Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też, sądzę że takich pro jest więcej ;)

Edziu , co do broni , wiem co czujesz :) Braknie ino G36 i M24 :<

A wracając do tematu. Naprawdę liczę że zrobią coś z tymi hitboxami albo z kodem, bo to co się dzieje jest gorsze niż to co się działo w becie BC2.

Albo niech posypią głowę popiołem, napiszą mea culpa i przerzucą hitboxy z BC2. PRzynajmniej człowiek będzie wiedział na czym stoi.

Opublikowano (edytowane)

Mnie rozwalają te zdeformowane postacie , nieraz wykręceni jak w japońskim horrorze albo jak bokiem biegną hehe w takich momentach mimowolnie włącza się "śmiecho-stan" i chwilę później padam bo łzy ze śmiechu przysłaniają mi ekran .. i znowu beka bo na kill-camie postać która uzdrawia i przyjmuję "jezusową" pozycję , trzeba przyznać że beta ma spory walor komediowy na jesienne wieczory jak znalazł. Edit ; @Up Bush People hihi

Edytowane przez dc1982
Opublikowano

A wracając do tematu. Naprawdę liczę że zrobią coś z tymi hitboxami albo z kodem, bo to co się dzieje jest gorsze niż to co się działo w becie BC2.

Albo niech posypią głowę popiołem, napiszą mea culpa i przerzucą hitboxy z BC2. PRzynajmniej człowiek będzie wiedział na czym stoi.

Ta, w BC2 najwyżej krew poszła a gość pobiegł dalej. A tutaj nie dość że jest totalny random z obrażeniami (raz z metra walnę gościowi z shotguna i na killcamie ma 40% zdrowia, a drugi raz z większej odległości gościa zdejmuję jednym strzałem), to jeszcze da się zabijać przez skały, hitboxy są opóźnione względem modeli. Ale to wszystko nic.

Do szewskiej pasji doprowadza mnie to, że z mojej perspektywy 90% zgonów wygląda tak, jakby ktoś mnie zdejmował 1 strzałem. Nieważne czy strzela z pistoletu, snajperki czy czegokolwiek innego, nieważny ping. Więc du.pa z chowaniem się, kiedy w momencie jak się dowiesz że ktoś w ciebie trafia, jesteś już martwy.

Opublikowano

Nie, po prostu naprawic zje.bany kod sieciowy. Czego jak czego ale akurat HP to jest tak o 50% za dużo ;)

Opublikowano (edytowane)

Mniej więcej o to, chociaż ja to częściej spotykam w sytuacji kiedy wymieniam ołów z przeciwnikiem, chowam się za osłonę a hity nadal we mnie wchodzą.

Nawet jeżeli to "tylko" lag, to po prostu kod sieciowy sobie z nim radzi w tragiczny sposób, bo to jedyna gra w której takie coś widziałem. Nawet w BC2 z wysokim pingiem takich akcji nie było.

Zobaczyłem tylko fragment a 1 shotow naliczyłem ze 3 xD A zauważ, że w praktyce w najlepszym wypadku potrzeba około 8 kulek żeby kogoś zabić.

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

Tak nadmienię. Co boli to to, ze nie ma sensu strzelać w głowę bo trzeba pojedynczym strzałem przyfasolić delikwentowi z jakieś 4-5 razy. Znacznie lepiej namierzyć mu sutek lewy lub prawy i puścić serię. Szybciej i pewniej.

Ale to tak mini offtopem nadmieniam ;)

[EDIT]

Kliknąłem ten filmik i w Podobnych trafiłem na:

:)

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, to też jest dobre. Trafianie headshotow jest jak granie w totolotka. Ale to nic - najgorsze jest to, że nie ma już dźwięku kuli trafiającej w metalowy nocnik :(

Edytowane przez ako
  • Plusik 1
Opublikowano

Dopiero wczoraj zassałem i zacząłem na chwilę grać w BF.Muszę powiedzieć że obudziło się we mnie coś, co nie doświadczyłem od czasów gdy pierwszy raz zetknąłem się z CS (kurde to już 10lat).Cholera nie mogę się doczekać na premierę żeby sprawdzic inne mapy oraz tryby.

Opublikowano

Jakiś pastuch odkrył, że przy pierwszym mcomie na A, można się zapaść pod ziemię i spokojnie eliminować kolejny planterów, reszta kmiotów to podłapała i nieraz bywa tak, żę w ogóle nie da się go uzbroić -_-

Opublikowano

szkoda, że przy zabiciu kogoś robotem nie ma jakiegoś Player1 <pwned> Player2 i lecącego w tle quake'owego "humiliation". Nalatałem się jak głupi tym ogryzkiem, przypiekłem jednego a wyskoczyło tylko Player1 Player2. Chyba nawet nie wzięli pod uwagę, że ktoś będzie tym zabijał.