MaZZeo 14 186 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=wapDDxuvhCg&feature=player_embedded Dostęp do samolotu AC-130 zdobywamy przez posiadanie określonej flagi na mapie. Samolot nie może być pilotowany - automatycznie krąży nad punktem. Maszyna może zostać obsadzona przez maksymalnie 4 osoby: dwóch strzelców obsługujących działa 125mm, oraz dwóch ludzi broniących samolot przed wrogimi maszynami za pomocą dział przeciwlotniczych. AC-130 służy również za mobilny punkt odrodzenia, ale nie może być naprawiony. Oznacza to, że może on zostać zniszczony przez przeciwnika. Edytowane 8 czerwca 2012 przez MaZZeo Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Wschod słońca na mapie tworzy na niej naprawde dobry klimat. Ciekawe czy konsolowcy też będą mieli Ac-130. 1/3 składu w powietrzu, reszta popierdala w pojazdach xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Ta, bankowo Niech lepiej podadzą datę premiery Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 konsolowcy już mają przegrane tyle godzin w CQC że bokiem nam wychodzi a Wy jak tam platformo docelowa? a serio to Stoenk faktycznie spodoba Ci się ta mapka, zresztą jak prawie wszystkie 4 - mimo małych rozmiarów NIE MA miejsca skąd nie ma conajmniej dwóch wyjść, więc o cluster fucku możesz zapomnieć Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Łudziłem się, że o 0:00. DICE/EA to niezłe chuje- nowe bronie wyraźnie przewyższają na papierze i w praktyce te z podstawki i B2K, szczególnie od enga. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Też mi się tak wydaje. L86 ma moc. Zobaczymy co będzie po paczach, bo z tego co czytam to jest dużo syfu jak się podłącza smołki czy szotgana do asfalta. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Też mi się tak wydaje. L86 ma moc. Zobaczymy co będzie po paczach, bo z tego co czytam to jest dużo syfu jak się podłącza smołki czy szotgana do asfalta. Birgirpall miał filmik ostatnio ze smoke'ami. Jak by (pipi) dropa nie miały bo snipe'ował nimi przez pół mapy! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 No nazywane są railgunami :F Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Łudziłem się, że o 0:00. DICE/EA to niezłe chuje- nowe bronie wyraźnie przewyższają na papierze i w praktyce te z podstawki i B2K, szczególnie od enga. muszą Cie jakos zachecic do zakupu dodatku zapewne jak nie kupisz to bedziesz padal non stop od gosci z nowymi broniami Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 No bez przesady. To Battlefield, tutaj możesz mieć nawet tego railguna ale to nie znaczy że masz Mendrkowego AIMBOTa i rządzisz. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Łudziłem się, że o 0:00. DICE/EA to niezłe chuje- nowe bronie wyraźnie przewyższają na papierze i w praktyce te z podstawki i B2K, szczególnie od enga. muszą Cie jakos zachecic do zakupu dodatku zapewne jak nie kupisz to bedziesz padal non stop od gosci z nowymi broniami W b2k nie było żadnej broni, która przewyższałaby ewidentnie pukawki z podstawki, mało tego- były nawet gorsze. Poza tym to nie jest żadna zachęta, to szantaż:" Kupisz Premium/CQC albo będziesz dostawał baty od low ranków". Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Łudziłem się, że o 0:00. DICE/EA to niezłe chuje- nowe bronie wyraźnie przewyższają na papierze i w praktyce te z podstawki i B2K, szczególnie od enga. muszą Cie jakos zachecic do zakupu dodatku zapewne jak nie kupisz to bedziesz padal non stop od gosci z nowymi broniami W b2k nie było żadnej broni, która przewyższałaby ewidentnie pukawki z podstawki, mało tego- były nawet gorsze. Poza tym to nie jest żadna zachęta, to szantaż:" Kupisz Premium/CQC albo będziesz dostawał baty od low ranków". famas ? biegajac z nim bylo sie niesmiertelnym Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 I serio ja jakoś nie widzę wielkiego problemu żeby zapierdalać ludzi którzy mają lepszą broń niż Ty. Sam często gęsto grywam z M16 które zostało srogo znerfione. I jak ktoś mnie zapierdala na dłuższy dystans z jakiegoś celniejszego patyka to wychodzę z założenia że to mój brak skilla w celowaniu, a nie że kolo ma lepszą broń. Jest jeden wyjątek. G18. No jak ja kurwa nienawidzę tej broni to jest nieporozumienie. Dla mnie osoby które jej używają to podludzie Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 No to jeszcze prawie 3GB ssania żeby pograć -_-' Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Dobra, te mapki to taki totalny run'n'gun XD Będzie jakaś odskocznia od CQ ale tylko odskocznia. Czekam na 2 dodatek :F Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Nowe mapki spoko, Ziba i Donya zdecydowanie najlepsze. Dzieje się mnóstwo rzeczy, wióry latają dookoła, tempo rozgrywki jest iście Quake'owe. Jedynie assignementy są beznadziejne. 20 fragów z AT pozdro >_> Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Poza tym "lepsza" broń to tez opinia subiektywna. Jeden może preferować tę "gorszą" w statsach a będzie mu szło nią lepiej niż tą bronią "OP". Np M60 nigdy nie było imba dla supporta, a idzie mi nim najlepiej ze wszystkich. I w pompce mam te pozostałe 249 SAWy etc ;p Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 A co złego jest w 20 kilach z AT? Ja je zrobiłem zanim w ogóle wystartowało CC, grając na Kaspianie Acziwy są imho sympatyczne i sensowne choć w 3 minuty wymyśliłbym lepsze i bardziej wpływające na timplej. Dziś rozwaliło mnie jak 2 kolesi jeździło EOD botem i próbowało kogoś zabić.. na CQ domination na mapce z milionem schodów itp XD Zamiast po ludzku iść na normalne CQ i podjechać jakiegoś kampera w krzakach Guncośtam nawet przyjemne tylko trzeba grać od początku rundy, bo jak zaczniesz w połowie to szanse na zwycięstwo są praktycznie zerowe. CQ Domination.. rozumiem zamysł ale pokpiono czas w którym przejmuje się flagi. Dzieje się to za szybko. Podbiegasz, 5 sekund flaga zdjęta, 2[!] sekundy flaga stoi. LOL WOOT? Fajnie się rozkurwia wszystko jak ktoś jest po drugiej stronie pomieszczenia Ta plansza w tej fabryce rządzi , później ta forteca. 2 pozostałe na razie mi nie robią. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 widzę że premium chodzi już po 140zł. jak myślicie, spadnie jeszcze cena do lipca? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 widzę że premium chodzi już po 140zł. jak myślicie, spadnie jeszcze cena do lipca? Chodzi gdzie? I czemu do lipca? Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Na allegro. No do lipca bo nie widzę sensu kupować go teraz już, bo i tak nie pogram zbyt wiele z braku czasu (obrona) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi