qvstra 3 213 Opublikowano 29 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2012 Ma ktoś może wersję RU ? Wiadomo czy z tą wersją polskie premium działa? Kupowalem premiuma z origina do ruskiej wersji. Zero problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) Jak tam Panowie wrażenia z dodatku? Mnie się podoba. Szambrownik (lol) nawet daje radę, jest mało ammo i trzeba kminić co lepiej. Talah MArket tylko mnie irytuje, bo jak ekipa przeciwna się ogarnie to odetną Całą drużynę i zostawią Cię z jedną flagą i scampowanymi wyjściami. Nie da rady nic innego odbić. No i respawny to jakiś śmiech na sali - ale to tylko na początku. Ogólnie 7/10 dla mnie. Kusza jest wyj.ebana ich.uj :potter: Edytowane 5 grudnia 2012 przez Kruhol CPE Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) Mapki są zacne! ale Scavenger imo ssie. Nagrałem trochę gameplayu Tutaj beka - pierwszy raz dostałem w swoje ręce kusze w tej grze i od razu double kill (3:50) http://www.youtube.com/watch?v=e_TizsveeDA http://www.youtube.com/watch?v=f-PHbiQnecw oglądać w 720p Edytowane 5 grudnia 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Kusza jest wyj.ebana ich.uj chybas oszalal. ogólnie kusza jest gówniana ze az zeby bola jak sie ja widzi w menu, Nic dziwnego ze nikt z nia nie biega. pomijajac ze ma zasieg jak pistolet na wode to jeszcze zadaje randomowe obrazenia a hitboxy to chyba zauwaza 1 na 10 bełtów, reszta przelatuje przez wroga i leci dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Zrobiłem drugi montaż w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Czym nagrywasz i obrabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 MSI afterburnerem nagrywam a montuje w Sony Vegas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 hehe kudosy za double killa z kuszy. tak btw - jakby nie nazwa działu i jako takie redukowanie odrzutu, to z miejsca stwierdziłbym że grasz na konsoli - jakoś mało mobilnie, to ja na konsoli dynamiczniej gram Chyba za dużo montazy mongolaFPS i Enigmy z czasów BC2 sie naoglądałem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Akurat takie clipy. Co prawda nie mam stylu grania jak adhd typki z Coda ale mobilny jestem. Tutaj pierwszy montaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Powiedz mi jak z FPS? Msi jest pod tym względem lepszy niż fraps? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Lepszy ale nadal trochę tych fpsów zżera. Dzięki temu filmikowi Scavenger stał się grywalniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 ile srednio zajmuje nagranie? np 2h gry to bedzie ile gb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 @Mazz Czemu nie 1080? @Szewczyk Nie wiem jak kompresuje MSI, ale np taki Fraps zapisuje mniej więcej 1 minuta materiału = 1 GB na HDD. Twój 2h występ by Ci zajął około 120 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Mazzeo - nie no spoko, dobrze Ci tam szło, nie chciałem tez nic Ci zarzucać Rzadko na pc gramw BFa bo do sterowania nie jestem tak przyzwyczajony jak na konsoli, ale jak pogram to spróbuje wbić do Ciebie bo widzę, że tam polaków sporo. Zawsze to fajniej postrzelać w tej samej piaskowicy. A co do scavengera - właśnie dla mnie najciekawszym motywem tego trybu jest to, że do tych skrzynek nie trzeba podbiegać. Osobiście nigdy ich nie użyłem a ostro tam wystrzeliwuje ludzi. Ogólnie jak dużo się biega i walczy to ciągle te bronie sie zmienia i to jest świetne. Zresztą bronie tam się na tyle często respawnują, że nawet nie ma sensu szukać tych boxów, chyba, że akurat obok którego jesteś. Z drugiej strony stoisz w miejscu i narażasz się na ataki Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 A co do scavengera - właśnie dla mnie najciekawszym motywem tego trybu jest to, że do tych skrzynek nie trzeba podbiegać. Osobiście nigdy ich nie użyłem a ostro tam wystrzeliwuje ludzi. Ogólnie jak dużo się biega i walczy to ciągle te bronie sie zmienia i to jest świetne. Zresztą bronie tam się na tyle często respawnują, że nawet nie ma sensu szukać tych boxów, chyba, że akurat obok którego jesteś. Z drugiej strony stoisz w miejscu i narażasz się na ataki i tak nie musisz biegac bo przy kazdym spocie z bronia kampią i strzelaja jak do kaczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 XBOW & knife only - polecam - cisza na mapie, słuchać jedynie świst bełtów i jęki agonii, a sama rozrywka jest chyba najabrdziej dynamiczna ze wszystkich trybów Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 Powiem wam, że to dlc daje rade. Mapy są bardzo fajne, a i scavenger może się podobać. Tylko trochę słabo czuć klimat BC2, czyli niszczenie w zasadzie całego otoczenia. Moim zdaniem bardzo udany, warty zakupu dodatek. Dzięki niemu znow czuje ta ochotę do grania w BFa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 ile srednio zajmuje nagranie? np 2h gry to bedzie ile gb? 10 min nagrania w pełnej rozdzielczości i 60fps to około 6gb. @Mazz Czemu nie 1080? Bo gram w 1680x1050 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 ile srednio zajmuje nagranie? np 2h gry to bedzie ile gb? 10 min nagrania w pełnej rozdzielczości i 60fps to około 6gb. nagrywalem sobie w 30fps i wychodzilo mi ok 50mb na minute? ale i tak zrezygnowalem z tego. Jak tylko odpalalem nagrywarke to ratio spadalo do 1-10 wyłączalem i nagle ratio rosnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 Nagrywanie w 30fps u mnie coś nie działa dobrze bo dźwięk się spóźnia w stosunku do filmu. No i MSI Afterburner nie kompresuje nic, dlatego tyle waży, dzięki temu jest mała strata jakości jak potem sięto montuje wszystko w jakimś programie i renderuje. Tobie zapewne już nagrywało jakimś kodekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 Ano pewnie tak, nie ma możliwości, żeby zapisywać obraz bezstratnie i zeby to zajmowało tyle ile piszesz spic. Zresztą jak jeszcze zapodałeś kompresje przy nagrywaniu to nie dość, że jakość jedzie w dół, to jeszcze obicążąsz procek obliczeniami, więc i zjeżdżasz performance gry Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 Ano pewnie tak, nie ma możliwości, żeby zapisywać obraz bezstratnie i zeby to zajmowało tyle ile piszesz spic. Zresztą jak jeszcze zapodałeś kompresje przy nagrywaniu to nie dość, że jakość jedzie w dół, to jeszcze obicążąsz procek obliczeniami, więc i zjeżdżasz performance gry wylaczylem vsync i smiga plynnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 Grudzien w Premium : Double xp (48h) 2012-12-08 - 2012-12-10 od Godzinny 15 czasu PL. Aftermath Strategy Guide 2012-12-21 Premium Video 7: End Game Teaser 2012-12-21 Premium Event Capture Bases in Scavenger 2012-12-14 - 2012-12-17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 8 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi