firana140 621 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 no to sie nie zrozumielismy, chodzilo mi wlasnie o to ze w poprzednich grach mozna bylo miec kilku zolnierzy na jednym koncie szkoda Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 no to sie nie zrozumielismy, chodzilo mi wlasnie o to ze w poprzednich grach mozna bylo miec kilku zolnierzy na jednym koncie szkoda Nie można, jak się martwisz o statsy na początku to nie graj na rankingowych ;] Cytuj
Rymu 1 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Mam problem kupiłem Battlefielda 3 premium edition żebym mógł pograć od razu ze wszystkimi dodatkami, gra była w foli, ale kod ze zdrapki jak wpisuje w ps store nie działa wie ktoś co z tym mogę zrobić ? 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Ekhem: Forum PSX Extreme→ Platforma→ PC→ Games Moze kupiles wersje na PC, jej kod dziala tylko dla PC, a na PS Store juz nie . Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) Moze kupiles wersje na PC, jej kod dziala tylko dla PC, a na PS Store juz nie . To by było awesome i awkward jednocześnie xD No ale nie no. Koleś ma + za to że kupił nówkę a nie używkę Edytowane 9 lipca 2013 przez Kazuun Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Podlaczylem pc do tv i x360 pada do pc. Wlaczylem BF3 najpierw w 720p + high, a pozniej 1080p + medium i moze mi ktos to jasno wytlumaczyc, dlaczego jak gram na pc + monitor to gra ma mniej FPSow, niz wtedy gdy gram na tv? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Gra wykryła pada oraz telewizor i uznała Cię za kąsolomaniaka, tym samym próbuje dostosować ilość FPS do takiej, do jakiej przyzwyczaiły CIę kąsole. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Ta gra ma jakieś dziwaczne ustawienia graficzne.Na full hd i low gra chodzi o 10-15 fps gorzej niż na 1650x1050(czy jakoś tak) na high.Ogólnie musiałem ściągać specjalny edytor ustawień by dało radę jakoś porządnie grać.Jak nie blokowałem framerate to jakaś tragedia była. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Zobacze ta rozdzielczosc wieczorem, dodatkowo skonfiguruje poprawnie pada i bede kosil. Szkoda, ze juz nikt z friend listy nie gra. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Masz mnie na liście ostatnio kupiłem premium więc można śmiało pograć.Jedyny problem że na padzie w multi jest lipka trochę.Na mapach typu CQ idzie ładne wyniki ugrać ale na dużych mapach bez porównania myszka lepsza. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Mam trzy pytania do Was - w wersji na PC też jest tryb kooperacji? bo widzę w poradniku do gry, że jest 6 misji w kooperacji do przejścia, ale nie wiem czy to się tyczy tylko konsol czy na PC też one są. Jeżeli są to stają się one aktywne dopiero po przejściu singla czy jak? I czy można je przechodzić z kimś przez neta czy tylko na jednym kompie? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Mam trzy pytania do Was - w wersji na PC też jest tryb kooperacji? bo widzę w poradniku do gry, że jest 6 misji w kooperacji do przejścia, ale nie wiem czy to się tyczy tylko konsol czy na PC też one są. Jeżeli są to stają się one aktywne dopiero po przejściu singla czy jak? I czy można je przechodzić z kimś przez neta czy tylko na jednym kompie? są dostępne pc są dostępne od początku tylko po sieci. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Nie wiem czy to wina sprzętu czy silnika gry.Ale gdy gram w rozdzielczośći 1050p na medium/high oraz wszystkie wygładzania gra działa dużo płynniej niż na 1080p i wszystko na low. Cytuj
mierniczek 0 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 Przepraszam ze odswiezam temat ale mam "maly problem" z BF3 na PC.Do tej pory gralem w bf3 tylko na konsoli i tam nie bylo zadnych problemow z gra sieciowa.Zachcialo mi sie kupic podstawke i wszystkie DLC na originie i teraz ... ehhhhhAle pokoleiZainstalowalem origina. Na keye.pl kupilem sobie klucz z BF3 premium.Wszystko ladnie sie sciagnelo - ponad 30 giga.Odpalam ikone na pulpicie z BF3 i .... odpala sie przegladarka.Co za mozg to wymyslil?Niewazne.Chce wreszcie pograc w multi wiec klikam "szybki mecz" i ... kupa.Ciagle mam w prawym dolnym rogu informacje w stylu "nie mozna polaczyc sie z serwerem".Nie mam koncepcji jak to naprawic.Pomyslalem ze moze cos z siecia. Multi Bad Company 2 (tez z origina) chodzi jak zloto.Odpalilem na probe multi CoD MW2 (steam) - zadnych problemow.Znalazlem w sieci porty do BF3. Na wszelki wypadek odblokowalem w routerze - nic nie pomoglo.Poprosilem znajomego zeby zalogowal sie na jakis pusty serwer BFa i probowalem do niego "wejsc".Nadal mam "nie mozna polaczyc sie z serwerem".WTF???Odpalilem kampanie - gra dziala. W multi cholera jasna nie moge zagrac.Glupie pomysly przychodza mi do glowy - moze to przez to ze uzywam firefoksa? Nie ... przeciez to bez sensu. Przy pierwszym uruchomieniu oczywiscie wyskoczyla mi informacja ze Firefox chce pobrac wtyczke - sciagnalem ja i zainstalowalem.Punkbustera tez mam zainstalowanego - Bad Company 2 go potrzebowal i BC2 w multi mi dziala, a BF3 nie. Dziwna sprawa Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 A punkbuster masz zainstalowanego? Cytuj
viral 4 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 jak masz firefoxa to nie ams zprzypadkiem adblocka albo innych apliakcji ? tego typu ? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 jak masz firefoxa to nie ams zprzypadkiem adblocka albo innych apliakcji ? tego typu ?Co ma miec adblock do tego? Ja mam adblocka i działa Cytuj
viral 4 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 nie chodzi o ad blocka tylko sa aplikacje na firefoxie do blokowanie roznych rzeczy i sie pytam czy nie ma takiej bo ja mialem ze 2 i musialem odistalowac i smigalo Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak gra ktoś jeszcze w bf3 to niech mnie doda poniszczymy razem. Kruhol. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jest pluton psxextreme. Zapiszcie się tam, będzie szybciej. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak gra ktoś jeszcze w bf3 to niech mnie doda poniszczymy razem. Kruhol. Ja gram Ale nie zapraszasz mnie:P Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Kurde widać, że bf4 się zbliża. Serwery HC znikają coraz szybciej. Probuje znów przestawić się na sc ale .... ten tryb jest tak z(pipi)any, że aż mnie odrzuca. Jak ktokolwiek jest w stanie na tym gównie grać? Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 SC w ogóle powinno zostać zlikwidowane. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Grają jeszcze ludzie w B3 na PC czy juz wszyscy się przesiedli na 4? Naszła mnie wielka ochota na BF'a nie mam 4, i nie wiem czy pobierać te 20gb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi