Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Stona:

Bo to screen jak by mi ktoś nie wierzył, że szukajka działa mi z dupy :P

@Morda

:(

Ale Edziu, weź ustaw te filtry, to zacznie działać normalnie. Ona po prostu ma ZA DUŻO serwów do wyświetlenia przy Twoich ustawieniach.

A to Ci, kurna, niespodzianka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ahahhahaha, no (pipi)a, PYSZNIE.

Już widzę tych troli z Dice:

mihihi, wiara myśli że pacz wyjdzie w lutym. Data z dupy ale nie mówmy im o tym, będziemy mieć spokój przez miesiąc :D

Opublikowano

@Stona, are You sure You are doing it right? ;p

33462203.jpg

Tak się zastanawiam:

Conquest to gra na max 32 graczy.

Conquest Large to gra w przedziale od 32 do 64

To jaki sens jest zaznaczanie serwerów "Conquest" oraz "49" i "64"? Przecież to się wyklucza logicznie kombinując :P

Opublikowano

Lolz XD

Weź inną przeglądarkę może.

Nie wyklucza się, bo możesz zrobić CQ[nie large] na 48 graczy. Mam chyba takiego serwa w ulubionych na kanałach. Można wtedy fajnie sobie polatać komarkiem :D

Teraz się nie dziwię że nie masz ochoty szukać serwerów :D

Gość szpic
Opublikowano

Trochę offtopem, ale od wczoraj próbuje odpalić MW3 na steamie i zaraz mnie (pipi)ica strzeli bo błędy wyskakują to z plikiem lokalizacyjnym, a to coś "menu_conent_not_avalaible", googluje i nie ma jedynego rozsądnego rozwiązania :F

To tak odnośnie jakoby jedynie BF3 był mega kłopotliwy.

zmien jezyk steam na angielski.

Steam wykryje nowe 7.5 gb do sciagniecia.

Ponoc wtedy zadzaiala

Opublikowano

Better Optic

- Sepia, Grey, Bleach, Exposure, Gamma, Saturation, BlueShift, FogColor, Defog, TechniAmount, TechniPower, NegativeAmount

Better antialiasing and acuity

- Acuity optimized

- FXAA SHADER optimized

Better Performance

- with FXAA Injector v1.25 Performance

Installation:

All you have to do is download one of the files below and extract it into your Battlefield 3 game directory.

Info:

There are two versions.

V1.25 use with the best graphics card.

DOWNLOAD HERE:http://www.mediafire...k21en28f3zws0ul

V1.25 use for a better performance.

DOWNLOAD HERE: http://www.mediafire...4ovo9jg8chubazy

CREDIT: Denoc1 [CREATOR]

507410d1326067483-fxaa-injector-battlefield-3-bearbeitet-bomben-ergebnis-update-danoc1-v1-25-download-bf3-2012-01-08-08-38-59-57.jpg

507418d1326067587-fxaa-injector-battlefield-3-bearbeitet-bomben-ergebnis-update-danoc1-v1-25-download-bf3-2012-01-08-18-45-22-69.jpg

507415d1326067545-fxaa-injector-battlefield-3-bearbeitet-bomben-ergebnis-update-danoc1-v1-25-download-bf3-2012-01-08-17-55-07-91.jpg

Opublikowano

Wow, nie sądziłem, że można tak podkręcić grafę w grze, mam detale jak na medium (gram an najnizszych ustawieniach). Ciekawe kosztem czego takie da sie osiagnac, bo to raczej nie jest ukryty potencjal mojego kompa, silnika, czy czego tam.