Stona 569 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Zauważyłem dziś dość irytującego buga, mianowicie czasami balustrada, która jest chociażby na schodach działa jak ściana i kule nie dolatują... miał ktoś coś takiego? Życie Twe piękne być musi, skoro takie rzeczy zauważasz dopiero teraz. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 jak to jest najpierw nerfią g3 potem dostaje buff. Niech sie kurna zdecydują a usas dostaje takiego nerfa ze pociski maja mniejsze minimalne obrazenia. Jako ze usas to close combat wiec i tak nie zauwazymy roznicy xD Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Zauważyłem dziś dość irytującego buga, mianowicie czasami balustrada, która jest chociażby na schodach działa jak ściana i kule nie dolatują... miał ktoś coś takiego? Życie Twe piękne być musi, skoro takie rzeczy zauważasz dopiero teraz. Może dlatego że nie mam tyle godzin rozegranych co wy, wyjadacze Szczerze to pierwszy taki szczególny bug który zauważyłem w grze, poza pechem który cię czasem zabija po przeskakiwaniu przez auto. Czego oczy nie widzą temu sercu nie żal. btw http://mp1st.com/201...ld-3-patch-bis/ dużo info odnośnie balansu broni, nerfią kochane m98 ;( na chvj aha i coś się rusza w sprawie DLC http://mp1st.com/2012/02/14/battlefield-3-big-announcement-still-on-the-way-ea-comments-on-bf2143-dlc/ Edytowane 22 lutego 2012 przez MaZZeo Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Z fragami to w ogóle dupa nie nerf, blast dmg powinni zjechać maksymalnie, a nie direct. Ale nie, w pompkach jeszcze blast dmg podniesiemy, bo mało było zabijania ludzi jak się ich nawet nie widzi za ścianą. Buff G3 o 3 miesiące za późno, już mnie w sumie nie grzeje, bo się przesiadłem na BC2, ale miło z ich strony ;p Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 poza pechem który cię czasem zabija po przeskakiwaniu przez auto i przy przechodzeniu przez drzwi, i przy wchodzeniu po schodach, i przy zeskakiwaaniu z żywopłotu, i przy skakaniu z 5m do Sekwany, i przy lataniu helką, i przy wyskoczeniu z łódki, i przy startowaniu jetem na Kharg... @ako tzn. już nie grasz w BF3? Czyli mam rozumieć, że obecnie tylko ja i Stona raz na jakiś czas coś odpalimy (i Morde ale on jest uzależniony)? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Jest jeszcze Edziu, ale on aktualnie gra w jakieś demko Me3 czy cuś. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Edekowi coś wiadra od internetów podziurawili i gubi pakiety. A na battlelogu ostatnio cisza - wchodzę wczoraj z ciekawości zobaczyć co i jak a tutaj 0 online. Trzeba by się na weekend umówić, bo chciałem polatać i odblokować wzystko w heli a dobrych pilotów jak na lekarstwo. Mam w tygodniu tylko jeden dzień wolny a Wy nawaliliście Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 No ja mam zmianę na popo, więc granie odpada. Tzn jeszcze tylko dziś, bo jutro wolne Możemy popykać, z tym że jak wbijam na battleloga to na ogół siedzisz na jakichś metrach albo innych pistol only, więc nawet nie dobijam Nie wspominam już o morde, który non-stop hasa po SC, czy kruholu, który wbije na 5minut po czym wyłącza grę ;/ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) No Rinuś, ostatnio to sam chciałeś grać, a w efekcie nie przybyłeś na spotkanie i musieliśmy ze Stoną szerzyć pożogę. (net już działa) A że buff Fragów - widział ktoś z Was kiedyś pompkę z fragami? Bo ja nigdy. I pewnie się to nie zmieni... Edytowane 22 lutego 2012 przez Kazuun Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 @ako tzn. już nie grasz w BF3? Czyli mam rozumieć, że obecnie tylko ja i Stona raz na jakiś czas coś odpalimy (i Morde ale on jest uzależniony)? Jak będziecie ustalać jakieś większe granie na weekendy to mogę pyknąć pare rundek, ale oficjalnie BF3 zostawiam - BC2 podoba mi się znacznie, znacznie bardziej. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Nie wspominam już o morde, który non-stop hasa po SC, Ostatnio chcialem wrócić do HC, ale przestraszyłem się friendly fire, a serverów hc bez ff jest jak na lekarstwo. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 No ja mam zmianę na popo, więc granie odpada. Tzn jeszcze tylko dziś, bo jutro wolne Możemy popykać, z tym że jak wbijam na battleloga to na ogół siedzisz na jakichś metrach albo innych pistol only, więc nawet nie dobijam Nie wspominam już o morde, który non-stop hasa po SC, czy kruholu, który wbije na 5minut po czym wyłącza grę ;/ Ile razy chce z Tobą grać to serial oglądasz albo na rosół idziesz. Dlatego jak wchodzę i widzę 1 online friend- i do tego Stona, to czekam aż ktoś dojdzie, a jak nie to zamykam battleloga i idę do biedronki <potter> Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Nie wspominam już o morde, który non-stop hasa po SC, Ostatnio chcialem wrócić do HC, ale przestraszyłem się friendly fire, a serverów hc bez ff jest jak na lekarstwo. Nie no, jasne. Lepiej jeździć w dwie osoby nieśmiertelnym dżipem z C4 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Nie wspominam już o morde, który non-stop hasa po SC, Ostatnio chcialem wrócić do HC, ale przestraszyłem się friendly fire, a serverów hc bez ff jest jak na lekarstwo. Nie no, jasne. Lepiej jeździć w dwie osoby nieśmiertelnym dżipem z C4 No. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 O co chodzi z Nemesis w leaderboardsach w zakładce TEAM? Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 bezodwetowy killstreak na danej osobie "Edekowi"... musze przestać pisać posty siedząc w pracy <facepalm> Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 No właśnie brak FF jest dla mnie tym co mnie w dużej mierze odrzuca od SC. Wchodzisz na pełnej kvrfie do pokoju z palcem na spuście, walisz z M60, granatnika i RPG jednocześnie i masz w (pipi)e, zę są tam Twoi ludzie. Przecież to jest po(pipi)ione ! Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Racja, jednak osobiście wolę taki durne sytuacje niż kiedy przypadkiem (a częściej to "przypadkiem" :F) jakiś teammate mnie zabije i nawet nie podniesie mimo że biega medykiem. Niezależnie od gry, jest to najbardziej wkur.wiająca mnie rzecz w multiplayerze. Friendly fire od razu prowokuje paru idiotów i gimbusów do "zabawy". Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Dlatego gramy na ogól na serwach z autoadminem i paniszami Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ja wciąz nie wiem w co on trafił, tak daleko xD Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Dlatego gramy na ogól na serwach z autoadminem i paniszami Pfff panisz, jakby to odstraszało szalonych grajków. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 No nie wiem, dla mnie timkilerzy jakimś wielkim wyzwaniem nie są. Gry nie psują tak jak brak FF czy łalhaki Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Bo nie latasz helką. Często jak wchodziłem do helki z menu i uprzedzałem jakiegoś pastucha, ktory czekal na miejscu, to dostawalem kulke w zeby, co tam, czasami nawet jak wracalem do bazy pospawac, to jakis frajer mnie zdejmowal. Mnie to nie bawi. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) No w sumie mam dopiero 11h [3x mniej niż Ty] na bojowych, więc lataniem tego nazwać nie można ale... edit. I wiesz co jest świetne w paniszach? że taki kolo odlatuje, ty dajesz PANISZ i kolo ginie :potter: Edytowane 22 lutego 2012 przez Stona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi