Kazuun 221 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 Nie wiem jak tutaj może być "namber łan" montaży jak tu montażu prawie nie ma. Dodane proste napisy i parę slow motion. Zdecydowanie były wrzucane tutaj filmiki znacznie lepsze technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2012 (edytowane) W zakładce premium na battlelogu jest nowy gameplay z Armored Kill, długi macie biedaki, oglądajcie! http://www.youtube.com/watch?v=OEE5C0DWi7U Edytowane 29 sierpnia 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2012 Ktoś w ogóle jeszcze zamierza grać w BFa jak wyjdzie AK, czy wszyscy już szczają i czekają na BF4?Ja odpuściłem. Ta gra, w ogólnym rozrachunku, nie dorasta do pięt BC2. Może zakupię paczkę dodatków jak dadzą jakąś promocję -75% z okazji wyjścia ostatniego dodatku do tego tasiemca ale jak narazie nie grzeje mnie nawet ten dodatek_OMGWTFBBQ_wielka_mapa_i_pojazdy. Prawda to, że broń z dodatków jest mocniejsza niż te z podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2012 Zrobilem 1 zadanie z paka premium, zostli mi zaliczone ale nie dostalem niesmiertelnika. wtf ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2012 Prawda to, że broń z dodatków jest mocniejsza niż te z podstawki? Nadal nic ni przebije m16a3 i m4a1 jeśli chodzi o inżyniera i medyka, ale... L86A2- porownywalny do RPK, feeling taki sam jak w jego assaultowym odpowiedniku tyle, że bardziej kopie, dla mnie obecnie najlepsza broń dla supporta LSAT- mały rat of fire, bardzo celny, nie odstaje za bardzo od reszty AUG- porownywalny recoil do m16a3, ale 100 rpm mniej SCAR-L - najmniejszy recoil ze wszystkich broni, mały rof M417 - gra mi się nią najlepiej, identyczna jak EMR, ale ma więcej ammo w magazynku, SKS wciąż najlepszy, jeśli chodzi o tego typu snajperki JNG- za mało grałem, ale nie wybija się spośród reszty MTAR- duży rof, ale kopie jak skurczybyk, taki f2000 dla enga ACWR- na początku jarałem się nią, 850 rpm i min, 16.7 dmg czyli najwięcej ze wszystkich na dlugich dystansach, ale jedynie 27 naboi i 20 standard dmg Jak widać nie odstają prawie w ogóle od podstawowych broni, może jedynie sa wygodniejsze dla niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2012 (edytowane) MANUEL IZ BACK !!!! Edytowane 30 sierpnia 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2012 CUDO :o Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 września 2012 Hej mam pytanie idzie jakos przyspieszyc ladowanie map? mapa laduje sie tak dlugo ze jak dolacze np na Chark. To jest juz zajety punkt A... tyle sie te mapy laduja Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 września 2012 Kupic dysk ssd. Mi wczesniej mapy ladowaly sie 1-2 min teraz laduja sie w 35s ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 września 2012 Można już ściągać aktualizację. Patch ma dokładnie 2277,93 MB i leci na pełnej szybkości łącza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 4 września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 września 2012 Za(pipi)iście mnie raduje, że można go szybko ściągnąć, skoro battlelog ma problemy z synchornizacją z origin Q_Q (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 Mam ruską wersję bf3. Ostatnio wyszedł nowy patch, a więc trzeba było też wgrać aktualizację do spolszczenia. Wszystko pięknie zrobiłem i spróbowałem wejść na jakikolwiek serwer, żeby sprawdzić czy wszystko działa. Niestety podczas dołącznia do serwera cały proces zatrzymuje podczas logowania ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 trzeba bylo nie oszukiwac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 Myślę, że to jednak nie jest oszukiwanie bo grę kupiłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 Myślę, że to jednak nie jest oszukiwanie bo grę kupiłem.... ...ale nie przeznaczoną na Twój rynek, więc nie masz prawa narzekać gdy coś przestaje działać Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 Dobra już mi wytłumaczyliście jaki to jestem zły i niedobry Następnym razem kupię grę w wersji przeznaczonej na rynek polski. A teraz mógłby ktoś mi pomóc ? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 Dobra już mi wytłumaczyliście jaki to jestem zły i niedobry Następnym razem kupię grę w wersji przeznaczonej na rynek polski. A teraz mógłby ktoś mi pomóc ? Proszę przeszukaj pare stron wstecz. Byla podawana strona gdzie są linki do łatek. Ewentualnie popytaj na pclab tam siedza nieuczciwi gracze:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 Tak, żeby nie było jaki ze mnie jest nieuczciwy gracz itd. to bf3 na xboxa kupiłem na premierę. Dopiero jak wymieniłem kartę graficzną postanowiłem też zakupić grę na komputerek Co do strony to ściągnąłem z niej odpowiednie patche, gdybym ich nie użył miałbym black screena albo ruską wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 Mam ruską wersję bf3. Ostatnio wyszedł nowy patch, a więc trzeba było też wgrać aktualizację do spolszczenia. Wszystko pięknie zrobiłem i spróbowałem wejść na jakikolwiek serwer, żeby sprawdzić czy wszystko działa. Niestety podczas dołącznia do serwera cały proces zatrzymuje podczas logowania ;/ (pipi) czekałem tylko na taki post xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 (pipi) czekałem tylko na taki post xDDD ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 września 2012 OK "złodzieje" górą ;D Okazało się, że nie wiem jakim cudem, ale pobrałem update do spolszczenia, który nie zawierał części niezbędnych plików (dokładnie GDFBinary_en_US.dll). Pobrałem jeszcze raz, wgrałem i działa. Nie jestem aż takim noobem kruhol, żeby nie umieć dwóch plików podmienić Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 8 września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 września 2012 (edytowane) Z każdym paczem jestem coraz bardziej przekonany, że nie ma bardziej po(pipi)onego developera niż DICE. Te ciule zamiast naprawiać bugi, ktorych lista z każdą łatką się POWIĘKSZA, to nerfią mechanizmy działające dobrze i nikt nie ma z nimi żadnego problemu. Teraz znerfili kartacz tak, że nie mogę go używać jako broń dodatkowa do czołgu, tylko jako ALTERNATYWNĄ AMUNICJĘ, co oznacza, że nie da się oddać strzału kartaczem zaraz po primarce, lecz muszę czekać NA PRZEŁADOWANIE. I jak ja mam tera walczyć z piechotą? Coaxialem, tym (pipi)ym pestkownikiem, do (pipi)a wacława?!? DŻIDŻI DAJS, ŻEŚCIE SIĘ DOBRALI Z TYM I-EJ. KURWIORZE.!!!! Edytowane 8 września 2012 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 8 września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 września 2012 Tak, żeby nie było jaki ze mnie jest nieuczciwy gracz itd. to bf3 na xboxa kupiłem na premierę. Dopiero jak wymieniłem kartę graficzną postanowiłem też zakupić grę na komputerek Co do strony to ściągnąłem z niej odpowiednie patche, gdybym ich nie użył miałbym black screena albo ruską wersję. bf3 mozna wyrwac za 50 zl w promocji na originie ( a one ostatnio czeste są) a ludzie nadal kupuja ruską wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 września 2012 Gdzie najtaniej mozna kupic B3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 8 września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 września 2012 Borderlands 3 jeszcze nie wyszło Chyba, że mowa o BF3, to wtedy jest kilka opcji. Na samym Origin był nie raz w przecenie za -50%. Jeszcze gdzieś go widziałem też taniej, ale już nie pamiętam gdzie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi