

Stona ściąga właśnie patch wielkości 4 GB, mnie wywala gra, że jest Up to date.

Podejrzewam, że wrzucili popsutego patcha, ludzie ściągneli, zaczeli grać, zobaczyli że jest "be, fe i bu", to go EA wyłączyło. Dlatego ja już nie mam nic do ściągania.

Opublikowano

To chyba jakaś ukryta wiadomość w stylu "wypierdalać sprzed monitora i wyrywać laski na walentynki"