SpacierShark123 1 476 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Jakiś update był?Albo mi się wydaje albo gra jakoś lepiej zoptymalizowana jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Może i był jakiś stealth patch, bo mi ping skoczył o 10 na każdym serwerze. A jeszcze 2 dni temu był niższy. No i chyba mniej wirtualnych naboi widuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 gdzie najtaniej można kupić BF 3? na allegro klucz do origin? i jakie dodatki warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 gdzie najtaniej można kupić BF 3? na allegro klucz do origin? i jakie dodatki warto kupić? kup gdzies tanio premium edition lub czekac na promocje na originie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 (edytowane) Klucze: http://www.gamecodes.pl/szukaj/battlefield+3 http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/143 A dodatki to w zależności co lubisz, sprawdź na podstawce co ci odpowiada. Albo kup od razu edycje premium, która daje na razie 25 map do multi, w marcu będzie ich 29. Edytowane 10 lutego 2013 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 czyli kupując battlefield'a w tej wersji premium, mam dostęp do wszystkich dodatków które do tej pory wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 (edytowane) Tak i nadchodzących(chyba już tylko jeden) Edytowane 10 lutego 2013 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 (edytowane) jeszcze pytanie co do tego origin, jak kupie od kogoś "używane" konto to będzie można zmienić nick w samej grze? czy będzie trzeba latać jako "misio94"? edit już widzę, że jest stronka do zmiany nazwy. to dobrze. kupował ktoś z was klucze do Bf premium na allegro? są po 90/100 zł. wymagają podstawowej wersji? działa to? czy banują po jakimś czasie %-) Edytowane 10 lutego 2013 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 Jest stronka, ale mnie nigdy nie działała. Koledze też Wywalało info, że nick jest niewłaściwy, a wpisywałem już najzwyklejsze słowa bez żadnych znaczków etc. Jeśli są ruskie to pewnie nie działają i może być ban ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2013 Jest stronka, ale mnie nigdy nie działała. Koledze też Wywalało info, że nick jest niewłaściwy, a wpisywałem już najzwyklejsze słowa bez żadnych znaczków etc. Jeśli są ruskie to pewnie nie działają i może być ban ;p potwierdzam ta strona nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) jeszcze pytanie co do tego origin, jak kupie od kogoś "używane" konto to będzie można zmienić nick w samej grze? czy będzie trzeba latać jako "misio94"? edit już widzę, że jest stronka do zmiany nazwy. to dobrze. kupował ktoś z was klucze do Bf premium na allegro? są po 90/100 zł. wymagają podstawowej wersji? działa to? czy banują po jakimś czasie %-) Jakiś miesiąc temu kupiłem na allegro BF3 LE PL za 39zl sam klucz smiga bez problemu . Jak kupujesz to to tylko PL/ENG żadnych ruskich kluczy bo z nimi są jaja ja brałem od tego gościa http://allegro.pl/battlefield-3-pl-origin-cdkey-klucz-skan-24h-7-i2991483566.html ma też premium http://allegro.pl/battlefield-3-premium-pl-cdkey-klucz-skan-24-7-i2991484152.html cała tranzakcja trwałą naprawdę poniżej 5 minut zaraz po wpłacie dostałem klucz . także moge polecić gościa . Daruj sobie także kupowanie konta podstawka to 40zl .. za konto zapłacisz pewnie więcej . Dodatki wymagają podstawki ! Edytowane 11 lutego 2013 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 11 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2013 Ja kupowałem na keye.pl, dokładnie to: http://www.keye.pl/games/product/id/3549/Battlefield-Battlefield-3-Limitowana To jest BF3 + BTK, mają jakiś błąd w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 (edytowane) Mam problem z padem do BF3. Wiem, mysz i klawierka szybsze, będą mi klepać tyłek, ale sprawa jest taka, że ja nie chcę grać w multi. Może skuszę się po singlu. Chodzi o to, że nie reaguje mimo odpowiedniego oprogramowania. Grając w Gears of War nie ma żadnych problemów, a tu żaden przycisk nie reaguje na komendy. Mam receiver do bezprzewodowego pada M$. Edit: Trzeba było włączyć pada PRZED uruchomieniem gry . Wszystko już działa. Edytowane 13 marca 2013 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 Ciekawe czy poziom trudności Ci dostosuje do pada. Jak grałem pierwszy raz na piecu (kb + m), to zmieniłem sobie na easy, tak często ginąłem. Jak grałem na x360 padem, to byłem zdziwiony dlaczego tak długo udaje mi się przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Nie rozumie m jak mozna zginac w tak prostym i slabym singlu... Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Za dużo rushowalem. Przyzwyczajenia z TF2, czy CS'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 (edytowane) TeamFortress 2 i Counter Strike mają singleplayera mode? O.o Edytowane 14 marca 2013 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Nie rozumie m jak mozna zginac w tak prostym i slabym singlu... przecież tam na hardzie jak grasz to boty mają mega cela i kładą cie w parę sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Kazuun to Ty nigdy w CS'a, ani w TF'a z big bossem nie walczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Nie rozumie m jak mozna zginac w tak prostym i slabym singlu... przecież tam na hardzie jak grasz to boty mają mega cela i kładą cie w parę sekund Bez przesady hard jest zbyt prosty... TeamFortress 2 i Counter Strike mają singleplayera mode? O.o w CS. Condition Zero jest single Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 (edytowane) Nie rozumie m jak mozna zginac w tak prostym i slabym singlu... przecież tam na hardzie jak grasz to boty mają mega cela i kładą cie w parę sekund Gralem harda i może pare zginałem przez moje głupie błędy Jeszcze jakby nie było regeneracji życia to może byłby trudny a tak banał Edytowane 14 marca 2013 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Nie rozumie m jak mozna zginac w tak prostym i slabym singlu... przecież tam na hardzie jak grasz to boty mają mega cela i kładą cie w parę sekund Gralem harda i może pare zginałem przez moje głupie błędy Jeszcze jakby nie było regeneracji życia to może byłby trudny a tak banał ja zginalem raz bo chcialem cala gre przejsc uzywajac noża. Ale niestety nie da sie wiec juz potem nie zginalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Na easy BF3 da sie pewnie przjść sterując nogami Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2013 Promocja na BF3 +dodatki -50% na origin . http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/pbPage.battlefield3_PL/ BF3Pemium edition (podstawka +DLC) 74,50zlBF3 Premium (5x DLC) 59.50zl Kto jeszcze nie ma to warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 18 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2013 Jak ktoś chętny to za 70zł sprzedam konto Premium. Tzn BF3+ DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi