Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź, może masz zaznaczone coś w adv.filters albo coś. Ja mam dużo serwów, a mam włączone kilka filtrów, w tym region/wielkość/HC/ilość wolnych miejsc

Opublikowano

dlc z nowymi typami broni

M136 AT4 i jakieś cacko dla recona, żeby miało niezlego kopa:

:D

Opublikowano (edytowane)

...ja tak mam odkąd wróciłem, czyli ostatni, hmm, miesiąc?

Nawet na TSie mówiliście, ze coś mniej serwerów jest ostatnio etc, to myślałem, ze to norma to co mam na ekranie.

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

tip: przytrzymajcie w server browserze end i potem klik home, dostajecie lepszą listę

Mówisz o 2 buttonach na klawie obok siebie? Czy może moje zmęczenie nie pozwoliło mi zrozumieć?

Co owe combo robi, bo się nigdy z tym nie spotkałem...

Opublikowano

tip: przytrzymajcie w server browserze end i potem klik home, dostajecie lepszą listę

Mówisz o 2 buttonach na klawie obok siebie? Czy może moje zmęczenie nie pozwoliło mi zrozumieć?

Co owe combo robi, bo się nigdy z tym nie spotkałem...

Tak, a robi ono tyle, że pokazuje serwery, które czasami się chowają i w ten sposób pośród pustych serwerów u dołu ekranu znajdujesz jakieś 12/16 z małym pingiem.

Opublikowano

Trochę offtopem, ale od wczoraj próbuje odpalić MW3 na steamie i zaraz mnie (pipi)ica strzeli bo błędy wyskakują to z plikiem lokalizacyjnym, a to coś "menu_conent_not_avalaible", googluje i nie ma jedynego rozsądnego rozwiązania :F

To tak odnośnie jakoby jedynie BF3 był mega kłopotliwy.

Opublikowano

A to Ci, kurna, niespodzianka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD