Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 262,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Bo jedni to fani serii, a drudzy szukają powodów by się przyczepić dla samego faktu przyczepiania, a potem wszystko wyolbrzymiają i wychodzi że gra to "fail dekady" i inne brednie.

Sprawa jest prosta. Chcesz FPSa multi z "realnym światem"? Kupujesz albo CoDa anbo BFa - w zależności od tego co Ci pasuje bardziej. Lepszych alternatyw obecnie niestety nie ma.

Opublikowano

Chcesz FPSa multi z "realnym światem"? Kupujesz albo CoDa anbo BFa - w zależności od tego co Ci pasuje bardziej. Lepszych alternatyw obecnie niestety nie ma.

mal-what.gif

:(

Opublikowano

Warto zainwestowac w BF3, dla mnie to najlepszy fps w jaki grałem do tej pory. Ale jeśli nie masz zamiaru stracić na tej grze więcej niż 100h z życia, to odpuść sobie DLC/Premium. Jak wydawać 250 pln, to tylko na produkt, który będzie dostarczał rozrywki na 500h< jak w moim przypadku. W GW2 też zainwestuję ^^

edit: na twoim miejscu, kupilbym teraz BF3 + Armored Kill niezależnie od tego jak dlugo będziesz grał, ten DLC zapowiada się po prostu na must have.

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

Mam Bane'a w avku i przez to chyba nie mam przyjaciol w BFie :(

Zaproscie mnie, imie mojego wojownika to chyba mtzwrn

Opublikowano

teraz bedzie dobry czas na zakup BF3.

Jak wyjdzie wersja kompletna.

Z unlockami i premium. w cenie normalnego wydania

to wyjdzie pewnie kolo 130-140zl gdy same premium kosztuje 179 :D

Opublikowano

Kupilem dzisiaj Battlefielda 3 na plytach co by nie targac 20 giga z sieci. I po instalacji wyskoczylo mi 5 giga update :P co oni tam dodali?? 5 giga to plyta do Darksiders II jest :> Masakra!

Opublikowano

Jest tu jakiś pilot na sali?

Bo mnie to już ostro wkur.wia. Staram się, robię co mogę a i tak przegrywam 80-90% pojedynków w powietrzu samolotami szturmowymi (dostępne w rushu). Znacie jakieś instruktaże na jutubie albo jakieś tipy? Bo sam zaczałem szukać ale nic poza oczywistościami i bzdurami pokroju "nie leć prosto" nie znalazłem :F

Opublikowano

To jest ammo to tej jednej strzelby - DAO 12. A dwa, z tego co pamiętam to to wszystko da się odblokować normalnie w grze (poza tym tłumikiem, którego i tak nikt nie używa :P). To jest jedynie wcześniejszy dostęp do tych itemów.

Opublikowano

Jest tu jakiś pilot na sali?

Bo mnie to już ostro wkur.wia. Staram się, robię co mogę a i tak przegrywam 80-90% pojedynków w powietrzu samolotami szturmowymi (dostępne w rushu). Znacie jakieś instruktaże na jutubie albo jakieś tipy? Bo sam zaczałem szukać ale nic poza oczywistościami i bzdurami pokroju "nie leć prosto" nie znalazłem :F

pr0 tips

- najlepsza prędkość do skręcania samolotem to 280-290 km/h(nie wiem czy do szturmowych tyle samo) albo ustaw się pod kątem 90 st do ziemi i pikuj w dół (bokiem), drugi wariant łatwiejszy do opanowania

- ustaw sobie pitch up i pitch down, na klawiaturze, ja mam np na spacji oraz alcie i nie musze machac myszka jak debil

- nie lataj ciągle nad targetami, leć do góry, nawrót, spamuj Q, obierz cel i na(pipi)iasz, (pipi)sz z dala od mapy, żeby żadne stingey nie dosięgły i powtarzasz manewr, najlepszy kat ataku to 60 st

- chcesz s(pipi)ic przed samolotem- leć w stronę słońca i teraz moze sie bawic z wrogiem, nawet pr0 nie mają szans, chyba, zę mają wyłączone slońce : o

- olej rocket pody, krotka seria z dzialka wystarczy zeby polknac czolg,

- nie strzelaj do wrogiego samolotu dopoki nie bedziesz mogl splunac 3 sekundową serią, inaczej spieprzy

- najlepsza pozycja do strzelania do samolotu, to wyczekac az bedzie skrecal i pokaze plecy, wtedy napierdalasz, napierdalasz

- nie używaj ecm-a, ostatnio zawodzi, szczegolnie w tpv

Moglbym dac ci linki do video, ale duzo tego (pipi) jest, wszystkie najwazniejsze tipy są rozproszone i nie chce mi sie szukac. Jak nie wiesz o co chodzi,w ktorymś tipie, to pytaj, jestem ekspertem :sorcerer: :sorcerer:

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

Co tam 30 fragowe streaki Mongola, filmiki Lockleara ogląda się lepiej niż niejeden film akcji. No. 1 batylfildowych montaży.

Ktoś w ogóle jeszcze zamierza grać w BFa jak wyjdzie AK, czy wszyscy już szczają i czekają na BF4?:D