Gość ako Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Na ultra masz dość subtelne efekty typu HBAO, 4xMSAA, cienie w wyższej rozdzielczości. Niby nic, ale zasoby pożera Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Już wiadomo, dlaczego były problemy z wejściem na serwer- wyszedł patch. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 To jak to jest z tą grafiką? W wyglądzie nie widzę żadnej różnicy między medium a ultra a framerate spada o połowe. No właśnie ja też nie zauważyłem jakiejś różnicy. Ogólnie gra nie robi szału pod względem grafiki. Mam nadzieję, że chociaż single player na będzie wyglądał lepiej. Mój numer jeden ze wszystkich bugów to latarka silniejsza od światła słonecznego. Jak zobaczyłem gościa po środku parku, który latał z tym badziewiem podczepionym do pistoletu i mnie oślepiał w biały dzień to myślałem, że pęknę. Co to ma być? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Conquest, 64 graczy, OM - właśnie gram Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Wam też się z(pipi)ało coś z dźwiękiem? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Hmmm, nie. Ja nie mam żadnych problemów. http://img27.imageshack.us/img27/5127/98444130.jpg CQ na 200 xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) Haha, dobre. Tylko ja ryczę ze smiechu jak widze "dżdżownice"? Dobry bug, tego mogą nie poprawiać. Podziwiam spokój i entuzjazm tych gości Edytowane 1 października 2011 przez ako Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Coz, powiem, ze pierwsze 2min to w sumie moje pierwsze wrazenia . Tez w pierwszej grze mialem zbugowane nametags Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Nie wiem czy było ale podano że parę serwerów zostało zhacowanych i można było grać na mapie metro w 128 osób Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Ogólnie gra nie robi szału pod względem grafiki. Mam nadzieję, że chociaż single player na będzie wyglądał lepiej. :rofl2: <przypomina sobie Caspian Border> Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Zastanawiam się na co liczył ktoś, kto mówi że grafika jest przeciętna w tej grze. Poczekajta na wielkie, otwarte tereny, to jeszcze Wam kopara spadnie Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Nabiłem 10 lvl i z tego co mogę powiedzieć to giera posiada klimat zacny. Nie udało mi się zagrać na CB, ale pewnie tam sprawa ma się jeszcze lepiej. Najwyższy czas złożyć zamówienie Z początku myślałem, że gra mi zniszczy kompa, ale jednak śmiga jak marzenie na Ultra w 1080p. Kupie mikrofon i można grać. Forumkową ligę czas zacząć Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Nie wiem czy było ale podano że parę serwerów zostało zhacowanych i można było grać na mapie metro w 128 osób Ta, jest teraz dostępna Operation Metro CQ. Niestety [?] nie udało mi się wbić. Kruhol, w becie nie ma działającego ustawienia ultra Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Kruhol, w becie nie ma działającego ustawienia ultra A jakie w takim razie jest? Kurde własnie głównie po to bete chciałem sprawdzić, czy mi pójdzie na full. To dupa Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Jedni piszą że to haj, inni że haj/medium. IMHO nie ma szans żeby to była ultra, bo tekstury są biedne. Może inaczej: część rzeczy pomimo ustawienia na ultra wcale nie przełącza się na ultra Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Nie wiem czy było ale podano że parę serwerów zostało zhacowanych i można było grać na mapie metro w 128 osób Unreal Tournament na 255 osob w Operation Metro Edytowane 2 października 2011 przez walek 2 Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Hahaha, wrażenia dźwiękowe zaje.biste Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=62568 Na stronie BF3Online pojawiła się informacja sugerująca, że członkowie grupy hakerskiej The Defaced Security Team są w posiadaniu plików pozwalających na tworzenie własnych serwerów w otwartych betatestach gry Battlefield 3. Doniesienia te pośrednio potwierdziła ekipa studia EA DICE. Twórcy militarnego FPS-a przestrzegli graczy przed korzystaniem z nieoficjalnych serwerów, za co grożą sankcje włącznie z banowaniem kont. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 wiara z PClaba sobie zrobiła taki serwerek. IMHO do momentu aż te serwy nie są rankingowe, mam na nie wy(pipi)ane* http://www.youtube.com/watch?v=dpKVcScJ1R0 Zawiodłem się, mapa jest IDENTYCZNA ;/ *bo jak ktoś zacznie robić takie coś jak ten starwarsowy z unlimited RPG to będzie śmiech na sali Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 mogą mnie pocałować w nos - jeśli serwer jest widoczny w przeglądarce battleloga to w ich gestii jest je pousuwać a nie w mojej nie wchodzić na nie pod groźba bana Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 @Stona Aczego się spodziewałeś? Jak mogła mapa się różnić skoro 80% mapy to zamknięta lokacja? Podejrzewam, ze mapy otwarte będa miały trochę inaczej wydzielone granice w każdym z trybów, choć i tu bym nie liczył na jakieś strasznie radykalne zmiany. @Rinek True, ja jako ciemny użytkownik mogę nieświadomie wejść na jakiś serwer i to nie moja wina, ze ten serwer im sie nie podoba. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Liczyłem na to, że będzie tak jak w BC2 z mapami. Niby to samo, ale jednak inaczej Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Patrz a też miałem przed oczami te serwery z CQ i myślałem że to jakiś bug heh ; A tak w ogóle to miałem niezłą akcję ze kolegą wczoraj , włączyłem mu bf3 - pograł chwilę po czym stwierdził że ciężko mu na myszce i poprosił wersję ps3 na padzie . Po jednej rundzie oznajmił że takiej różnicy w grafie i dynamice nie przeżyje i woli walczyć o życie na pc niż ownować na konsoli hehe Cytuj
MaZZeo 14 190 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Latarki święcące jak latarnia morska to największy bullshit w tej grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi