Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2013 Drugi czy już trzeci raz? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 19 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) Chciałem w końcu wypróbować mapki End Game, gra zaktualizowana, wszystko ściągnięte, ale kiedy chcę łączyć z serverem to każe mi ściągnąć patcha. podczas gdy wszystko jest aktualne. Na dwóch przeglądarkach to samo. Tusku co robić? Edytowane 19 marca 2013 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2013 sprawdz w origin opcje napraw instalacje/ sprawdz cos takiego tam bylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 19 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2013 Drugi czy już trzeci raz? ;p Drugi Teraz zbieram na BF4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 19 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2013 sprawdz w origin opcje napraw instalacje/ sprawdz cos takiego tam bylo Pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 co oni zrobili z tym Battlefieldem? Przecież w to (pipi) w obecnej formie nie da się grać. - na nowych mapach ludzie kampią po rogach i to dwójkami (!!!), - co chwilę spotykam znak rozpoznawczy codziarzy - upadanie na ziemię przy zobaczeniu przeciwnika, - przeciwnicy respawnują się dosłownie na moich plecach, - mapy z CQ nie nadają się do gry, - ASVAL teraz służy chyba do drapania przeciwnika po plecach, - każdy skacze jak w CS, - nóż jak był zepsuty tak pozostał zepsuty, - tryb Scavenger ogranicza się do zdobycia LMG i czajenia się w rogu, - w trybie Gun Master wyskakuję na dwóch przeciwników, jeden pada, drugiego nie mogę zabić, bo nagle przełącza mi się broń (genialne!!!), - w wyszukiwarce oczywiście najbardziej oblegane mapy to ta podobna do BtK gdzie odstawiany jest snajper-fest (jak wziąłem MAV żeby zobaczyć co się dzieje to każdy dach był obstawiony) oraz jakiś biurowiec z CQ gdzie przy fontannach framerate leci na ryj a ludzie kładą się na doniczkach i czekają na jelenia, który wybiegnie zza rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 co chwilę spotykam znak rozpoznawczy codziarzy - upadanie na ziemię przy zobaczeniu przeciwnika No bo "codziarze" zrodzili się w 2007 roku przy okazji CoD4: MW a żaden dolphin diving nie miał miejsca w roku 2005 - yhyyym Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2013 na 3kropki.pl są dodatki po 15zl Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2013 Chyba zaczne grac w battlefielda przez proxy.... Jak wbijam na serwer i pojawia się, że jestem z polski nagle leci wagon bluzgów... Dlaczego najwieksze bydlo na serwerze zawsze robia nasi rodacy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2013 Tacy polacy prezentują poziom w necie - ja się do bycia jednym z nich nie przyznaję bo wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2013 Good Guy EA <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 19 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2013 Ktos mial problem z czornym gruntem? W sensie tekstury ziemi są czorne, reszta modeli w porządalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 gral ktos moze w pecetowego singla BF3 na padzie z xboxa 360, bo mam problemy z quick time events. gdy na ekranie pojawiaja sie ikony, aby wykonac akcje, przyciski na padzie nie reaguja i musze wtedy uzyc klawiatury albo myszy. zna ktos rozwiazanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 17 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2013 Panowie, jest problem techniczny, otóż od jakiegos czasu nie grma ponieważ moja gra wyglada tak: http://www.youtube.com/watch?v=l7UFuj7ljDs Nie jest to moj filmik, ale problem wyglada identycznie. Gram na lapku msi ge600, pol roku temu gra dzialala dobrze, wiec argumenty, ze "za slaby komp", "chvjowa grafa" tzw. eksperci mogą sobie wsadzić. Sciagalem juz 2 razy stery do gry, najnowsze (karta to ati radeon mobility hd 5730), obydwa podejscia zakonczyly sie fialem. Jakis szaman zna lekarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2013 W necie piszą, że to wina sterowników od grafiki. Więc albo zainstalowałeś stare albo jest jeszcze inna opcja. Co Ci pokazuje w menadżerze zadań? Normalnie model grafiki radeona czy VGA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2013 Gram na lapku msi ge600, pol roku temu gra dzialala dobrze, wiec argumenty, ze "za slaby komp", "chvjowa grafa" tzw. eksperci mogą sobie wsadzić. Niekoniecznie i nie do końca ;p Czasem po jakimś paczu developer coś namiesza w plikach i się okazuje, że jakaś karta graficzna zaczyna mieć problemy. Więc w teorii to może być issue Próbowałeś pobrać "tego direvtxa"? xD A tak serio: "rozwiazalem problem odinstalowalem stare sterowniki od karty i ccc i znalazlem najnowsze 11.10 calkiem inne ma menu i funkcje ale nie na stronie amd tylko jakas inna z instalkami i wszystko ok i nawet lepiej chodzi". Też uważam ze to coś ze starami od grafy - najnowsze nie zawsze oznaczają najlepsze. Zainstaluj poprzednią wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 17 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2013 Większość topicow z radami juz sprawdzalem, no nic, cofniemy zatem stery, szkoda, ze moze sie to odbyc kosztem guild warsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2013 A instalowałeś stery ze strony producenta lapka? W tym przypadku MSI? Bo typek jeden napisał: Naprawiłem! Jako że jestem posiadaczem laptopa acer timelinex 5820TG. Pomogl u mnie format + zainstalowane od nowa sterowniki ze stronki acera. Więc może to jakiś sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 25 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2013 newfag here jest jakis sposob zeby obejsc wybieranie serwerow przez (pipi) przegladarke? kto to w ogole wymyslil, juz nawet konsole sie dorobily najzwyklejszego browsera serwerow Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 25 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2013 Nie, wszystko masz zintegrowane w battlelogu. Nie jest to takie złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2013 newfag here jest jakis sposob zeby obejsc wybieranie serwerow przez (pipi) przegladarke? kto to w ogole wymyslil, juz nawet konsole sie dorobily najzwyklejszego browsera serwerow nie wiem o co Tobie chodzi. Takie rozwiazanie jest bardzo wygodne. Ba wygodniejsze niz na konsoli ( wiem co mówie) co do pytania to nie da sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 kolejne pytanie, czy ja tej opcji nie widze czy po prostu juz nie mozna robic paru zolnierzy na jednym koncie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 Już? A to kiedyś było można? Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 (edytowane) dohoho super sarkazm panie jeszcze w bad company 2 mozna bylo Edytowane 28 czerwca 2013 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2013 (edytowane) No w BC2 można było ale nie o tę grę pytałeś, więc jej nie przywołuj tutaj. W BF3 nie przypominam sobie nigdy takiej możliwości, ale miałem kilka przerw od gry więc może coś zmienili, temu pytam: "kiedyś było można" ? Więc nie ma tu żadnego "dohoho super sarkazmu panie". Edytowane 28 czerwca 2013 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi