Gość ako Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Yup. Już ze 2 tygodnie bedzie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 I się nie pochwaliłeś nawet? Jak patrzę jak ceny i5 szybują w górę [aktualnie 849pln] to mi się słabo robi Greah, dostałeś już jakieś info odnośnie bety? Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) No to się teraz chwalę Ceny lecą ostro, ale patrząc na kursy walut to nic dziwnego. Szczęśliwie udało mi się kupić mój zestaw przed atakiem kryzysu. Edytowane 22 września 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Stona, infa odnośnie bety będą "rozsyłane" najwcześniej 25 września. BO do tego dnia można zamówić pre-order na Origins żeby się zakwalifikować na to całe "48h wcześniej". Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 29.09 start open beta, 4.10 start roku akademickiego... myślicie że zdążę nabić max level? Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 @ako kupiłeś go w pierwszej fazie kryzysu co widać po cenie 6950 tym niemniej i tak Ci się udało - jakieś 200pln zostało w kieszeni @Stona teraz to ja sępię na betę DIII - nawet interwał w kliencie zmieniłem żeby mi co chwile pocztę sprawdzał. Cały hype na BF3 jakoś mi się przejadł, pewnie z racji tego lecenia w kule, robiena trailerów do trailerów etc btw ako, zamówiłem Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 @ako Nie ma szansy @greah Po mnie temat D3 spływa ;P Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Mówisz o Crysisie czy FarCry? Bo IMHO Crysis nie był aż takim potworem pod względem wymagań jak swego czasy FarCry. Choć może tylko tak mi się wydaje, bo wtedy miałem relatywnie słabszy sprzęt. Nie przypominam sobie by Far Cry miał wyższe wymagania niż Doom 3 czy HL2. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Z tym HL2 to trochę popłynąłeś bo to naprawdę za(pipi)iście zoptymalizowana gra. W Dooma 3 grałem dość późno więc nie pamiętam. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 FarCry również nie był zły pod tym względem, tylko że wyglądał jak kupa na niskich/średnich Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 @Rinek To nie szalej bo EU jeszcze nie dostało invów xD Może dziś, może jutro... może kiedy indziej. Druga sprawa. Mnie nie kusi już beta D3 tak jak jakiś czas temu. 1,5h grania i tyle. Koniec. TO jak demo, nie beta. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 I na tym kończymy ten za(pipi)isty offtop Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 DICE tak bardzo postawiło na 1 miejscu wersję gry na PC, że wszystkie dodatki dostaniemy... tydzień później niż konsolomaniacy z PS3. Hje hje. Ech, kasa. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Hmmm........ Ale to się chyba odnosi tylko konsol. Czyli X'a. Nie? Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Z tego newsa: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=62340 wynika że dotyczy i konsol i PC O_o Umowa dotycząca czasowej ekskluzywności, podpisana z Electronic Arts, ma obowiązywać w przypadku każdego dużego pakietu, jaki wyda studio EA DICE. Posiadacze platformy Sony otrzymają je tydzień przed użytkownikami pecetów i Xboksa 360 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 No to jednak się myliłem ako BTW: "Pierwsze DLC, które pojawi się „ekskluzywnie” na PlayStation 3, to Back to Karkand, czyli zestaw map z drugiej odsłony serii (przerobionych pod kątem nowej gry)." - taka kurfa ekskluzywność, że dostaniesz je w dniu premiery xD Jak głupim trza być by nie wziąć pre-ordera BFa tylko kupić w dniu premiery a potem - BAM - 30zł/40zł za dodatek w tym samym dniu? xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Ale kto powiedział że Back to Karkand wyjdzie w dniu premiery? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Ale kto powiedział że Back to Karkand wyjdzie w dniu premiery? Uhm, DICE? some quite fucking time ago? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Ło kurfa, newsy sprzed miesięcy, bro - can't do it. Ale było powiedziane, że SaK będzie dostepny na wszystkich digital rynkach w dniu premiery a jak ktoś bierze pre-order to będzie miał odrazu. CHYBA, że zmienili plany i pojawi sie później trochę. Cytuj
Gość ako Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Niestety Edziu, Stonka ma rację, ja też nie kojarzę coby kiedykolwiek DICE zapowiadało, że ten dodatek będzie od premiery. Preorder daje tyle, że sobie go po prostu ściągniesz bez płacenia jak już wyjdzie. Od premiery będą dostępne tylko bzdurki typu niesmiertelniki, pakiet uzbrojenia, specact (?). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 say wha? @ako, po proszę dokładne źródło do cytatu gdzie jest powiedziane, że EK nie da Ci SaK w dniu kupna, a jedynie PÓŹNIEJSZY DOSTĘP do niego w chwili jego premiery. Angielski cytat, nie polskie tłumaczenia, bo te są z dupy. Ja nigdzie nie widzę wzmianki o późniejszym dostępie/premierze. Wszędzie napisane, ze dostajesz +4 mapy (aka zakładam że od razu). Jeżeli takiego nie ma to wychodzi na to że nikt z naszej 3 nie ma racji :> Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 The Back 2 Karkand pack takes you back to four classic Battlefield 2 maps: Gulf Of Oman, Strike At Karkand, Sharqi Peninsula and the famous Wake Island. These maps were remade with all the glory of the Frostbite 2 engine. The pack also features weapons and vehicles from Battlefield 2. To get your hands on this Battlefield 3 DLC for free all you have to do is pre-order the game. It will also be available later for purchase. DICE has confirmed this DLC pack won't be available on release date of Battlefield 3. Masz po angielsku ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi