wronerro 257 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 No gdybym wiedzial to z bomby byl bral. Jak zobaczycie przypadkiem jakies promo na bf i premium dajcie znac w tym temacie. Sledze go w miare czesto to bede czatowal z kasa w reku :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 Ja kupiłem premiuma jakoś miesiąc temu za 120zł i jak narazie wszystko dobrze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 gdzie ? ;d i skad masz podstawke ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 Premiuma z keye.pl, a podstawkę też z allegro (wersja ruska za 49zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 tak grać Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 W przewie pomiedzy dyscyplinami na olimpiadzie czytam sobie ludzi i ich opinie na temat kupna bfa w necie. W cholere ludzi mowi, ze na allegro sie nie kupuje bo sa lewe - ok. zgadzam sie. Ale duza ilosc tez placze na serwisy typu keye.pl, inexus, 3kropki itp. Niby nielegalny kanal dystrybucyjny, zbanuja te keye bla bla bla i qq moar.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 A gdzie jest powiedziane, że Tylko Origin/Battlelog może go sprzedawać? Pytam, bo nigdzie nie widziałem takiego stanowiska i jestem zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) Jak znajde wszystkie arty to powklejam, na razie to: http://g4g.pl/forum/...syjskie-klucze/ http://www.wykop.pl/ramka/926611/wszystkie-zakupione-na-allegro-pl-klucze-do-battlefield-3-moga-zostac-zbanowane/ Edytowane 5 sierpnia 2012 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2012 Tak z ciekawosci, ilu z Was kupilo rosyjski klucz do bf3 ? Dostal ktos za to bana ? Tzn za rosyjska wersje, nie za to, ze klucz byl kupiony z kradzionych kredytowek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2012 Kruhol, nie gra juz od dłuższego czasu, ale chyba nie dlatego, że dostal bana. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2012 Ja kupilem bratu ruska wersje i narazie wszystko jest ok, a Kruhol z tego co mi kiedys mowil chcial sprzedac swoje konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2012 Tak dokładnie. Konto sprzedałem. Nagrałem na nim ponad 100h bez problemów. Dodatki też nie robiły problemów. Zależy na jaką ruską wersję się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2012 Tutaj chodzi chyba o to, zeby ona byla typowo RU wersja, zakupiona legalnie ale za ruble a nie z kradzionych kredytowek ;x No a jak ogolnie z ta wersja RU ? Nie ma zadnych problemow z graniem ? Te patchowanie jezyka co jakas latka ? Wszystkie dodatki smigaja bez problemow ? No i gdzie kupowaliscie swojego rosjana ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2012 Tak dokładnie. Konto sprzedałem. Nagrałem na nim ponad 100h bez problemów. Dodatki też nie robiły problemów. Zależy na jaką ruską wersję się trafi A te narzekania na crashe gry i na black screeny co patcha? To jest "Brak problemów" ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2012 Tak dokładnie. Konto sprzedałem. Nagrałem na nim ponad 100h bez problemów. Dodatki też nie robiły problemów. Zależy na jaką ruską wersję się trafi A te narzekania na crashe gry i na black screeny co patcha? To jest "Brak problemów" ?:> Na początku jak nie wiedziałem ocb to fakt wku.rw był konkretny. Ale potem jak już odkryłem stronkę na której miałem już gotowe rozwiązania - no problem dude Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2012 Czyli mowisz, ze ta wersja RU nie krzywdzi ? Tzn te black screeny itp mozna bezproblemowo rozwiazac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2012 Tak dokładnie. Konto sprzedałem. Nagrałem na nim ponad 100h bez problemów. Dodatki też nie robiły problemów. Zależy na jaką ruską wersję się trafi A te narzekania na crashe gry i na black screeny co patcha? To jest "Brak problemów" ?:> Na początku jak nie wiedziałem ocb to fakt wku.rw był konkretny. Ale potem jak już odkryłem stronkę na której miałem już gotowe rozwiązania - no problem dude Mógłbyś podzielić się stronką. Przyda się innym Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2012 Tak dokładnie. Konto sprzedałem. Nagrałem na nim ponad 100h bez problemów. Dodatki też nie robiły problemów. Zależy na jaką ruską wersję się trafi A te narzekania na crashe gry i na black screeny co patcha? To jest "Brak problemów" ?:> Na początku jak nie wiedziałem ocb to fakt wku.rw był konkretny. Ale potem jak już odkryłem stronkę na której miałem już gotowe rozwiązania - no problem dude Mógłbyś podzielić się stronką. Przyda się innym http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change Ostatni raz wklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2012 Nowinka: teraz w battlelogu można zmieniać wyposażenie i kamuflaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2012 Nowinka: teraz w battlelogu można zmieniać wyposażenie i kamuflaż. W KOŃCU Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Pytania dla posiadaczy dlc premium do bfa3. 1. Gdzie kupowaliscie swoje dlc ? 2. W jakiej cenie ? 3. Warto to kupic ? 4. Waszym zdaniem kupno premki z keye/pl/fabryki kluczy za 120zl nie ejst glupota ? Tzn znacie kogos z banem na konto za te keye ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Wron, zadajesz bardzo dużo pytań w temacie dotyczącym gry, w którą obecne gram tylko ja. Pytaj na jakichś forach, które są prowadzone głowne z nastawieniem na bf3. 1.Origin. 2.179. 3. Tak, drożej wyjdzie, jak będziesz chciał kupować pojedynczo każde DLC, w dodatku masz dostęp do wielu różnych pierdół, z ktorych i tak często nie będziesz korzystał 4. Nie mam zdania na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Jak to się mówi.... Wronek jest jak dziewica - "chiała_bym_a_boję_się" Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Ja sie tak boje a nikt z Was pomoc mi nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Ja sie tak boje a nikt z Was pomoc mi nie chce wiec (pipi) to na bf3 szkoda kasy, Niewypał i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi