Stona 569 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 XD Niektóre serwy już działają. Admin musi wyłączyć kickowanie za cośtam [wiecie że gra może kickować za używanie makra? XD ] i można grać. 1 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 XD wiecie że gra może kickować za używanie makra? XD Co w tym śmiesznego? Przeciez macros, to ewidentny wspomagacz. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 A jak to może wspomagać w BF2, bo kurczaki nie do końca ogarniam ,a bym mógł se porobić i być jak Kubicz :< 1 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Nie wiem czemu piszesz o bf2 i czy w ogóle myślimy o tym samym. Chodzi mi o ustrojstwo, co minimalnie rusza kursorem na boki podczas strzelania. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 No bo chciałem nawiązać do BF2 ale w połowie zmieniłem zdanie Nie rozumiem, co to daje? o.O Dla mnie makro = jakaś zaprogramowana czynność kalwjery pod jendym przyciskiem. Nie wiem. Wstanie, rzucenie apteki, kucanie Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Eeeee, jakim ruszaniu na boki, Morde? Dla mnie makro to to samo co dla Stony. Mnie się to przede wszystkim kojarzy z MMO. Edytowane 14 lutego 2012 przez Kazuun Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Przecież BF3 jest tak uproszczoną grą, że tutaj nie ma potrzeby tworzenia makr. Jedyne, które by się przydało to automatyczne przełączanie ze snajperki na pistolet (po strzale) ale nawet tutaj tempo rozgrywki jest tak niskie, że to bez znaczenia. btw gracie dzisiaj? jutro mam typowy "office day" a projekty zrobiłem przed czasem więc będę miał chwilę Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Jak zacznie działać jakiś fajny serwer, to pogramy Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 No już działa. Przelałem im trochę mojej krwi i jest si. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (pipi)A MAĆ KIEDY PATCH :< nie mam na myśli dzisiejszej popierdółki Cytuj
Gość ako Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 O (pipi)a, 2 miechy czekania na taki pacz. Ciekawe czy z tym dużym sie wyrobią do wakacji... 2013 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Ooo, naprawili to Swego czasu nie dawało się zabić kolesi przy mortarach ze zwykłej broni. Byli nieśmiertelni na wszystko poza atakami helki Musieliśmy z kumplem odpuścić przechodzenie misji na piechotę Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 XD Srogie, przypomina mi nasze wyścigi z BC2 na Atacamie Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Oczywiście nadal 0 info o patchu a tymbardziej DLC :F Tymczasem Acti wrzuca już 2 miechy po premierze darmowy weekend MW3 - zapewne by skubnąć trochę fanów BF3. Z resztą sam zasysam by przekonać się na własnej skórze jak daleko tym razem poszli z głupotami. Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 http://www.shoptonews.net/2011/10/13/battlefield-3-to-get-huge-dlc-support/ Wiadomo. A Ci naiwni fani batylfjelda się dali nabrać, mysleli pewnie że będą mogli przebierać w dodatkowych mapach, pojazdach i broni. Trololololololol. Pacz to w ogóle dobra historia, ale co się dziwić skoro 95% pracowników z Kertzem na czele już pewnie zapomnieli o BF3 i dłubią nad innym tytułem, a pacz prawdopodobnie tworzy zespół złożony z 2 osób. No bo kur.va, przecież na paczach nie zarobią, więc po co. Hje, hje. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 No więc tak: Mówicie, że cisza o DLC, wrzucacie linki gdzie DICE mówiło, ze będzie "massive support with DLCs" etc. To ja się zapytam. Kupowali byście dodatek do BF3 za 60 zł co 30 dni? Bo wyszło by już na to, zę w grudniu Karkand, w Styczniu coś, w lutym coś, niedługo marzec więc już 4 DLC by było... to jest 4x 60 zł. Teraz narzekacie, że ich nie ma, a jak by były to by było narzekanie, że co chwila nowe i wyciągają kasę. Jak z CoDami. packi za 50 zł co chwila. Ich zapewnienia o DLC nie muszą oznaczać DLC co 30 dni, a po prostu przez dłuższy czas po premierze po prostu Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 ale ako dał linka do artykułu sprzed premiery, w którym mówią o supporcie dla dlc (czyt. BtK) a nie o supporcie w postaci masy dlc. ako zapewne chodziło o to, że mówili o "huge dlc support" a jak narazie, od czasów dodatku, nie wyszedł nawet jeden porządny, balansujący i poprawiający błędy patch Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 (edytowane) No bedzie dłuższy czas po premierze, jedno na rok - w sumie dwa xD System DLC sam w sobie jest poyebany i powinien zostać wytarty z kart historii... ale, kto mówi o dlc za 60zł. Niech dają packi, nie wiem, 2 dobre mapy + kilka broni + jakieś pojazdy za 5-10 ojro, zwróci się im z nawiązką. Jakby były dobre (co nie jest trudne patrząc przez pryzmat map z podstawki), to raz na miesiąc bym kupił. edyta: i sam powiedz, jak już coś zapowiadamy, to się tego trzymajmy. Huge DLC support! Nacisk na esport! Długie życie gry! No to nie wiem czy zauważyłeś, ale ta gra od 2 miesięcy jest praktycznie martwa pod tym względem. Żeby chociaż newsa z konkretną datą podali. Edytowane 16 lutego 2012 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 No ja bym kupował Ale fakt że ostatni DLC wyszedł w grudniu, a mamy dopiero połowę lutego. Tak więc bez przesadyzmów. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 (edytowane) dlc z mapami - tak dlc z pojazdami - niby tak ale po co mi kolejny buggy i kolejny LAV, który wyróżnia się tylko wyjątkową nadsterownością (nie zliczę ile razy wyrżnąłem w budynek podczas zakrętu) dlc z nowymi typami broni - nie, bo i tak nie czuć pomiędzy nimi jakichś większych różnic. To nie jest to samo co w BC2 jak człowiek przełączył się z AEK na F2000 to czuł, że trzyma w łapach plastikową kosiarkę; tak samo jak zmienił SCARa na Uzi to dało się wyczuć różnicę w prędkości wyrzucania pestek. A teraz? Biorę F2000 i strzela tak samo jak AEK, biorę MP7 z tłumikiem i strzela tak samo jak AS VAL. Dodatkowo LMG - w BC2 SAW był wyraźnie szybszy od pozostałych a tutaj nie ma szans na instanta, bo zanim się rozkręci to FAMAS wywali już pół magazynka (dlatego supportem gram tylko M27 IAR, bo jako jedyny ma niezły czas reakcji) edit: odrobina zróżnicowania też by była dobrym rozwiązaniem - np. mapa w której atakujący muszą jechać trałem, bo droga prowadzi przez pole minowe albo mapa w całości nastawiona na walki powietrzne (w całości tj. 4 jety, 4 helki bojowe, 4 tunguski i to wszystko po jednej tylko stronie. mayhem!) Edytowane 16 lutego 2012 przez greah Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Takie pytanie... co tak malo serwerow mi znajduje? Tyle co kot naplakal lub puste... . Zaznaczone mam Ranked + PB, nic wiecej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi