Stona 569 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Ja sobie powrotu do BC2 nie wyobrażam. Czułbym się okaleczony biegając bez animacji :F Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Też niedawno chciałem wrócić do BC2, ale ilość ulepszeń w BF3 względem BC2 jest za duża żeby moc z nich zrezygnowac dla mniej zbugowanej i lepiej zbalansowanej gry. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 W ciągu ostatnich dwóch dni dwa mecze mi wypadły z battle reporta. Statsy co prawda mam z nich, ale nie wiem czy się wliczały do bilansu w/l :F Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 To co Rinek, robimy Quest to Masters w starkrafta 2v2?po tak długiej przerwie? toć teraz to ja nie odróżnię komend. ostatnio próbowałem i poległem każdy mecz więc robię sobie przerwę na czas DIII i jeśli to mnie nie zawiedzie to do SC wrócę po zapowiedzi HotS (więc ćwicz, bo sam ze srebra nie wyjdę ). Teraz odkryłem Nexus Wars i Monobattles z wymuszonym random unitem - zabawa nieprzeciętna jak system wylosuje 2x mothership. SWoją drogą nieudany ten Battlefield; w BC2 miałem ponad 400h i nawet nie wiem kiedy wpadło. Tutaj mam ok 300h ale połowa z tego zdrowo wymęczona. Zresztą widać po frekwencji - w BC2 był kubicz, Razel, ako, Edek, Stona, Szakir a teraz? Z ekipy to tylko Stona raz na jakiś czas odpali jak po pijaku z roboty wróci a ja tylko sprawdzam czy gra Robbaz i poluję na jego blachę (ostatnio kilka razy z rzędu wyrżnął mi erpegiem ale raz go ubiłem z jego flagowej broni - 870m z x8). Nawet jazda pojazdami nie sprawia takiej przyjemności co w BC2, bo teraz, z lockowaniem, heli potrafi zniszczyć każdy a z takim AT4 z BC2 to trzeba było się trochę pomęczyć ale uciecha z fraga była większa niż przy takim javelinie, który działa na zasadzie lock-forget-move on. Cytuj
django 549 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Ja czekam az na Stimie bedzie promocja na BC2 i wracam tam. Ziomeczki juz sie przerzucili. "wracam tam" sugeruje, że grę masz - po co kupować ponownie? A wez sprobuj sciagac piecset giga update'ow tym s(pipi)onym programikiem co byl dodawany do gry. Juz wole po taniosci kupic drugi raz na Stimie i sciagnac pelna paczke za jednym zamachem. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 A wez sprobuj sciagac piecset giga update'ow tym s(pipi)onym programikiem co byl dodawany do gry. Juz wole po taniosci kupic drugi raz na Stimie i sciagnac pelna paczke za jednym zamachem. Czyżby kolega dostrzegł zalety digitali? :> Aż mi się w sercu cieplej zrobiło Cytuj
Gość ako Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 A wez sprobuj sciagac piecset giga update'ow tym s(pipi)onym programikiem co byl dodawany do gry. Juz wole po taniosci kupic drugi raz na Stimie i sciagnac pelna paczke za jednym zamachem. Obawiam się że to tak nie działa, jak z Origin ściągałem BC2 to i tak potem targał apdejta klasycznie, o ile mi się coś nie pokiełbasiło. Cytuj
django 549 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Na stimie jak sie sciaga to odrazu calosc czyli gra+wszystkie pacze. Przynajmniej w przypadku gier Valve tak jest, ale watpie zeby reszta odstawala. Czyżby kolega dostrzegł zalety digitali? :> Aż mi się w sercu cieplej zrobiło A ja kiedys bylem przeciwnikiem DD? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 A bo ja wiem Nie jestem sobie w stanie skojarzyć "django" ani z przeciwnikiem ani z osoba popierającą Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Może nie jest to montaż wybitnych akcji, ale poprzez całą edycję, napisy, podkład dźwiękowy - przyjemnie się ogląda Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/31929533/1/214606491/ support + flash supressor + okno i ludzie nie wiedzą co sie dzieje. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Mam pytanie. Mialem w zeszlym tygodniu okazje w koncu zagrac w BF3 na prawie maksymalnych ustawieniach w 720p (doslownie 2 rzeczy dalismy ponizej najwyzszych zeby utrzymac te 30 fpsow). Odpalilem singla i doslownie na chwile multi na Kaspijskiej Granicy. Ktore mapy faktycznie sa wieksze od tych konsolowych? Mowie o Conquescie i Rushu. Na bank nie wszystkie, ale ile i ktore tak naprawde? Kaspijska faktycznie byla wieksza, no na tej mapie to frajda w 64 zagrac, kurde, ale trudno, trzeba zyc z 24 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 No to teraz ustaw tak, żeby działał w 60FPSach, bo w 30 grać się nie da. Każda mapka w wersji PC jest LEPSZA [niekoniecznie większa], bo nie trzeba szukać tych wszystkich 12 przeciwników XD Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 No spoko ale naprawde pytam serio. Bo jestem ciekaw ktore dokladnie sa bardziej rozlegle i nie chce wbiegac na temat przewagi wersji PCtowej bo zdanie mam wyrobione, a pytam stricte o mapy. Granica Kaspijska. ale what else? Ognista Burza? Autostrada do Teheranu? Wyspa Chark? Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Wszystkie mapy które obsługują Conquest Large są większe na PC. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 ...kurde, ale trudno, trzeba zyc z 24 Tzn? Nie chodzi Ci? Wyspa Chark? Konia temu kto mi wytłumaczy jak i czemu "Kharg" zamieniło się w "Chark". Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/Chark_%28wyspa%29 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Zapytaj go na czym gra w BFa, to się dowiesz jak i czemu przekręcił nazwę To samo było z Karakandem, Kirkandem i innymi Krakendami... Ako, wypierdalaj! Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 (edytowane) Mój montażyk, polecam w 720p http://www.youtube.com/watch?v=4Qr58hes4pg tak sie gra! Edytowane 18 maja 2012 przez MaZZeo 2 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Softcore, tak się NIE gra PS. Obejrzę w domu, bo w pracy nie ma warunków :< Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Mily forumkowy akcent. Z muzyką trochę (heh...) pojechałeś, no i jak się naoglądałem setek montaży z różnorakimi kozackimi efektami, to taka prosta zbitka już nie robi takiego wrażenia. Mimo wszystko kilka akcji ciekawych (ale znowu stanie w oknie i napyerdalanie, nudzi po 3s ) Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 (edytowane) Szkoda mego czasu na wrzucanie "kozackich efektów", nie jestem fanem napstrzyczonych produkcji, bardziej mi odpowiada spasowanie z muzyką (nie wiem co chcesz od tego kawałka, przynajmniej nie dubstep ), co myślę że zrobiłem. Samo jego tworzenie zajęło mi ze 2h. Edytowane 18 maja 2012 przez MaZZeo Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Dziwny masz styl gry, trochę mało ludzki- powolny, lecz precyzyjny jakby bot. Ja napierdalam myszką na boki jak pojebany. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Nawyki z kĄsol może. Ale jak widać nawet wieloletni kĄsolomaniak może rezać na pecetowych serverach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi