Raptor 226 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Nie lubie ulatwiaczy grania, chyba ze fishbot w WoWie. Kill jest 100% legit, gosc po prostu mial mega pecha, ze wszedl pod moj resp a ja jestem trigger happy zawsze:D @greah: Napisz na oficialnych forach o tym (zaloz temat). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 @Rinek Kurde, nie zwróciłem uwagi wtedy. CO wyskakiwało nam jak się robotem bawiliśmy? Edek_Kazuun [C4] Player 2? Cytuj
Gość ako Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Edek_Kazuun [C4] Player 2? Tak. Ale podjarke miał Rinek niezłą Edytowane 4 października 2011 przez ako Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Nie wiem co wyskakiwało, bo cały czas piałem ze śmiechu jak głupi goniąc nieświadomych zagrożenia graczy. Biegali wokół mnie zaciekawieni "a co to robi" i nagle detonacja po której odlatywałem fikołkami na drugi koniec mapy. Najlepszy był gość na B kiedy to po tym jak uzbroiłem mcoma schowałem się za paletą - podbiegł, rozbroił i wmontował się tyłkiem w moją spawarkę, odwrócił się, nie zobaczył przeciwnika i znowu stanął tyłem do mnie. Albo motyw jak wjechałem na swojego gracza niczym łazik księżycowy i zatrzymałem się na jego plecach kiedy ten się czołgał - wyglądało to mniej więcej [/b][/url] Już wiem, że w pełnej wersji engi będzie pierwszy do odblokowywania, bo robocik (jeśli tylko poprawią model jazdy, który obecnie przypomina pijanego kota na lodowisku) ma bardzo duży potencjał i przewiduję, że YT będzie usiane filmikami z jego udziałem. Szkoda tylko, że nie da się nim wjechać na zwyczajne schody - gdyby nie ta niedogodność to w maszynowni bym robił pożogę. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Która klasa go ma? Inżynier czy Recon? Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Inżynier , zabawny jest ten robocik bez kitu , niczym Johnny 5 heh Edytowane 4 października 2011 przez dc1982 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) They see me plantin', they hatin' =^-^= (To aż wymaga kociej mordki xD) Edytowane 4 października 2011 przez Kazuun Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Dla wszystkich którzy nie wierzyli że w becie składy są okrojone Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Ja to przyznam że jeszcze robocika w akcji nie widziałem, ale też pewnie jak debil bym do niego leciał by zobaczyć "co to robi" a ewentualny zgon z jego ręki spowodowałby wybuch śmiechu Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 No sorry ludzie, ale jak ktoś anuluje pre-order bo w BC2 się dało zarządzać składem, a w BF3 już nie to jest to jakiś idiota. Naprawdę ktoś w ogóle przez chwilę myślał, że tego nie będzie w najnowszej części? Że się cofną w rozwoju w tak banalnej sprawie o lata? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Erm... witaj w internecie. Anuluje/Anuluowalem subksrypcje, Rezygnuje/Zrezygnowalem z Preordera, Bardzo duzo ludzi (wyjete z dupy) anuluje itp., a i tak pozniej dokladnie te osoby widac ingame. Mistrzami w tym sa ludzie grajacy w WoWa - nie zartuje. Wiec tez takie gadanie, oj znajdzie sie raptem pare osob, z czego ponad polowa i tak gre pozniej kupi. Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) Kalendarz przedpremierowych pokazów Battlefield 3 przedstawia się następująco: 7.10 g. 18.00 - Empik Junior Warszawa 9.10. g. 16.00 - Saturn Kraków, ul. Pawia 5 14.10 g. 18.00 - Media Markt Poznań, ul. Bukowska 156 16.10. g. 16.00 - Saturn Wrocław, pl. Grunwaldzki 22 21.10 g. 18.00 - Media Markt Gdańsk, ul. Złota Karczma 26 23.10 g. 16.00 - Media Markt Olsztyn, ul. Gen. Sikorskiego 2 Będzie można obadać singla i wygrać wojenne gadżety! Edytowane 5 października 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Chyba sobie daruję już betę. Totalnie w(pipi)ia mnie ten system losowego zabijania. Może gdyby nie było killcama i nie wiedziałbym, że kolo w którego wpakowałem pół magazynka hasa sobie wesoło ze 100% to bym się tak nie unosił, no ale jednak killcam jest i właśnie takie głupoty pokazuje. Jeszcze 3 tygodnie Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 U mnie podobnie , masa bugów i fakt że mapa jest już tak ogarnięta przez wszelkiej maści kamperów (a w mniejszym stopniu widok Caspian i to że trzeba było wrócić do tej cholernej rynny w Paryżu) sprawia że ciężko czerpać przyjemność hasania inżynierem i zbierania batów od ludzi-krzaków . Dziś np. zabił mnie "władca murów" , koleś siedział dosłownie w ścianie i był wykręcony jak dziewczę w Egzorcyście na dodatek miał pistolet wycelowany w górę , na kill-camie wyglądało to po prostu masakrycznie heh . Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 mnie najbardziej cieszy jak przeciwnik zabija mnie przez ściane/murek/skałe ;p Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mordechay 680 Opublikowano 5 października 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro! Edytowane 5 października 2011 przez Mordechay 10 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 @morde xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (efekty dźwiękowe rox!) Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 @Morde, dałbym Ci plusa za ten filmik ale wyprztykałem wszystkie na dzisiaj w temacie z cyckami Bjąąąąąąą, bjąąąąąąąa xD Nawet jest wstrząs i dźwięk jak przekracza barierę dźwięku Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Wszyscy kojarzymy officialny tekst DICE na temat custom dog tagów? Że w becie nie działają, nie? Taaaa..... Dorzucam jeszcze bonus - UAV latający i brzęczący nad głowa jak stado ogromnych pszczół! Nawet nie wiedziałem, że to coś jest dostępne w becie prawdę mówiąc O.o Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Multiplayer to taki specyficzny tryb, gdzie na pozor jedna blahostka moze zdecydowac o kupnie gry lub nie. Ja nie przeboleje faktu jak nie zmniejsza dmg broni na konsoli o 20%. Flashlight VS Slonce Gralem jakies 8 godz w PC bete u kumpla, i slyszac jak na maksa jest zabugowana, to chcialbym dam wam bete PS3 na co najmniej pol godziny. Alez byscie sie zalamali- tam znajduja sie wszytskie mozliwe bug'i jakie moze posiadac gra video/komputerowa. PC beta to bezbledny kod, przy tym co mozna zobaczyc na maszynce Sony. Ale mimo wszystko, kupuje na PS3. Edytowane 6 października 2011 przez walek Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Ja nie przeboleje faktu jak nie zmniejsza dmg broni na konsoli o 20%. Eeeee, możesz uzasadnić swoją myśl? Bo nie bardzo wiem skąd powyższy wniosek. Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Proste, nie lubie stylu zobacz i zabij. Lubie jak moja precyzja jest wynagradzana, zwlaszcza w pojedynku 1vs1. Typ pierwszy mnie zobaczyl, wali mi po nogach, ja w ulamek sekundy namierzam celownikiem w glowke, i bach! Frag jest moj! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak go poprawią to będzie za(pipi)iście. Jak nie, to trzeba będzie jeździć czołgami 1 4 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Stonka, a co za problem walic heady na konsoli? Naprawde... Wez ty poogladaj jakies Halo montage chociazby na youtube i zobaczysz, ze da rade walic szybkie heady. Padem da rade grac w FPSy bez problemow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi