Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Nie jest ideałem, ale do niewypału to mu zdecydowanie daleko raczej.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Bo jedni to fani serii, a drudzy szukają powodów by się przyczepić dla samego faktu przyczepiania, a potem wszystko wyolbrzymiają i wychodzi że gra to "fail dekady" i inne brednie. Sprawa jest prosta. Chcesz FPSa multi z "realnym światem"? Kupujesz albo CoDa anbo BFa - w zależności od tego co Ci pasuje bardziej. Lepszych alternatyw obecnie niestety nie ma.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Chcesz FPSa multi z "realnym światem"? Kupujesz albo CoDa anbo BFa - w zależności od tego co Ci pasuje bardziej. Lepszych alternatyw obecnie niestety nie ma.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Ja bym odlozyl kase i kupil GW2. I tak najwieksza frajda w BF3 to metro z pkp na 64p i 15nade limit .
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Warto zainwestowac w BF3, dla mnie to najlepszy fps w jaki grałem do tej pory. Ale jeśli nie masz zamiaru stracić na tej grze więcej niż 100h z życia, to odpuść sobie DLC/Premium. Jak wydawać 250 pln, to tylko na produkt, który będzie dostarczał rozrywki na 500h< jak w moim przypadku. W GW2 też zainwestuję edit: na twoim miejscu, kupilbym teraz BF3 + Armored Kill niezależnie od tego jak dlugo będziesz grał, ten DLC zapowiada się po prostu na must have. Edytowane 12 sierpnia 201212 l przez Mordechay
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Mam Bane'a w avku i przez to chyba nie mam przyjaciol w BFie Zaproscie mnie, imie mojego wojownika to chyba mtzwrn
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l teraz bedzie dobry czas na zakup BF3. Jak wyjdzie wersja kompletna. Z unlockami i premium. w cenie normalnego wydania to wyjdzie pewnie kolo 130-140zl gdy same premium kosztuje 179
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Kupilem dzisiaj Battlefielda 3 na plytach co by nie targac 20 giga z sieci. I po instalacji wyskoczylo mi 5 giga update co oni tam dodali?? 5 giga to plyta do Darksiders II jest :> Masakra!
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l yhym, dodatki się ściągają nawet jak ich nie kupujesz. Kupno daje tylko unlocka na nie.
Opublikowano 21 sierpnia 201212 l Dobra rzecz, wreszcie gra wygląda tak, jak powinna. Szczególnie polecam obczaić metro i Wake. http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/yih42/lossless_custom_fix_for_blue_tint_and_color/
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l bede cie monitorowal we friendach by zobaczyc czy bana nie wylapales ;d
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Jest tu jakiś pilot na sali? Bo mnie to już ostro wkur.wia. Staram się, robię co mogę a i tak przegrywam 80-90% pojedynków w powietrzu samolotami szturmowymi (dostępne w rushu). Znacie jakieś instruktaże na jutubie albo jakieś tipy? Bo sam zaczałem szukać ale nic poza oczywistościami i bzdurami pokroju "nie leć prosto" nie znalazłem :F
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Kupowal ktos takie cos ? http://allegro.pl/battlefield-3-pc-physical-warfare-pack-uzbrojenie-i2579612643.html Oplaca sie to ? Glownie chodzi mi o ta amunicje penetrujaca, ona jest do kazdej broni ? Posiadam to majac premium ? ;p
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l To jest ammo to tej jednej strzelby - DAO 12. A dwa, z tego co pamiętam to to wszystko da się odblokować normalnie w grze (poza tym tłumikiem, którego i tak nikt nie używa ). To jest jedynie wcześniejszy dostęp do tych itemów.
Opublikowano 24 sierpnia 201212 l Jest tu jakiś pilot na sali? Bo mnie to już ostro wkur.wia. Staram się, robię co mogę a i tak przegrywam 80-90% pojedynków w powietrzu samolotami szturmowymi (dostępne w rushu). Znacie jakieś instruktaże na jutubie albo jakieś tipy? Bo sam zaczałem szukać ale nic poza oczywistościami i bzdurami pokroju "nie leć prosto" nie znalazłem :F pr0 tips - najlepsza prędkość do skręcania samolotem to 280-290 km/h(nie wiem czy do szturmowych tyle samo) albo ustaw się pod kątem 90 st do ziemi i pikuj w dół (bokiem), drugi wariant łatwiejszy do opanowania - ustaw sobie pitch up i pitch down, na klawiaturze, ja mam np na spacji oraz alcie i nie musze machac myszka jak debil - nie lataj ciągle nad targetami, leć do góry, nawrót, spamuj Q, obierz cel i na(pipi)iasz, (pipi)sz z dala od mapy, żeby żadne stingey nie dosięgły i powtarzasz manewr, najlepszy kat ataku to 60 st - chcesz s(pipi)ic przed samolotem- leć w stronę słońca i teraz moze sie bawic z wrogiem, nawet pr0 nie mają szans, chyba, zę mają wyłączone slońce : o - olej rocket pody, krotka seria z dzialka wystarczy zeby polknac czolg, - nie strzelaj do wrogiego samolotu dopoki nie bedziesz mogl splunac 3 sekundową serią, inaczej spieprzy - najlepsza pozycja do strzelania do samolotu, to wyczekac az bedzie skrecal i pokaze plecy, wtedy napierdalasz, napierdalasz - nie używaj ecm-a, ostatnio zawodzi, szczegolnie w tpv Moglbym dac ci linki do video, ale duzo tego (pipi) jest, wszystkie najwazniejsze tipy są rozproszone i nie chce mi sie szukac. Jak nie wiesz o co chodzi,w ktorymś tipie, to pytaj, jestem ekspertem :sorcerer: Edytowane 28 sierpnia 201212 l przez Mordechay
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Co tam 30 fragowe streaki Mongola, filmiki Lockleara ogląda się lepiej niż niejeden film akcji. No. 1 batylfildowych montaży. Ktoś w ogóle jeszcze zamierza grać w BFa jak wyjdzie AK, czy wszyscy już szczają i czekają na BF4?