Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XD

Niektóre serwy już działają. Admin musi wyłączyć kickowanie za cośtam [wiecie że gra może kickować za używanie makra? XD ] i można grać.

• Plusik 1
Opublikowano

No bo chciałem nawiązać do BF2 ale w połowie zmieniłem zdanie :D

Nie rozumiem, co to daje? o.O

Dla mnie makro = jakaś zaprogramowana czynność kalwjery pod jendym przyciskiem. Nie wiem. Wstanie, rzucenie apteki, kucanie :D

Opublikowano

Przecież BF3 jest tak uproszczoną grą, że tutaj nie ma potrzeby tworzenia makr. Jedyne, które by się przydało to automatyczne przełączanie ze snajperki na pistolet (po strzale) ale nawet tutaj tempo rozgrywki jest tak niskie, że to bez znaczenia.

btw

gracie dzisiaj? jutro mam typowy "office day" a projekty zrobiłem przed czasem więc będę miał chwilę

Opublikowano

O (pipi)a, 2 miechy czekania na taki pacz. Ciekawe czy z tym dużym sie wyrobią do wakacji...

2013

Opublikowano

http://www.shoptonews.net/2011/10/13/battlefield-3-to-get-huge-dlc-support/

Wiadomo. A Ci naiwni fani batylfjelda się dali nabrać, mysleli pewnie że będą mogli przebierać w dodatkowych mapach, pojazdach i broni. Trololololololol.

Pacz to w ogóle dobra historia, ale co się dziwić skoro 95% pracowników z Kertzem na czele już pewnie zapomnieli o BF3 i dłubią nad innym tytułem, a pacz prawdopodobnie tworzy zespół złożony z 2 osób. No bo kur.va, przecież na paczach nie zarobią, więc po co. Hje, hje.

Opublikowano

No więc tak:

Mówicie, że cisza o DLC, wrzucacie linki gdzie DICE mówiło, ze będzie "massive support with DLCs" etc. To ja się zapytam. Kupowali byście dodatek do BF3 za 60 zł co 30 dni? Bo wyszło by już na to, zę w grudniu Karkand, w Styczniu coś, w lutym coś, niedługo marzec więc już 4 DLC by było... to jest 4x 60 zł. Teraz narzekacie, że ich nie ma, a jak by były to by było narzekanie, że co chwila nowe i wyciągają kasę. Jak z CoDami. packi za 50 zł co chwila.

Ich zapewnienia o DLC nie muszą oznaczać DLC co 30 dni, a po prostu przez dłuższy czas po premierze po prostu ;)

Opublikowano

ale ako dał linka do artykułu sprzed premiery, w którym mówią o supporcie dla dlc (czyt. BtK) a nie o supporcie w postaci masy dlc. ako zapewne chodziło o to, że mówili o "huge dlc support" a jak narazie, od czasów dodatku, nie wyszedł nawet jeden porządny, balansujący i poprawiający błędy patch

Opublikowano (edytowane)

No bedzie dłuższy czas po premierze, jedno na rok - w sumie dwa xD

System DLC sam w sobie jest poyebany i powinien zostać wytarty z kart historii... ale, kto mówi o dlc za 60zł. Niech dają packi, nie wiem, 2 dobre mapy + kilka broni + jakieś pojazdy za 5-10 ojro, zwróci się im z nawiązką. Jakby były dobre (co nie jest trudne patrząc przez pryzmat map z podstawki), to raz na miesiąc bym kupił.

edyta: i sam powiedz, jak już coś zapowiadamy, to się tego trzymajmy. Huge DLC support! Nacisk na esport! Długie życie gry!

No to nie wiem czy zauważyłeś, ale ta gra od 2 miesięcy jest praktycznie martwa pod tym względem. Żeby chociaż newsa z konkretną datą podali.

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

dlc z mapami - tak

dlc z pojazdami - niby tak ale po co mi kolejny buggy i kolejny LAV, który wyróżnia się tylko wyjątkową nadsterownością (nie zliczę ile razy wyrżnąłem w budynek podczas zakrętu)

dlc z nowymi typami broni - nie, bo i tak nie czuć pomiędzy nimi jakichś większych różnic. To nie jest to samo co w BC2 jak człowiek przełączył się z AEK na F2000 to czuł, że trzyma w łapach plastikową kosiarkę; tak samo jak zmienił SCARa na Uzi to dało się wyczuć różnicę w prędkości wyrzucania pestek. A teraz? Biorę F2000 i strzela tak samo jak AEK, biorę MP7 z tłumikiem i strzela tak samo jak AS VAL. Dodatkowo LMG - w BC2 SAW był wyraźnie szybszy od pozostałych a tutaj nie ma szans na instanta, bo zanim się rozkręci to FAMAS wywali już pół magazynka (dlatego supportem gram tylko M27 IAR, bo jako jedyny ma niezły czas reakcji)

edit:

odrobina zróżnicowania też by była dobrym rozwiązaniem - np. mapa w której atakujący muszą jechać trałem, bo droga prowadzi przez pole minowe albo mapa w całości nastawiona na walki powietrzne (w całości tj. 4 jety, 4 helki bojowe, 4 tunguski i to wszystko po jednej tylko stronie. mayhem!)

Edytowane przez greah